View Full Version : "Gazarite" v klasa/daskaloto
vyprosat mi e kym momi4etata:ako vi kefi nqkoe mom4e ot va6eto daskalo,no razberete 4e taka nare4enite 'gazari i kele6i' koito gi ima vuv vseki klas,go ebavat,bihte li si promenili mnenieto za nego i 6te go haresvate li po-malko,kato znaete 4e go ebavat?
a 6to da go ebavat ako e gazar? pone v moqta kompaniq tova ne se razbira kato ne6to lo6o, naprotiv. a za dr-ako e kele6-za da go nari4at taka sigorno si ima nqkfa pri4ina i as 6te pojelaq da razbera kakfa e tq
Prosto^Kelesh^ff
05-18-2006, 18:18
a 6to da go ebavat ako e gazar? pone v moqta kompaniq tova ne se razbira kato ne6to lo6o, naprotiv. a za dr-ako e kele6-za da go nari4at taka sigorno si ima nqkfa pri4ina i as 6te pojelaq da razbera kakfa e tq
Аз съм напълно съгласна...а и не ме интересуват "газарчетата" от класа му,защото по принцип те се оказват келешите и т.н. А и аз не харесвам приятелите му а него..така че...не бих си променила отношението към него
MiRaCuLiXbb
05-18-2006, 18:25
Ти май само заради мненията пишеш. Ми прочети кво те пита ве, нищо не си разбрала.
Хих...ам'че защо да го харесвам по-малко?!:)
Това са просто шеги,закачки или дребни щуротийки,
които са напЪлно типични за момчетата.А пък...от друга страна,ако наистина харесвам това момче...има ли значение какво говорят ам..."газарите и келешите"?!..,които в повечето случаи си мъмрят без да знаят точно какво.
Така че,мацка изобщо да не ти пука :wink:
Samo da uto4nq 4e sam mom4e i ponqkoga 'gazarite' me ebavat ta zatva pitah dali ako ima momi4eta koito me haresvat,biha si promenili mnenieto kato vidqt 4e nqkoi kele6 me butne ili ne6to takova ili kaje ne6to obidno
Ух...sorry :)
В такива ситуации се измъкваш с едно ЖЕСТОКО затапване:),след което вдигаш високо глава и тогава ти си героят.
Оуу...зависи и от типът момичета.
...Но ако едно момиче те харесва достатъчно,че да не се влияе от тези неща ще продължи да те харесва...Защо не?! :)
SaYoNaRa
05-20-2006, 02:18
Бро нямаш шанс.Поне е такава гледната точка от мойто даскало.Единствено зависи от момичетата(ти колко момичета искаш бре).Ако не са газарки самите момичета въобще няма да им пука че някой та е бутнал или спънал.Ако са някви газарки най-вероятно няма да те забележат.А пук ако ти я харесваш просто пропушваш и почваш да движиш с другите гъзари от класа ти