Влез

View Full Version : Нашата директорка е ааадски гадна!!!

{sladurka}
05-17-2006, 09:43
Оф............. направо не ми се говори за това. Вчера като отивах на училище ме върнаха, защото съм била с маратонки и дънки 7/8. После ме върнаха, защото нямам вратоврзка (ние имаме униформи :smt010 ) Вече на 3 път бях в "прилежен" вид. Четвъртия час имахме при класната. Тя като се развика.... После естествено каза, че не трябва да сме с маратонки, с 7/8 дънки, с поли над коляното и някви такива други глупости. Накрая аз и казах, че това е дискриминация и тя ме изгони от часа. Е, какво да направя? Да си стоя и да мълча и да ходя като лелка, пардон като бабичка. Ама това наистина е дискриминация! В вашто училище има ли униформи и има ли такива....... как да кажа ... лишения направо! Директорката ви толкова ли е гадна каъо нашата? Абе, въобще какво е положението в вашето училище?

RoyTheReaper
05-17-2006, 09:54
в осми клас класната забраняваше на момчетата да идваме с къси гащи, защото се отвращавала от космати крака :smt011 беше много кофти, защото тогава бяхме не само по цял ден на училище, ами и бяхме заточени в едно разнебитено панелно даскало на края на града, и юни месец жегата беше нетърпима, а тя ни караше да ходим с дълги гащи :smt013

pickpocket
05-17-2006, 10:17
аз немам такива проблеми (нискам и да имам)
п.п. мисля че требва да се дигнете на стачка.Секи да ходи как си иска и нека ви връщат да видим дали ше им пука ама требва да отидете сички заедно.целия клас с поли дънки маратонки и готово.

05-17-2006, 10:33
mi neznam kakvo da ti kaja prosto tova e mnogo otvratitelno pisha ti ot rs v ag-to sa6to im e gadna direktorkata ama te karat na tri osnovni cvqta samo sas tqh se obli4at Pozvoleni sa dankite no kasite poli kasite pantalonki golemite razgoleni garbove dikolta sa6to no do uniforma ne se e stigalo po prostata pri4ina 4e sa mngoo skapi
i az sam na sa6toto mnenie dignete se na sta4ka jiveem v svobodna darjava seki ima svoi vkus svoi harakter i negovite osobenosti
i te imat ot vashto mnenie
ne ostavaite taka da varqt ne6tata za6toto sas vseki dne 6te stava po zle
pak neznam moje i na po dobre da otiva neznam :smt019 :smt013 :smt011

05-17-2006, 11:07
tva zna4i 4e direktorkata ti e komunist nali znae6 4e te ne razre6avat vseki da si ima sobstveno ne6to si4ko e na darjavata v slu4aq na direktorkata ama q mi kaji koi klas si i dali tva e gimnaziq ili na4alno u4ili6te!!!

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
05-17-2006, 11:08
az nqmam takiva problemi v moeto daskalo nqma uniformi i nikoga nqma da iam zashoto direktorkata si zn che nikoi nqma da gi nosi i samo she q namrazim a to imashe dopitvane(anonumno) do vsichki uchenici dali da se vavedat uniformi i to mai nikoi ne e iskal i za tva a kolkoto do tva za direktorkata az si q obichkam moita shtoto ako beshe nekfa gadna s moite otsystviq i zabelejki do sea da ma e izfarlila :)
P.S mislq che trq da se opitash da ubedish kolkoto se moje poeche uchenici ot tvoito daskalo da si idvat na daskalo kakto si iskat oblecheni i ako ste okolo 100 sym 100% siurna che nqma da izkliuchi tolkova uchenici shtoto svalq avtoriteta na daskaloto a shte se primiri i she si hodite kakto iskate oblecheni na daskalo :)
USPEH :P

`Death`Whore`
05-17-2006, 11:09
С оплакване няма да постигнеш нищо. Има 2 варианта:
1. Спазваш правилата.
2. Местиш се в друго училище.

05-17-2006, 13:00
Мисля, че е време за съботаж. Почвай да съботираш у-щето после започни да пускаш слухове, да се оплакваш на родители, познати от мизерната обстановка. Можеш да пратиш компрометиращи снимки напред назад, ама сичко го върши скрито-покрито. Много е ефективно, току виж някой се простил с поста си...
И най-важното, ако съботираш - не се хвали на никого, не споделяй с никого, не се доверявай дори на този, на който имаш пълно доверие. Ако ти трябва партньор намери преди да започнеш съботажа и работете заедно от самото начало, направи компрометиращ материал с/у него, ако нещо реши да се отметне. Успех.

`Death`Whore`
05-17-2006, 13:08
Не е нито противозаконно, нито аморално в частно училище да се изискват униформи. ко училището е държавно, е друг въпрос.

Sabrina27
05-18-2006, 18:16
аз немам такива проблеми (нискам и да имам)
п.п. мисля че требва да се дигнете на стачка.Секи да ходи как си иска и нека ви връщат да видим дали ше им пука ама требва да отидете сички заедно.целия клас с поли дънки маратонки и готово.
Вдигнете стачка по миникъси полички и къси панталонки :twisted:

The_Crow
05-18-2006, 18:49
Нашата загубена директорка никога няма да може да ни накара да носим униформи,щото нищо не прави без съгласието на 12-тите класове(демек си е мекушава) и няма кураж да въведе униформи!А е въвела костюмчета,а се е простила с работата си(всеки в даскало знае колко е корумпирана) :evil: И при нас имаше допитване как бихме реагирали ако директорката въведе униформи и болшинството се изрази че ще почернят живота и! :twisted: Абе анархия цари при нас!!! :twisted:

ТРИЩ
05-19-2006, 19:38
ТРЕСКА МЕ ТРЕСЕ НАПРАВО, ЗАЩОТО И В МОЕТО УЧИЛИШТЕ СЕ ГОВОРИ УПОРИТО ЗА УНИФОРМИ ЗА ОТ ДРУГАТА ГОДИНА. ВЯРНО Е ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ХОДИ С ГОЛИТЕ ПЪПОВЕ И ПРЕКАЛЕНО ПРЕДИЗВИКАТЕЛНИ ОБЛЕКЛА , АМА ПЪК ДА СА СИ ХУБАВИ УНИФОРМИ, АНЕ ДА ПЛАШИМ ГАРГИТЕ СЛЕД УЧИЛИЩЕ. МЕЖДУ ДРУГОТО КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ УНИФОРМИТЕ

missito_
05-20-2006, 19:14
Ами в нашето училище не се и споменава за униформи.всеки си ходи както иска с кавито иска дрехи.директорката ни е много печена но заместник директора ни е малко по-строг.веднъж едно момиче беше с очила(вътре в училище)и той и направи забележка че очилата са за навън,иначе нищо особено.абе като гледам какви оплаквания падат от вашите училища моето си е супер. \:D/

mnogomili4kata-sf
05-20-2006, 19:25
Малей,,,,,кое тва даскало!?!!