View Full Version : Кофти ми стана, че ми е малък ;(
Хора нещо днеска се сдухах, че ми е малък пишока ](*,) На 19 години съм и ми е 15 см ](*,) ](*,) ](*,) Причината за това основно беше, че един от бившите на приятелката ми е с по-голям. То сигурно доста са били с по-голям от моя, но до сега не съм мислил за това, но тя леко се изтърва и аз го разбрах :cry:
`Death`Whore`
05-17-2006, 19:23
Не вярвам да го е казала с умисъла, че ти е малък, особено ако сте говорили за пениси и размери, преди да го каже.
15см хич не е малък спокойно
тя не го каза..., но просто завъртях натам разговора, че то си пролича ;) Както и да е това не е пбоелма...проблема е, че нещо тея 15 см ме комплексират малко ](*,)
Не е важно колко е голяма въшебната пръчица, а колко е вълшебна
`Death`Whore`
05-17-2006, 19:27
Тя пъшка ли по време на секс? Побърква ли се? Ако да, преди да се комплексираш, се сещай за това.
celufan4o
05-17-2006, 19:34
Да не ти пука :wink:
Споко пич и аз съм така!!! :wink:
Човече и аз съм абсолютно същата картинка, само дето съм на 18 години. И при мен работата е 15 см и като теб напоследък съм се спекъл. С аверката ходим от 2 седмици някъде и така както вървят нещата на абитюренската й се очертава кекс и някакси още повече се притеснявам. По принцип не се бях притеснявал за това с предишни партньорки ВЪОБЩЕ, ама напоследък нещо ми стана. Давайте некви съвети или предложения щото си е*ало мамата.
XpensivE
05-17-2006, 19:55
Момчета изобщо не се сдухваите. Няма идеални хора. А и + тва 15см. са си 15см. На жената са й достатъчни 7см. останалото е алчност.:)
fasta4eto
05-17-2006, 19:55
pi4ove parvo 15 nikak ne e zle normalno e priqtelkite vi da sa imali i biv6i s po golemi ne e vajno kolko sa a kak gi izpolzvate :!: mislq 4e se spi4ate za gluposti
Psyxodelia
05-17-2006, 20:14
Абе ей,я не се спичайте за глупости.Размера няма никакво значение...15см никак не са малко...пък и нали важното е в техниката...
ani4ka18
05-17-2006, 20:46
чувала съм, че какъвто и да е размера, като се възбудят мъжете големината на всички е еднаква. и хич не ти е малък да знаеш :-s :) :D
fasta4eto
05-17-2006, 20:48
чувала съм, че какъвто и да е размера, като се възбудят мъжете големината на всички е еднаква. и хич не ти е малък да знаеш :-s :) :D
hehehehehe ne sa ednakvi vqrvai mi nqkoi te e izlagal :mrgreen:
j0r0_fear
05-17-2006, 21:54
споко пич рано или касно щи порасне...ама наистина има малак проблем в тва....ако си на 19 поне 17 цм....аз сега сам на 16 и ми е 17 и половина отива кам 18...
bulgarche
05-17-2006, 21:57
Хо хо хо..това е било доста бруталничко. А относно дали ти е малък..не е споко. Много си е добре даже.
fasta4eto
05-17-2006, 22:03
споко пич рано или касно щи порасне...ама наистина има малак проблем в тва....ако си на 19 поне 17 цм....аз сега сам на 16 и ми е 17 и половина отива кам 18...
hahaha eto koi vinagi ima liniika :mrgreen:
[b]чувала съм, че какъвто и да е размера, като се възбудят мъжете големината на всички е еднаква.
това просто НЕ Е ВЯРНО.
това, че малкоте пишки се уголемяват с повече % е вярно, НО,
абсолютния размер в ерекция на големите пишки си е по- голям.
ОБАЧЕ 15 см е СРЕДНИЯ размер за 1 пенис
Въпреки това, повечето мъже биха искали да знаят средният размер, за да разберат те в коя група влизат по отношение на останалите. За мнозина всеки милиметър над тази средна мярка означава, че те имат "нормален" пенис.
...е, това са данните:
Средният размер на пениса
Досега има проведени 4 надеждни изследвания на размера на пениса. По-долу са техните резултати.
1.
Първото е на Института за Изследване на Секса "Кинси", проведено през 60-те години и обхващащо 3500 младежи, взели сами размерите си:
*
средна дължина на пениса: 15.2 cm
*
средна дебелина на пениса: 12.7 cm
2.
Второто е "Окончателно проучване размера на пениса" на Ричард Едуардс, в което са включени над 3000 участници:
*
средна дължина на пениса: 16 cm
*
средна дебелина на пениса: 13 cm
3.
Третото е проведено от фирмата за презервативи Durex с около 3000 участници:
*
средна дължина на пениса: 16.3 cm
*
средна дебелина на пениса: 13.3 cm
4.
Четвъртото е проведено от фирмата за презервативи Lifestyles в Мексико и включва около 300 студенти:
*
средна дължина на пениса: 15 cm
*
средна дебелина на пениса: 12.7 cm
Ето ги данните, за които толкова много се говори:
Средните размери на пениса в ерекция са: дължина 15 см и дебелина 13 см.
Въпреки, че най-често дължината и дебелината на пениса вървят ръка за ръка, това не винаги е така. Може някой, който е дълъг да не е дебел и обратно. За да опростим нещата, нека ги разгледаме първо поотделно, като видим какво жените мислят за всеки размер самостоятелно.
Първата таблица показва как възприемат различните дължини а втората как възприемат различните дебелини. Нека не забравяме обаче, че те не мислят в сантиметри, нито се опитват да го оценят в мерни единици. (графиката на Стр.38 Идеалният размер на пениса показва как жените клисифицират размерите на пениса, отчитайки както дължината, така и дебелината в различните им комбинации и "идеалният за тях размер на пениса").
Какво си мислят жените за дължината на пениса ви
Ако дължината е: Те ви казват че е... На ум си казват: Защото си мислят:
под 12.7 см Добре Ооо, неее Миниатюрен
от 12.7 до 15.2 см Идеален Ееее Малък
от 15.2 до 17.1 см Голям Ммммм Среден
от 17.1 до 19.0 см Тооолкова голям Йес! Голям
от 19.0 до 21.6 см Ама че парче Оуууу Достатъчно голям
от 21.6 до 24.0 см О, Господи! Майкооо Много-голям
над 24.0 см Айде стига бе!? Айде стига бе!? Огромен
Какво си мислят жените за дебелината на пениса ви
Ако дебелината е: Те ви казват че е... На ум си казват: Защото си мислят:
под 10.8 см Добре Ооо, неее Миниатюрен