View Full Version : IНЕГ
Искам да малко повече информация за тази гимназия ,за качеството на образование в нея,за възможностите ,които ти дава след като я завършиш.Оправдани ли са услилията,които трябва да се положат,за да везнеш там.Искам предимно мнення на хора,които учат в IНЕГ.
Благодаря Ви предварително!!!!!!
Който се интересува от 91 НЕГ може да ме потърси в Skype - account-ът ми е MK 47. Ще съм доволен да помогна, защото помня как ми беше и на мен преди 4 години, когато се чудех дали да вляза в НЕГ - оказа се, че си заслужава!!!
\:D/
Който се интересува от 91 НЕГ може да ме потърси в Skype - account-ът ми е MK 47. Ще съм доволен да помогна, защото помня как ми беше и на мен преди 4 години, когато се чудех дали да вляза в НЕГ - оказа се, че си заслужава!!!
\:D/
Аре кажи ми тука накратко,защото нямам Skype.
Охоо любимото ми даскало :lol: Ми какво да ти кажа,уж се води най-елитното училище в София,преподавателите са горе-долу добри,ама аз съм все още подготве и нямам особено голям личен опит :roll: Иначе хората са супер яки,болшинството въобще не са зубъри,както си мислят повечето хора,купони на немската с лопата да ги ринеш...освен това си имаме Фашинг,и специални паралелки... :P
А и материалната база никак не е зле,почти всички стаи са с дъски с маркери,имаме си асансьор-не че някой го ползва,ама карай :mrgreen: Е има си и недостатъци например физкултурният салон е много малък,уч.двор също,и все пак в центъра на София :roll: ...Абе каквото и да ти горовя,немската си е немската,искаш ли да научиш езика и да ходиш в Германия,това е мястото!Просто каквото и да правят 73 и 35,при нас има най-много немски учители и връзките ни са най-силни с Гьоте института....
Хмм виж това е форумът на 91 НЕГ може да откриеш нещо интересно
http://forum.91neg.com/index.php?act=idx
Айде ако имаш още въпроси,задавай :wink: