View Full Version : Kandidatstvane
Hora are da mi dadete nqkva informaciq za kandidatstvaneto sled 8mi klas pls .
MoNI_the_StrAnge
05-16-2006, 17:58
ami sled 8 mi klas ti gledat tova...ocenkata koyato si poluchil sled angliyskiya test... i zavisimo ottova te priemat v elitnite uchilishta... a darjavnite pak te priemat. 8)
e pitay neshto konkretno de..
e to nali ti gledat ucenkite i vliza6 s bal primerno v nekoe daskalo mi trqq nai malko 4 i 50 i po opredeleni predmeti da imam 6estici po vajno . primerno az znam 4e za da vleza nekude trqbva da podam dokumenti i posle samo mi kazvat dali sa me zeli ili ne . I ako znae6 za Djon Atanasov kva ocenka ti trqbva ??
MoNI_the_StrAnge
05-16-2006, 18:52
e to nali ti gledat ucenkite i vliza6 s bal primerno v nekoe daskalo mi trqq nai malko 4 i 50 i po opredeleni predmeti da imam 6estici po vajno . primerno az znam 4e za da vleza nekude trqbva da podam dokumenti i posle samo mi kazvat dali sa me zeli ili ne . I ako znae6 za Djon Atanasov kva ocenka ti trqbva ??
za Djon Atanasov ne znam no za Merridian i Zlatarski to tryabvat pone 5.00... ili beshe 4.50...Sigurno tolkova i za Djon Atanasov.. ne mogat da iskat po malk otsenka ottova ili poveche..koeto si e 6titsa
10x pi4 e az 6e imam nad 5 sigurno i 6 po fizika to za djon atansov nali i fizakata e vajna uj . A ako ima6 ne6to kato spravo4nik ili link nqkuv deto pi6e za si4ki u4ili6ta ama taka kato gledam moje i a me zemat v Djon Atanasov .
a tva merridan i zlatarski za kvo e pak li e takova kato Djon Atanasov ?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=33001
Gledal sum go tva ni6to ne namiram tam ot tva deto mi trqbva