View Full Version : разтоянието от- до
на какво растояние от входа на влагалището се намира девствената ципа :roll:
MidnightScream
05-18-2006, 21:31
8-10sm
PleasureSeeker
05-18-2006, 21:32
от 8 до 10 см...
kakto drugite kazaha 8-10 sm
MiRaCuLiXbb
05-18-2006, 21:34
от 8 до 10 см...
Нема остана и аз по-назад. :)
KRaLiCa_na_OrGaZmA
05-18-2006, 21:47
В предния край на влагалището се намира девствената ципа или нейните остатъци. Тя представлява ципеста преграда с пръстеновидна форма.
А за тия дето не са разбрали :arrow: Девствената ципа се намира на входа на влагалището
Corpse_Bride
05-18-2006, 21:49
Абе аз защо си мисля, че тя се намира на входа на влагалището, а не 10 сантиметра навътре..?? :-k
TeroglisT4o
05-18-2006, 21:51
kfi 10 santa be vie v 4as li ste polovinata svqt nqma pi6ki 10 santa q se os1znaite nai mnoo na 3 santa da e i to ako si nqkoi qka debelana :smt011 eee lapeta basi
da ne izdrebnqvame, namira se na 8-10 santa navutre ot "vhoda" :D
ne 4e se zaqjdam ama ne znam koi e lapeto tuka, nasekade po debelite knigi si go pi6e 4e e na 10 santa, a ako be6e na 3 si4ki teenki 6teha da sa se otvorili o6te na 12 s prust, misli malko, po tvoita logika edno momi4e moje da se otvori s kvot i padne, ti o6te malko i 6e q iskara6 4e sedi otvunka cipata
(awe ne 4e sum mnogo zapoznat s terminite ama ne se li vodi 4e e na 8-10 sm ot vhoda na vaginata)
KRaLiCa_na_OrGaZmA
05-18-2006, 22:03
da ne izdrebnqvame, namira se na 8-10 santa navutre ot "vhoda" :D
ne 4e se zaqjdam ama ne znam koi e lapeto tuka, nasekade po debelite knigi si go pi6e 4e e na 10 santa, a ako be6e na 3 si4ki teenki 6teha da sa se otvorili o6te na 12 s prust, misli malko, po tvoita logika edno momi4e moje da se otvori s kvot i padne, ti o6te malko i 6e q iskara6 4e sedi otvunka cipata
(awe ne 4e sum mnogo zapoznat s terminite ama ne se li vodi 4e e na 8-10 sm ot vhoda na vaginata)
тая ципа си има дупчица пич :wink: и си се намира точно в началото на входа на влагалището питала сам генеколог , чела съм в интернет просто нема как да е толко навътре 8-[
хъх.. 10 санта са до пъпа бре :shock:
Хахахаха... 10 санта. Точно до пъпа някъде... хаха, 10 санта вика. Горе-долу 5 см.
abe kvo wi puka kade e taq kirliva cipa we...nema da ebete devstvenici i gotovo....xax [-X
на какво растояние от входа на влагалището се намира девствената ципа :roll:
abe pi4 s kvo se drusa6 mnogo e silno mai dai malko i na men
Хахахаха... 10 санта. Точно до пъпа някъде... хаха, 10 санта вика. Горе-долу 5 см.
lelele ti si bil genekolog be moito mom4e po4ti pozna nema da pitam na koi go izmeri to se znae na m....ti
lelele ti si bil genekolog be moito mom4e po4ti pozna nema da pitam na koi go izmeri to se znae na m....ti =D> \:D/ \:D/ :smt005 :smt010
fasta4eto
05-19-2006, 07:10
kfi 10 santa be vie v 4as li ste polovinata svqt nqma pi6ki 10 santa q se os1znaite nai mnoo na 3 santa da e i to ako si nqkoi qka debelana :smt011 eee lapeta basi
dale4e nesa samo 3 sm mnogo malko momi4eta mogat da se otvorqt s prast taka4e si pravi izvodite min 7-8 sm navatre e :!:
Добре да сметнем средно аритметично на всичките ви отговори колко на вътре е 3+7+10+8+5=33 33/5=6.6 => някъде 6санта и половина :):):) :shock:
Абе как ще са 8-10 :shock: :shock: :shock: Това "на входа на влагалището " ли е?? Момичетата не могат да се отворят с пръст, защото хименът си има един или няколко отвора! И затова и тампонът не разкъсва девствената ципа! Някъде 1-2-3 санта са, според мене.
kiki_kokova
05-19-2006, 13:39
Абе как ще са 8-10 :shock: :shock: :shock: Това "на входа на влагалището " ли е?? Момичетата не могат да се отворят с пръст, защото хименът си има един или няколко отвора! И затова и тампонът не разкъсва девствената ципа! Някъде 1-2-3 санта са, според мене.
