Влез

View Full Version : Защо така ми става?помогнете

05-19-2006, 09:21
хора помогнете значи с прителката ми сме го правили 7-8 пъти а аз преди тях бях девствен та проблема е че вчера като взехме да го правим не ми беше достатъчно твърд за да влезне нещо подобно се беше случило и предишния път тогава го правихме и след около 1 час пробвахме пак и пак по същия начин не стана.Но не мисля че имам проблем здравословен защото е ставало няколко пъти .Нз има ли проблем че тя иска без презерватив и нз като имам презерватив някакси все едно ми е по възбуден а така.Кажете какво да права да хода на гинеколог или какво ама и да отида нали си мисля че проблема не е такъв има ли начи да е защото да кажем вчера маи попрекалиьме с целувки и гушвания и мина около сигурно час докато вземем да го правим.И друго нещо аз оня ден понеже с нея не бяхме спали от 2 дена и реших да се самозадоволя това може ли да попречи нещо. :oops:

05-19-2006, 09:23
Забравих още нещо да добавя :-) че незнам дали може да се далжи на нещо като психика защото миналите няколко пъти дето са ставали такива нещо и сега ме е страх пак да не се преебе работата и то пак да става заради това

frozen
05-19-2006, 09:38
Точно въпрос на психика е. Все още не си съвсем опитен и предполагам си по неуверен. Не му мисли толкова, а просто действай! Със всеки следващ път ще е по-добре и по-лесно :wink:

ani4ka18
05-19-2006, 09:50
и при нас с приятеля ми е ставало така. но то е когато ме го правили скоро и бързаме пак... :wink: :D спокойно на нерва основа е

RoyTheReaper
05-19-2006, 09:52
правете го с презерватив... не ти се иска да ставаш млад татко, нали? нито пък да хванеш някоя болест. а по темата - отпусни се, освободи се от притесненията и ще се получи. а щом си се самозадоволил "оня ден", не би трябвало да имаш проблем да се възбудиш.

ani4ka18
05-19-2006, 09:52
и при нас с приятеля ми е ставало така. но то е когато ме го правили скоро и бързаме пак... :wink: :D спокойно на нерва основа е

Варки
05-19-2006, 10:42
Освен на психична остнова може да се дължи и на недостатъчна възбуда.

П.П Само жените ходят на гинеколог :lol:

05-19-2006, 12:54
а някои да има предложение как да се успокоя или там нз за да не стават такива фалове как да се отпусна, тоест то е странно един път е перфектно друг път се прецакват нещата

hforce
05-19-2006, 13:49
pri dosta mom4eta se slu4va tova v na4aloto, tva e na psihi4eska osnova ili prosto priqtelkata ti ne e dostatu4no opitna, a moje i da e ot 2te

1. otpusni se, nqma ni6to stra6no v tova, ima samo4ustvie 4e si dobur i opiten, ne se kolebai dali 6te ti stane i ne se pritesnqvai ot ni6to

2. ako priqtelkata ti znae kak da duha na4i ne bi trqbvalo da ima problem, nakarai q da lapne 1 laji4ka zahar predi da ti duha no da ne q gulta, a da ti duha s zaharta v ustata i, kazvam ti 6e se poburka6 ako go napravi kakto trqbva, 6e ti se s4upi ot vuzbuda, a ako ne moje da duha na4i za tva ne se polu4avat ne6tata

3. pravete go s prezervativi zaduljitelno osven ako ne pie protivoza4atu4ni

PleasureSeeker
05-19-2006, 13:52
pri dosta mom4eta se slu4va tova v na4aloto, tva e na psihi4eska osnova ili prosto priqtelkata ti ne e dostatu4no opitna, a moje i da e ot 2te

1. otpusni se, nqma ni6to stra6no v tova, ima samo4ustvie 4e si dobur i opiten, ne se kolebai dali 6te ti stane i ne se pritesnqvai ot ni6to

2. ako priqtelkata ti znae kak da duha na4i ne bi trqbvalo da ima problem, nakarai q da lapne 1 laji4ka zahar predi da ti duha no da ne q gulta, a da ti duha s zaharta v ustata i, kazvam ti 6e se poburka6 ako go napravi kakto trqbva, 6e ti se s4upi ot vuzbuda, a ako ne moje da duha na4i za tva ne se polu4avat ne6tata

3. pravete go s prezervativi zaduljitelno osven ako ne pie protivoza4atu4ni =D>

gangbang
05-19-2006, 15:53
Освен на психична остнова може да се дължи и на недостатъчна възбуда.

Точно така, а също и прекомерно самозадоволяване. Ако вечер се празни по 5 пъти на XXL и на обяд иска да ебе, е нема се получи, ако ще и полов атлет да е :)

ei_ei
05-19-2006, 19:26
"ako priqtelkata ti znae kak da duha na4i ne bi trqbvalo da ima problem, nakarai q da lapne 1 laji4ka zahar predi da ti duha no da ne q gulta, a da ti duha s zaharta v ustata i, kazvam ti 6e se poburka6 ako go napravi kakto trqbva, 6e ti se s4upi ot vuzbuda, a ako ne moje da duha na4i za tva ne se polu4avat ne6tata"

tva qvno e dobra taktika
:P
Q obqsni po-podrobno kak se pravi?Kak da go napravi tova,v smisal kak tochno da si dviji ustnite i da zadarji zaharta v ustata i penisa..hm..malko slojno mi se vijda..q kaji kak stava,,???

05-19-2006, 21:15
ei 4ovek, na psihi4eska osnova e, vuzbujdaite se po-dulgo. A ne GINOKOLOG hodqt SAMO jeni

fasta4eto
05-20-2006, 07:54

=D>

sexy_divo_bonbon4e
05-21-2006, 14:02

=D> =D> =D> =D> =D>

05-21-2006, 20:10
ei hora..pomagaite....:(( zna4i...akto vsi4ki se oplakvat ,4e sramnite ustni im bili nesimetri4ni...i t.n....az imam mn golqm problem....i mislq,4e sum go zabelqzala ot po-malka...zna4i..zabelqzala sum,4e vuv vuzrasta m/u 10 i 14 godini..sramnite mi ustni nqkak si...stavaha vse po-golemi i po-....v smisul...edin vid...imam 4uvstvoto,4e imam mn izli6na dopulnitelna koja na tqh...i ne sedi mn hubavo.....:(((( tva si e jiv problem.....i ne mi e mn stegnato,kakto normalnoto....za6to???ina4e nikude drygade nqmam problemi....tva ne e normalno nali..???:(((( trqbva li da otida na ginekolog???:((((plisss...pomognete nqkak...pls:(((