Влез

View Full Version : Не мога да се влюбя отново...

```11```
05-15-2006, 13:23
Здравейте, на всички! Не искам и аз да ви тормозя с моя проблем, но просто искам да споделя някъде и ако на някой му се пише, да чуя някое мнение по въпроса... Значи бях се влюбил в едно момиче безкрайно, просто само тя ми беше в главата. Каквото и да правих само за нея си мислех... Обаче с нея нищо не се получи :( :cry: :( И знам, че аз съм виновен - изглежда толкова бях луднал по нея, че от страх да не объркам нещо, аз верно пре*бах всичко! Просто като бях покрай нея, като ли, че изглупявах, че не бях аз... По-късно научих, че тя ме е мислила за готин човек, но поради действията ми не е искала да е с мен... Сега тя си има гадже, обаче с нея си останахме много добри приятели! Цялото това нещо продължаваше 1 година... За тая година аз се смачках емоционално... Сега вече мисля, че не изпитвам такива чувства към нея, но като я гледам с гаджето и(ние сме от едно училище), ми става гадно... Проблема е, че не мога да се влюбя, дори да харесам някое момиче отново! Приятелите ми казват "опитай с друго момиче за да ти мине по лесно", но просто като ли, че нямам желание... Все едно не мога вече да изпитвам чувства... Хубави момичета около мен доста, но аз ги виждам само като сексапилни момичета, нищо повече... Няма момиче, което да ми харесва като цяло :( Имам чувството, че така ще си остана завинаги :cry:

slunceto86
05-15-2006, 13:25
Ne che ne mojesh da se vlubish prosto ne si nameril podhodqshtiq za teb chovek ili moje da si ...... oburnal rezbata makar che ne mislq de no to nishto ne se znae! Ako pitash mene shte se vlubish otnovo i shte vidish kolko shte vi e hubavo zaedno :) taka che ne se pritisnqvai ima vreme i mqsto za vsichko :))

NaHaKanY`F`
05-15-2006, 14:28
mmda slunceto86 taka e..prosto ne si nameril podhodq6tiq 4ovek i si vaobrazqva6 4e nqma da nameri6 lubovta na jivota ti..taka 4e se stegni malko v krasta i nedei da misli6 takiva gluposti..vseki vlak si ima patnici nali znaesh :) pojelavam ti da nameri6 istinskiq 4ovek za6toto toi e nqkade tam i te 4aka :) aiii 4ayy ;)

slunceto86
05-15-2006, 14:33
hehhe e mersi za hubavoto pojelanie :))))

```11```
05-15-2006, 14:38
Ne che ne mojesh da se vlubish prosto ne si nameril podhodqshtiq za teb chovek ili moje da si ...... oburnal rezbata makar che ne mislq de no to nishto ne se znae! Ako pitash mene shte se vlubish otnovo i shte vidish kolko shte vi e hubavo zaedno taka che ne se pritisnqvai ima vreme i mqsto za vsichko )

Чесно казано и аз си помислих такова нещо, но май още не съм обърнал резбата... Все пак се заглеждам още по момичета! Както написах по-нагоре, гледам в красивите момичета само това, че имат хубаво тяло и нищо друго... Не мога да видя момиче, което да ми хареса, с което бих искал да бъда :(

Имало време... Да ама аз вече съм така доста време - едната година, през която се опитвах да направя нещо с момичето, което харесвах мина отдавна... Тя си има гадже вече 7 месеца... Аз спрях да се надявам, че ще стане нещо около месец преди това, значи от 8 месеца съм така!

А пък повчето от мойте приятели си имат сериозни гаджета, не че им завиждам, ама просто и аз искам да имам някой до себе си :(

slunceto86
05-15-2006, 14:46
greshkata e moq sujalqvam qvno sum chel temata za geiovete i poneje ne sum mnogo na tqhna strana sum oburkal temite sujelqvam!

Angel_eyes
05-15-2006, 16:34
Наистина се намираш в ужасно положение,и който и да ти казва че ще се влюбиш отново,повярвай ми е прав!За всеки човек на света има сродна душа,просто на някой му отнема повече време да го открие,а намери ли го...е истински щастлив!Забелязах това което каза,че хубави момичета покрай теб много,но да ти кажа това че примерно едно момиче е красавица,не я прави добър човек,затова опознавай хората!И ще видиш,скоро ще се радваш на любовта си!Успех! :wink:

