View Full Version : всичко свършва...
Prosto^Kelesh^ff
05-18-2006, 17:01
Аз съм 8 клас и съм последна година в училището ми!Но не искам да се махам,просто прекалено много обичам съучениците си и ще ми липсват!Ще се виждаме много по-рядко!Незнам за какво ви пиша,може би просто искам да кажа какво мисля...свикнала съм с тях,ще ми липсват...на вас липсва ли ви стария ви клас?И особено на завършващите...
GreenLadyM
05-18-2006, 17:08
С всичко ново се свиква!Погледни от добрата страна-ще намериш нови приятели!Ще ти липсват в началото,но после ще останат всички хубави спомени и те ще те топлят!
Prosto^Kelesh^ff
05-18-2006, 17:12
Ами знам обаче..няма да ми липсват всички а само някой...ИСТИНСКИ!
Това е тъпо което го правя,да се сдухвам и т.н. ама всички сме така в момента..знам че ще намеря нови приятели но..както се казва израстнала съм с тях...имам страшно много спомени с тях...обичам си ги!Но в крайна сметка ако сме истински приятели пак ще си останем приятели и ще се виждаме...
i as sam taka samo 4e sam v 7 kl i pak 6te se razdelqm s nai-dobrite si priqteli za tova sme re6ili prez lqtoto da se vijdame mn 4esto
GreenLadyM
05-18-2006, 17:18
ако наистина сте си приятели,тогава ще продължите да се виждате!Не оставяйте някакво даскало да ви раздели!
o da spomnqm si i az kato bqh 7 klas, be6e kofti nakraq..ama kakvo da se pravi promenite sa neizbejna 4ast ot jivota ni-vsi4ko te4e, vsi4ko se promenq :smt006
Prosto^Kelesh^ff
05-18-2006, 17:23
ако наистина сте си приятели,тогава ще продължите да се виждате!Не оставяйте някакво даскало да ви раздели!
Знам миличка и аз с това се успокоявам обаче няма да е същото разбираш ли... :cry:
Master_88
05-18-2006, 17:25
Въобще не ми липсва,защото не беше хубав клас
Prosto^Kelesh^ff
05-18-2006, 18:13
Въобще не ми липсва,защото не беше хубав клас
Не вярвам че го мислиш,защото си бил много време с тях и поне с 1-2 си бил приятел и са ти липсвали!Не мойе толкова години да си с някакви хора,а да са ти напълно безразлични..просто минало е време и вече ти е все едно..поне аз така мисля :wink:
ProstoAz
05-19-2006, 21:22
И на мене в 7ми клас ми беше много сдухано, че ще се разделям с хората от класа, но само 1 месец след като почнахме училище (в ново даскало, разбира се), вече въобще не ми правише впечатление, а сега имам чувството, че познавам сегашния си клас цял живот и ми е много по-добре с тях. :-D
Не казвам, че не си харесвах класа от 1ви до 7ми клас - напротив! Но сега като видя някой от тях просто се спираме, заговаряме се за 5-10мин. и това е. В крайна сметка ти и сама го каза - ако сте си толкова истински приятели ще намерите начин да се виждате дори и да не учите в едно училище (проблемът е нулев)!
А знаеш ли...сега като се замисля първата година в нов клас и в ново училище е страхотна, бих се върнала пак и пак и пак там... :wink:
King of Kings
05-20-2006, 01:44
Да ти кажа няма да липсват толкоз като видиш новите съченици.Е зависи е те какви ще са но се пак.Аз с моя клас бях от 1 до 8 и ся кат се срещнем само си казваме ае да врутнем едно мачле субора и това е.
miloto_girl_4e
05-20-2006, 09:51
ами... и на мен ми беше дооооста кофти края на 7ми клас :?
моето даскало е само до 8ми клас,иначе ние щяхме да си останем там,ама ...
какво да ти кажа .. аз сега от стария клас поддържам контакт само с тогавашната си най-добра приятелка(и няма как да не е така,в едно даскало сме сега,в съседни класове)и още 2-3-4ма души излизаме от време на времи и по-редовно си пишем в ICQ ...
ще ти е кофти в началото,но после,ако попаднеш на готин клас всичко ще е готино и ще ти е добре :wink:
strawberry1988
05-20-2006, 18:15
ne se pritesnavai,6te svikne6 i az bqh taka,no ako ste si priqteli,6te prodiuljite da se vidtate,da si poddurjate vruzka
FikyScHetOo
05-20-2006, 18:59
Не тъжи за това, което свършва, а се радвай за това което започва. Старите приятели остават завинаги, а новите са хората, които си заслужава човек д аги познава, а не си се запознал с тях. Не трябва д аотлагаш преместването си от училището, защото рано или късно ще стане.
mnogomili4kata-sf
05-20-2006, 19:21
Оххх....ти поне имаш още училишни години...ми аз като сам 12ти и след седмица имам бал и после ме посреща истинският живот...повярвай ми всичко ще е окей :-({|=