Saglasna sam! A we vie 4uvate li se?? Kakvi vi 10santa! To ako be6e taka... po-malkite pi6ki ot 10 nqma6e da var6at nikva rabota! A pak i ne govorim za nealon! Devstvenata cipa e raztegatelna, s nqkolko otvora i se namira NA VHODA NA VLAGALI6TETO!!!!!!
NeSTa_86
05-19-2006, 13:40
ръгаш една краставица и си готов......
ro6li4ka
05-19-2006, 17:52
pri polojenie 4e vlagali6teto e okolo 10 12 cm nqma kak cipata da e v na4aloto na vlagali6teto i pak da se namira na 8 cm :)
MidnightScream
05-19-2006, 19:03
kfi 10 santa be vie v 4as li ste polovinata svqt nqma pi6ki 10 santa q se os1znaite nai mnoo na 3 santa da e i to ako si nqkoi qka debelana :smt011 eee lapeta basi mn si zle be ! kvo govorish zemi cheti nqkoq kniga! da se opraat drugite kat nqmat pishki nqmat baaah .... ako beshe 3 sm tfa znachi che moje da se otvori s ezik momicheto fred li si ????? izglejda ne si uchila biologiq za 8mi klas! off pisnalo mi e ot idioti a nai mi e chudno che momicheta se sumnqvat che ne e 8- 10 suntimetraaa ABE Vieeeee do sa da ste se otvori li be milichki kat si burkate v dupkataa! moje li ste tolko spreli ama i az kfo se nervq ne mi puka opravqite se az si znam za sebe si kolko e a pa viee... zemete nqkoq roletka i puhaite dokato poteche kruv i posle kajete kolko e bilo! :smt013
Absconding
05-19-2006, 19:35
Ти нещо не си много в час да ти кажа честно!
fasta4eto
05-20-2006, 07:51
Saglasna sam! A we vie 4uvate li se?? Kakvi vi 10santa! To ako be6e taka... po-malkite pi6ki ot 10 nqma6e da var6at nikva rabota! A pak i ne govorim za nealon! Devstvenata cipa e raztegatelna, s nqkolko otvora i se namira NA VHODA NA VLAGALI6TETO!!!!!!
samo da popitam za kvi p**ki pod 10 sm govorite kade ste videli takova 4UDO kadeste videli pi4 na koito mu e pod 10 sm napravo 6te me pobarkate s tiq gluposti !!! am dam verno moje i da ima po 10 nqkoe bebe !!!
Красимирчооо
05-20-2006, 08:04
Ееее, кво само спорим, айде някоя девственица да бърка с линийката и да мери :lol:
little_pink
05-20-2006, 08:05
8 do 10sm
FoReVeR_YoUnG
05-20-2006, 09:28
В началото е, никакви 10 см няма!
просто човек
05-20-2006, 09:45
Намира се на входа на влагалището !
п.с.Ама ако за някои входа на влагалището започва от началото на срамните устни наистина ще станат 10 см :lol:
Така... ей заради тая тема се разрових в атласа на Синелников по анатомия на човека. Дебела книга, състояща се от 3 тома, всеки том с по 500 страници. Учи се във ВУЗ за медицина!
Хименът се намира ама баш на входа на влагалището! Той покрива входа на влагалището! Обаче хименът си има така един отвор, а понякога и повече, през който изтича менструалната кръв и в който спокойно може да си вкарате един пръст! Защото отворът е горе-долу с такава големина. А и два понякога, ако е по-еластичен. Обаче ми сравнете големината на 1 пръст с големината на мъжки полов член... Ето затова не могат жените да се отворят с пръст! Хименът не е тапа, която се намира на 10 см дълбочина във влагалището! Хименът е ципа, която частично покрива входа на влагалището! Ако имах скенер, щях да ви я пратя тая картинка, ама нямам. ](*,)
MiRaCuLiXbb
05-20-2006, 10:33
Така... ей заради тая тема се разрових в атласа на Синелников по анатомия на човека. Дебела книга, състояща се от 3 тома, всеки том с по 500 страници. Учи се във ВУЗ за медицина!
Хименът се намира ама баш на входа на влагалището! Той покрива входа на влагалището! Обаче хименът си има така един отвор, а понякога и повече, през който изтича менструалната кръв и в който спокойно може да си вкарате един пръст! Защото отворът е горе-долу с такава големина. А и два понякога, ако е по-еластичен. Обаче ми сравнете големината на 1 пръст с големината на мъжки полов член... Ето затова не могат жените да се отворят с пръст! Хименът не е тапа, която се намира на 10 см дълбочина във влагалището! Хименът е ципа, която частично покрива входа на влагалището! Ако имах скенер, щях да ви я пратя тая картинка, ама нямам. ](*,)
Ами фотоапарат? :roll:
shadow4e
05-20-2006, 10:47
ест, че е на входа на влагалището!мн ви се чудя как може да твърдите,че била на 10 см от входа на влагалището, и то с такава сигурност,още малко и животът ще си заложите за това!