05-15-2006, 17:40
Пич, разбирам те. В същото положение съм и аз, само че не е 1 година, а 6 месеца любов, грижи, ласки, любов, целувки мелувки и какви ли още не работи.. Докато един ден спря д ми се обажда, да отговаря на смс-ите, на ми затваря телефона..поради което разбрах, че не иска да сме заедно..бях съкрушен и вече 2-ри месец ще стане съм самотен. И аз се заглеждам по други момичета, не по момчета :lol: , но само като тяло, не ме интересува характера й, самия интелект и другите нейни фактори. Умирам от болка като се сетя за нея, но направи като мене -> не се задържай вкъщи (така оставаш сам и си мислиш за нея), прави нещо, което ти отвлича вниманието, излизай по често по кафета, бъди с приятелите ти и просто не бъди сам. Много ще ти е трудно, както беше на мене първия месец и половина, но вече мисля, че я преодолявам. Доста тежко ми разби чувствата и сърцето. Ако искаш, можеш да видиш темата ми и да разбереш какво наистина ще стане..как съм се чувствал..

Клик (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=37764&start=30)

:( :smt010

ne6i4
05-15-2006, 18:42
Ne che ne mojesh da se vlubish prosto ne si nameril podhodqshtiq za teb chovek ili moje da si ...... oburnal rezbata makar che ne mislq de no to nishto ne se znae! Ako pitash mene shte se vlubish otnovo i shte vidish kolko shte vi e hubavo zaedno :) taka che ne se pritisnqvai ima vreme i mqsto za vsichko :))
da

doctordre
05-15-2006, 19:07
Ne che ne mojesh da se vlubish prosto ne si nameril podhodqshtiq za teb chovek ili moje da si ...... oburnal rezbata makar che ne mislq de no to nishto ne se znae! Ako pitash mene shte se vlubish otnovo i shte vidish kolko shte vi e hubavo zaedno taka che ne se pritisnqvai ima vreme i mqsto za vsichko )

Чесно казано и аз си помислих такова нещо, но май още не съм обърнал резбата... Все пак се заглеждам още по момичета! Както написах по-нагоре, гледам в красивите момичета само това, че имат хубаво тяло и нищо друго... Не мога да видя момиче, което да ми хареса, с което бих искал да бъда :(

Имало време... Да ама аз вече съм така доста време - едната година, през която се опитвах да направя нещо с момичето, което харесвах мина отдавна... Тя си има гадже вече 7 месеца... Аз спрях да се надявам, че ще стане нещо около месец преди това, значи от 8 месеца съм така!

А пък повчето от мойте приятели си имат сериозни гаджета, не че им завиждам, ама просто и аз искам да имам някой до себе си :(
ше се опраиш, не се коси... забрави я

slunceto86
05-15-2006, 19:25
Spoko e ima vreme shte se vlubish nqma da se plashish :)))

black_dimond
05-15-2006, 21:12
psihi4eskiq udar koito si polu4il pri nespodelenata ili neosu6estvilata ti se lubov moje da e prekaleno golqm i da ne si gotov otnovo da se hvurli6 v dulbokoto no iz4akai i az bqh taka v edin period ot jivota si no go preodoliqh s vremeto

midnight...
05-15-2006, 21:14
ъъъъ аз ли греша или имаш един цял живот за да си търсиш нова любов?!

Death^Forever
05-16-2006, 13:13
Сам го каза - смачкан си емоционално... така че след всичко това, което се е случило /а и една година въобще не е малко/ - нормално е да не мислиш за останалите момичета и да не се влюбваш... този страх да не объркаш нещо те е стресирал по някакъв начин, малко или много... и в такъв случай е излишно да си създаваш нов...
... защото е едно да преминеш без нещо /което при теб вече е станало/, но е съвсем друго да го преодолееш... когато и това се случи... съвсем спокойно ще можеш да мислиш и за други момичета, да се влюбваш и да не се вживяваш толкова... а просто да живееш... дори и да не е толкова просто...

Smirnoff
05-16-2006, 16:18
Pi4 imah sy6tiq problem.2 godini taka.I posle nai neo4akvano izpitah priqtnoto natrap4ivo 4uvstvo otnovo.Ne se pritesnqvai.To kato doide ne pita!

NeSTa_86
05-16-2006, 20:43
да и аз

Krem4eto
05-19-2006, 18:53
Наистина се намираш в ужасно положение,и който и да ти казва че ще се влюбиш отново,повярвай ми е прав!За всеки човек на света има сродна душа,просто на някой му отнема повече време да го открие,а намери ли го...е истински щастлив!Забелязах това което каза,че хубави момичета покрай теб много,но да ти кажа това че примерно едно момиче е красавица,не я прави добър човек,затова опознавай хората!И ще видиш,скоро ще се радваш на любовта си!Успех! :wink:
:)