PDA

View Full Version : SOS ! daite mi savet ..... pls

edno oburkano momi4e
05-17-2006, 12:44
:smt011
ohhh daite mi savet ... 4 mom4eta me haresvat . da ostavim 2-ma ot tqh i ostavat dvama koiito sa priqteli . na ediniq dadoh nadejda a drygiq go ostaih . mom4eto ot tqh koeto mi haresva me haresva i mi predlaga no neznam dali da trygna s nego za6toto imam 4yvstvoto 4e moq priqtelka revnyva .. toi e mnoo sladak i dobyr nooo ... edna priiqtelka predi kazva6e 4e i e simpati4en i 4e e hybav a sega kato razbra 4e me haresva i kaza 4e e grozen i da ne my priema .. DAITE MI SAVET ...
KAK DA POSTYPQ : DA PRIEMA LI ILI DA GO OSTAVQ ?

05-17-2006, 12:57
Ем то това си е твоя живот... Ако го харесваш и той тебе приеми. Може да съжаляваш, че не си приела заради приятелката ти. Не бива да се съобразяваш според мен. Нали й е само симпатичен .... :lol:

KiLLeR_InSTiNkT
05-17-2006, 13:41
Аз мисля че ако двамата се харесвате трябва да опитате. А мисля, че приятелката ти ревнува и за това така си е променила мнението набързо. Не я слушай, прави си каквото знаеш и искаш.

teenkopele
05-17-2006, 14:55
Аз мисля че ако двамата се харесвате трябва да опитате. А мисля, че приятелката ти ревнува и за това така си е променила мнението набързо. Не я слушай...

Аз съм на същото мнение. Щом тя не може да е с него не значи, че и ти не можеш.
Е, ако тръгнеш с момчето, и тя започне да ти се сърди, да те избягва и т.н., ще се наложи да избираш между нея и него. :)
Успех. :wink:

FoReVeR_YoUnG
05-17-2006, 15:10
Не,аз мисля че не би трябвало да тръгваш с него. "Тоя ме харесва,оня ме харесва-ми сега с кой да се лигавя,да се правя на готина. "А и от начина по който пишеш разбирам,че не го харесваш толкова много-според мен това би могло да влоши отношенията ти с приятелката. Казвам това, което наистина мисля- мое мнение. :)

edno obyrkano momi4e
05-17-2006, 16:05
blagodarq vi 4e mi pomagate .
:{ mom4eto si e tolkova hybavo i kato mi kaza 4e me haresva i napravo polydqh za6toto predi tova mi be6e simpati4en . daliiiii da my priema ? #-o

doctordre
05-17-2006, 19:14
blagodarq vi 4e mi pomagate .
:{ mom4eto si e tolkova hybavo i kato mi kaza 4e me haresva i napravo polydqh za6toto predi tova mi be6e simpati4en . daliiiii da my priema ? #-o
приемай бе, не се чуди :D

light_purple
05-18-2006, 20:39
:smt011
ohhh daite mi savet ... 4 mom4eta me haresvat . da ostavim 2-ma ot tqh i ostavat dvama koiito sa priqteli . na ediniq dadoh nadejda a drygiq go ostaih . mom4eto ot tqh koeto mi haresva me haresva i mi predlaga no neznam dali da trygna s nego za6toto imam 4yvstvoto 4e moq priqtelka revnyva .. toi e mnoo sladak i dobyr nooo ... edna priiqtelka predi kazva6e 4e i e simpati4en i 4e e hybav a sega kato razbra 4e me haresva i kaza 4e e grozen i da ne my priema .. DAITE MI SAVET ...
KAK DA POSTYPQ : DA PRIEMA LI ILI DA GO OSTAVQ ?
Tipi4nata situacia.Na e tvoe miasto az li4no bih go ostavila,za6toto za men priatelstvoto e mnogo povajno ot nekvo si mom4e o6te pove4e,4e teb te haresvat o6te 3 mom4eta.Bi mi bilo gadno dori momi4eto da ne mi e priatelka da ia gledam kak revnuva i se drazni.Tova e moeto mnenie,koeto po nikakuv na4in ne iskam da ti natrapvam.Preceni dali priatelstvoto ili mom4eto e po-vajno za teb.