чак накархте Chiana да ви го доказва чрез атласа на Синелников по анатомия на човека...
и естествено,че ще има дупки...за момичето с ролетката,та то тя ще мине през дупката/ите на ципата дори и да беше на 10-см както ти твърдиш....а ако се съмняваш,от къде ти излиза мръсната кръв при менструацията?
Shadow4e, мерси за подкрепата, мила.
MiRaCuLiX.bb снимах картинката, но снимката излиза много неясна. Ако искаш, ще ти я пратя. Дай ми поща. И ако някой друг иска да му пратя снимката, да ми даде пощата си.
KRaLiCa_na_OrGaZmA
05-20-2006, 11:41
да ве иди им обеснявай немат елементарни познания и ми твърдят тука некфи измислици . 10 сантиметра 6 сантиметра ... немам думи :evil:
MiRaCuLiXbb
05-20-2006, 12:01
MiRaCuLiX.bb снимах картинката, но снимката излиза много неясна. Ако искаш, ще ти я пратя. Дай ми поща. И ако някой друг иска да му пратя снимката, да ми даде пощата си.
А не мерси, аз друго исках да снимаш, но карай. :lol:
NeSTa_86
05-20-2006, 12:48
2 пръста е
abe tuka imam 4uvstvoto 4e 2/3 ot horata si nqmat i na ideq za akkvo govorqt.
XuTa4u@abv.bg q da te vidim da se posmeem :D :mrgreen:
DAREDEVIL_14_SF
05-20-2006, 22:21
AWE VUOB6TE AKO TE EBE NQKOI 10 GODI6EN PAK 6E KURVI6 [ZAVISI OT CIPATA DE] TAI 4E NEMA GOLEMO ZNA4ENIE :-D
fasta4eto
05-21-2006, 09:57
abe tuka imam 4uvstvoto 4e 2/3 ot horata si nqmat i na ideq za akkvo govorqt.
mnogo si prav/a pi4/ka :!:
Ххахаха....един казал 8-10 сантиметра и всичките повтарят ли- повтарят. Това е отговор на въпроса "Колко ми е дълбока"
И за да не ми е абсолютен спам съобщението, потвърждавам - На входа на влагалището!
ave gazita ot 4-6 sm e cipata ve glupenderi takiva... zemete se obrazovaite !
](*,) Вий акъл нямате да кажете 8-10 сантима. Вий не сте ли спали с девствено момиче бе #-o Пък да не говорим за момичетата, които казаха 8-10 :smt005 Браво на хората, които се разровиха и го доказаха на всички, защото знайте приказката "Всеки за себе си е прав"
bloody_angel
05-23-2006, 10:40
Хименът се намира ама баш на входа на влагалището! Той покрива входа на влагалището! Обаче хименът си има така един отвор, а понякога и повече, през който изтича менструалната кръв и в който спокойно може да си вкарате един пръст! Защото отворът е горе-долу с такава големина. А и два понякога, ако е по-еластичен. Обаче ми сравнете големината на 1 пръст с големината на мъжки полов член... Ето затова не могат жените да се отворят с пръст! Хименът не е тапа, която се намира на 10 см дълбочина във влагалището! Хименът е ципа, която частично покрива входа на влагалището! Ако имах скенер, щях да ви я пратя тая картинка, ама нямам. ](*,) какво още имате да коментирате ... намира се на входа на влагалището и толкова по въпроса http://smilies.sofrayt.com/%5E/_950/wink.gif
`Death`Whore`
05-23-2006, 15:38
*цензура*! Толкова малоумни хора на едно място! Щом е на 10 сантиметра от входа, девствено момиче би трябвало да може да ръгне 3, дори 4 пръста вътре и да не боли.
MidnightScream
05-23-2006, 20:03
awe mainata wi na sichki samo me qdosvate..... ediniq 1 sm drugiq 2 tretiq 55...... emi mn ste prodti basi zemete da prochetete neshto kfo se prate tyka kato ne ste sigurni! :evil: ne che mi puka de .. :mrgreen:
То тя ако беше на 8-10 см при свиване на влагалището шийката на матката ви щеше да разкъса девствената ви ципа :smt005
:smt014 ednoto vika na 8-10 santa e drugoto neee na 2-3 e ax tupaci!!!!