View Full Version : защо не ми харесва ??
защо не ми харесва докато приятелката ми духа преди да правим секс дори оня ден се получи малко тъпо че правихме до един път и след 1 час пак и ми стана но като взе да ми духа ми спадна
Ми кажи й да не ти духа и готово, да не мислиш че попринцип момичетата умират само да духат, тя си мисли че ти харесва, просто й го кажи че не искаш :wink:
Ani_girl
05-16-2006, 13:44
mojebi za6toto ne go pravi kakto trqbva ! ili prosto ne i dostiga opit ako ne ti haresva taka kakto tq go pravi kaji i kak na teb 6te ti haresva i tq 6te go pravi kakto na teb ti haresva !!
Според мен трябва да я напътстваш, да й казваш какво искаш и т.н. :wink:
PleasureSeeker
05-16-2006, 14:54
Инструктирай я :-D
fasta4eto
05-16-2006, 17:25
ako i kaje6 kakvo to4no ti haresva i kak iska6 da ti duha mislq 4e nqma da ima problem 6toto to ne e koi znae kakva filosofiq :wink:
ako i kaje6 kakvo to4no ti haresva i kak iska6 da ti duha mislq 4e nqma da ima problem 6toto to ne e koi znae kakva filosofiq :wink:
:lol: абе във всичко си има философия :wink:
що щото не я бива в свирките затова :twisted:
prosto i kaji 4e ne ti e priqtno taka vse pak trqbva da pravite tova koeto i na dvama vi dostavq udovolstvie
freestyler
05-16-2006, 18:16
Mi kaji i prosto da ne ti duxa,i bez tva sigurno i tq ne gori ot jelanie da ti go lapa,taka 4e naprao i kaji 4e ne iska6 i tva e - kratko i qsno!
баси мн сте зле...как мислите ще се почувства момичето,когато и каже"ми не ми харесва как го правиш..." след тва като се е сдухала(мислейки си че се е справяла,а то не е било така) как ще я кара....
fasta4eto
05-17-2006, 07:36
баси мн сте зле...как мислите ще се почувства момичето,когато и каже"ми не ми харесва как го правиш..." след тва като се е сдухала(мислейки си че се е справяла,а то не е било така) как ще я кара....
po dobre taka otkolkoto tq da si misli 4e moje na nego da ne mu e kef i da q zareje ! mnogo si zavisi pi4a kak 6te i go kaje :wink:
C0[mix]_Girl
05-17-2006, 18:03
ave hora na vas priatno li vi e tva momiche deto vi duha posle da vi celuva.hmm mnogo stranno..ili ako imate deca bez znachenie dali ste jeneni/omujeni da celuva decata vi.. :-$ :smt017
XpensivE
05-17-2006, 18:23
_Girl]ave hora na vas priatno li vi e tva momiche deto vi duha posle da vi celuva.hmm mnogo stranno..ili ako imate deca bez znachenie dali ste jeneni/omujeni da celuva decata vi.. :-$ :smt017
Ако се позамислиш тва дето го е лапала тя от там са дошли децата които целува...
Дали наистина всички мъже обичат да им духат? Може да има изключения и този да е от тях. :D
`Death`Whore`
05-17-2006, 18:31
...или може тя да го прави некадърно. На приятеля ми 2 момичета са му правили свирки и и двата пъти не му е харесало.
съгласен съм с умрялата курва
въщност аз май вече писах тука:)
`Death`Whore`
05-17-2006, 18:37
Не съм умряла! /ме тропа с крак!
еми така пише.. :?
ако не си умряла каква си? само курва? :lol: :lol: :lol:
`Death`Whore`
05-17-2006, 18:47
Всъщност в буквален превод пише "смърт курва".
мдам аз просто реших малко литературно да го оформя, но щом замисъла е такъв добре :)
иначе добре би звучало Death`is`a`Whore макар, че е малко по дългичко 8)
`Death`Whore`
05-17-2006, 18:50
"Смъртта е курва" е доста тъпичко. А замисълът го писах в една тема.
според мен хич не е тъпичко даже, а относно замисъла ти...виж кога съм се записал смяташ ли, че съм изчел целия форум с всичките му просташки теми :-({|=
Psyxodelia
05-17-2006, 20:46
Най-добре е просто да се отдръпнеш внимателно следващия път,когато тя поиска да ти прави свирка.Според мен тя наистина го прави за твое удоволствие...
Добре, дори и да не е добра в свирките, може той да й каже, че не обича да му правят, и така ще реши въпроса и няма да я обиди. Но пък то в тези неща всичко с практика се постига.. :wink: