View Full Version : много го харесвам но не знам как да го сваля
missito_
05-18-2006, 13:42
здравейте!аз съм на 13 и искам да питам тия които имат малко повече опит как да сваля едно момче.знам трябва да се държа естествено но какво друго да направя за да ме хареса.незнам...просто много го харесжам но нямам опит и не знам как да го сваля :o
FoReVeR_YoUnG
05-18-2006, 13:57
здравейте!аз съм на 13 и искам да питам тия които имат малко повече опит как да сваля едно момче.знам трябва да се държа естествено но какво друго да направя за да ме хареса.незнам...просто много го харесжам но нямам опит и не знам как да го сваля :o
Малко информация даваш,но все пак- покажи му по някакъв начин,че го харесваш. Когато се засичате го поздравявай,усмихвай му се. Измисли нещо да го питаш-дали ще е свързано с училище или с нещо , което имате общо.Бъди мила с него,развеселявай го- така ще му станеш по-симпатична,пък и ще можеш да го опознаеш и ти самата по-добре,защото не винаги хората са такива,каквито изглеждат.Но в крайна сметка карай и по-леко-не като някаква обезкуражена девойка само да му се буташ. :wink:
tedy1_baby
05-18-2006, 14:03
mi kato za na4alo moje da go nakara6 da ti obyrne vnimanie kato mu se usmihva6 i si zadyrja6 pogleda po-dylgo vyrhu nego.posle go zagovarqi ot vreme na vreme,prosto ei taka.i kato go zagovarq6,trqbva ne da se mesi6 v li4niq mu jivot,a da go pita6 za ne6to ob6to m/u vas.starai se da se zasi4ate po-4esto.i da si govorite po-4esto.nai-nakraq moje toi sam da ti predloji da izlezete na kafe,no ako tova ne stane-predloji mu ti.uspeh!!!
Corpse_Bride
05-18-2006, 15:10
Кажи му: "Ади да ходим на кафе." Отидете на кафе, говорете си, после се уговорете кога пак ще се видите, покани го на купон... почни да го прегръщаш, да танцуваш с него и той ако ти отвърне със същото - еми значи ще стане работата...
teenkopele
05-18-2006, 15:21
Говори си по-често с него. Обръчай му повече внимание. Покани го да излезнете някъде и така. :)
Успех. :wink:
PleasureSeeker
05-18-2006, 21:49
обръщай му повечко внимание...закачай се с него...поглеждай го игриво..отделяй му време...прави му намеци,че го харесваш...
e_l_i_z_a
05-18-2006, 22:47
Сега ме мързи да пиша винаги повтарящото се мнение..представете си..още веднъж( :lol: :lol: :lol: ),затоваааааааааааааааааа.. .
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=38787 ей в тази темичка съм описала всичко достатъчно подробно. \:D/
s 1 desna prava v levoto o4o i ako ne e svalen pak edna desna prava v levoto
blqblqblq DDR
05-19-2006, 00:26
s 1 desna prava v levoto o4o i ako ne e svalen pak edna desna prava v levoto
hihihihi ako ne padne 6utiraigo leko s fint mejdi madite ](*,) ](*,) :mrgreen: :smt018
jadna_za_lubov
05-21-2006, 13:52
znae6 li az popitah priqtelq na setsra mi vednuj po sa6tiq vupros i toi mi kaza...budi sebe si i 6t euspee6! vqrvai 4e ti si N1!!!
..estestveno ne zabravqi da se grije6 za sebe si(vun6en vid)ako ti si TREPACH mace nqma kak da ne te zabeleji a posle si4ko po reda si :)
draj se estestveno a ako ne te xaresa dori i 4elna stoika da mu napravi6........