View Full Version : Една тема за полу истината..
Усещате ли накъде отива света ? Сега всеки се опитва да се издокара с всичко което намери за гъзарско, да бъде в тон с модата, да бъде център на внимание, да не бъди някъв захлупен и постоянно да обижда и да се мисли за голямата работа..в такъв век сме, че технологийките бързо напредват и всеки бърза да си ги купи и да се изгъзари с тях, не гледат учението, което ще им помогне за работа като пораснат и ще осъзнаят, че тогава няма да има мама и тати, ще трябва сами да се оправят, но не, те си мислят, че това го горорим ей така, за разнообразието. Всеки си мисли, че всичко е вечно, няма край, няма начало..просто си седим на едно и също място в цивилизацията и всек исе опитва да бъде номер 1. Нямам думи за днешния младеж, помислите за това и кажете, дали наистина не е така..
Съгласна съм ама кат като нямаш избор. Смисъл че хората те подтикват кам това. И въпреки това трябва да се осазнаем на време таи като сега наистина се радваме на нови технологи, но наистина когато порастнем, ние без никакво доистоино образование..кои ще ги саздаде и какво ще стане със светът? Днес повечето хора се срамужат да кажат че имат да учат, защото това може би е някакъв срам или незнам, но наистина темата е много подходяща и аз мисля като теб.
pipi`e`golqma
05-17-2006, 20:08
не говори за всички под общ знаменател.
Това не е от днес или вчера, това го е имало винаги, в която и да е било епоха. Нещо напълно нормално е да се стараеш да си хубав .. не за другите, а за самия себе си, да повдигнеш Своето самочувствие. Малко си попрекалил/а ... чак пък гъзар ... ей, това не се отнася за всички! Ти как по-добре би се чувствал/а ... пряно миришещ, с хубава коса и тен, с дрехи, в които се чувстваш добре или потен/на, раздърпана, с блуза, която е носила и леля ти, а преди това майка ти и по стечение на обстоятелствата е стигнала до теб ... на другите не им пука кой ги задминава,а на теб пука ли ти? Как се чувстваш ти? Всичко това няма нищо общо с ученето ..... да си поддържа и умен не са взаимоизключващи се думи, нали? Може да си хубав и умен ... чудесно! и немалко хора, които познавам са именно такива.
А ако не се опитваш да си номер 1 ...... какъв е смисъла да съществуваш?
някои си там
05-17-2006, 20:13
ами да имаш право-доста голяма част от "младото поколение" е такова-мислят си 4е света се върти около тях....но не всички са такива;
все пак , колкото и малко да са има хора, които още вярват че да си учиш, да не пиеш и да не нараняваш чувстрвата на другите е най-доброто поведение, НО тези хора са трърде малко,а и скоро биват унищожени от "хищниците". пък и разюзденото поведение се дължи на липсата на ценности, не мислиш ли?
pipi`e`golqma
05-17-2006, 20:17
ами да имаш право-доста голяма част от "младото поколение" е такова-мислят си 4е света се върти около тях....но не всички са такива;
все пак , колкото и малко да са има хора, които още вярват че да си учиш, да не пиеш и да не нараняваш чувстрвата на другите е най-доброто поведение, НО тези хора са трърде малко,а и скоро биват унищожени от "хищниците". пък и разюзденото поведение се дължи на липсата на ценности, не мислиш ли?
Така е прав/а си, че са малко малко са такивата хора.
Но пък и от друга страна и времето в което жвеем е такова такаче...
IKisseDAGirL
05-18-2006, 14:18
самият факт, че си пуснал такава тема, означава, че имаш по-задълбочено мислене от тези "всичките", които описваш :) а това не е първата тема (нито последната) относно тоя въпрос, значи не всички са такива
да не говорим за онези, които не са пуснали тема или даже не посещават форума, но също са си мислели подобни неща
извод :arrow: положението не е чак толкова лошо, колкото казваш :P
вярно е, че броят на тези, които се държат така нараства напоследък, но все още има хора, които са......... хора... а не машини, управлявани от друг :)
mnogomili4kata-sf
05-18-2006, 14:28
Ами и аз го осъзнавам тва...и понякога и аз ставам като другите,ма се усещам на време и си викам "шшшшш ало, ти не си такава"...въпросът е в това да го осъзнаваш и да си знаеш компанията...аз съм заобиколена от такива хора,за които говориш,но разтоварвам от тия глупости като излезна с някой мой приятел и си говорим за нещата от живота...това страшно много ми помага да не забравям кое е ценното всъшност и се радвам,че имам такива хора до себе си,с които не говорим само празни приказки,те ужасно много натоварват психически човек
teenkopele
05-18-2006, 14:42
не говори за всички под общ знаменател.
Винаги има изключения. :wink: