View Full Version : S OPIT ILI BEZ OPIT
hora zabelqzvali li ste 4e ako momi4e nqma opit primerno parviq pyt q nari4at dyrvo a kato ima opit q nari4at kurva? a za myjete e syvsem drugo mislq 4e tva emnogo sucks ](*,)
NeSTa_86
05-15-2006, 09:05
еми просто това е продиктувано от вас жените....прекалено много се впрягате ;)
Majete nikoga ne sa napalno dovolni .. prirodna zalojba im e :lol:
WindWaker
05-15-2006, 11:11
nie sme nedovolni li ? ha, sorry ama kapriz nomer 1 za ve4nata klasaciq vinagi 6te si ostanat jenite
milanistkata
05-15-2006, 13:19
трябва поне единия партнъор да има опит иначе става манджа с грозде п.с. тва го нау4их от моя приятел (гадже)
Няма такова нещо.Ако е неопитна ще се учи.Пък да знае всичко няма такава е освен тези по магистралите.
"Ако не си ходил на курва все едно не си ебал."
Че какво по-хубаво от жена, която да е курва в леглото? :shock:
kazvat kurva sam bila-vseki si ima harakter,kazvat uli4nica sam bila-mi po pokrivite li da hodq,bila sam spala s myje.. 4e toi myj ostavq li te da spi6...
tva mnogo me kefi i vapreki vsi4ko karai go prez kyra i da ne ti puka koi kvo govori vse pak ne pla6ta6 danyk ob6testveno mnenie!!!! xixii i o6te ne6to:
bydi domakinq vka6ti,dama v ob6testveno i kurva v legloto(samo v legloto)
kazvat k***a sam bila-vseki si ima harakter,kazvat uli4nica sam bila-mi po pokrivite li da hodq,bila sam spala s myje.. 4e toi myj ostavq li te da spi6...
tva mnogo me kefi i vapreki vsi4ko karai go prez kyra i da ne ti puka koi kvo govori vse pak ne pla6ta6 danyk ob6testveno mnenie!!!! xixii i o6te ne6to:
bydi domakinq vka6ti,dama v ob6testveno i k***a v legloto(samo v legloto)
Az go znam po drug na4in:"Kazva6,4e sum uli4nica - 4e po pokrivite li da hodq? Kazva6,4e hodq s razli4ni - e kude da si namerq ednakvi? Kazva6,4e go pravq za pari - e 4e 5 leva pari li sa? :lol: :lol: :lol:
Glezlata
05-15-2006, 19:29
kazvat k***a sam bila-vseki si ima harakter,kazvat uli4nica sam bila-mi po pokrivite li da hodq,bila sam spala s myje.. 4e toi myj ostavq li te da spi6...
Az go znam po drug na4in:"Kazva6,4e sum uli4nica - 4e po pokrivite li da hodq? Kazva6,4e hodq s razli4ni - e kude da si namerq ednakvi? Kazva6,4e go pravq za pari - e 4e 5 leva pari li sa? :lol: :lol: :lol:
Ops tova bqh az :smt006
Absconding
05-15-2006, 21:59
трябва поне единия партнъор да има опит иначе става манджа с грозде п.с. тва го нау4их от моя приятел (гадже)
Трябва.. трябва.. но ако се харесват, това че са неопитни не е от значение. :)
Ти собствено мнение и речева култура нямш ли, че само с някакви готови фрази се изказваш :?
Ти собствено мнение и речева култура нямш ли, че само с някакви готови фрази се изказваш :?
Ти пък си на всяка манжда мерудия!Вземи се образовай малко,че като те чета и напрао се учудвам понякога на върховните мисли които ти падат от небето!Просто няма начин ако не се изтъкнеш и намесиш [-X
Варки , суз помяр! :twisted:
Кой ви нарича така, някъ'ф селски тЕрикат?
Mммм да разбирам,колко е богат речника ти...no comment и вземи послушай съвета ми по-горе :-D
fasta4eto
05-16-2006, 07:27
mislq 4e idealnata kombinaciq e opiten maj i jena bez kompleksi koqto moje da se otpusne i da pokaje vsi4ko koeto 4uvstva i koqto e otvorena za novi ne6ta :mrgreen:
PleasureSeeker
05-16-2006, 15:11
nie sme nedovolni li ? ha, sorry ama kapriz nomer 1 za ve4nata klasaciq vinagi 6te si ostanat jenite евала бате :D
Mммм да разбирам,колко е богат речника ти...no comment и вземи послушай съвета ми по-горе :-D
Ех толкво ли е трудно да се разпознае иронията хахаха ? Ае чиба! :twisted: :twisted: :smt077 :smt098
NeSTa_86
05-16-2006, 16:05
жена с опит :smt018 :smt018 :smt018 :smt018
hora misalta mi be6e 4e moje super da te biva v legloto ama da te nari4at k.......va 6toto imash opit typo e....jivota e edin
ами начи ся ко става тва наистина е вярно ама съм сигорен че женските и те си правят някви излишни коментари докът са с приятелки ама ко да се прави така сме остроени
някои да не ти е казал дърво ами ако си се проснала на леглото и не си мръднала повече как искаш да ти каже :)
Psyxodelia
05-17-2006, 21:03
Мдааам,кофти е..особено като ти за първи път и момчето и то девствено...
fire_magic
07-26-2011, 12:34
хахаах мн ясно :razz: