View Full Version : май провалих всичко
SwEeT^hIlArY
05-20-2006, 09:25
Значи ходя с едно момче почти от три месеца . В началото всичко си беше ОК. Само че напоследък му отказвам да ходя с него почти навсякъде тъи като имам изпит след две седмици и трябва да уча за него, а и баща ми не ме пуска до много късно вечерта. Така че почти не можем да се виждаме. И мисля че това се превърна в голям проблем защото напоследък почти не си говорим не излизаме сами, а винаги има някой с нас. А мисля че имам силни чувства кам него :oops: и не искам да го загубя. и въпроса ми е какво да направя за да променя нещата?
10x предварително за отговорите :D
He3HauKa
05-20-2006, 09:31
Ami prosto otdeli chas i polovina ot vremeto si ,obadi mu se i mu kaji che iskash da si pogovorite za neshto i za tova da izlezete sami ..i mu kaji kak se chustvash ..sigurna sam che shte te razbere zashtoto v sluchaq ti nqmash vina :wink:
Винаги трябва да отделяме време за хората,които обичаме,защото ако не го направим,рискуваме да ги загубим и после да не си ги върнем никога.Тогава ще съжаляваме,но всичко ще е свършило. :( Имаш да учиш,но мисля,че можеш да си позволиш да отделиш време и за него,поне малко,да сте само двамата.
hackersdown
05-20-2006, 09:47
Отдели си време за излизане. И му обясни , че трябва да учиш за изпити и темподобни. 8)
miloto_girl_4e
05-20-2006, 10:20
кажи му това,което каза на нас :!:
ще те разбере,много ясно :!:
споко,ако те обичка,ще те остави да учиш за изпитите и посло ще прекарате едно незабравимо лято :)
IKisseDAGirL
05-20-2006, 11:45
Ami prosto otdeli chas i polovina ot vremeto si ,obadi mu se i mu kaji che iskash da si pogovorite za neshto i za tova da izlezete sami ..i mu kaji kak se chustvash ..sigurna sam che shte te razbere zashtoto v sluchaq ti nqmash vina :wink:
и аз така мисля :) просто говори с него съвсем спокойно, кажи му това, което си написала и му показвай, че държиш на него и наистина само ситуацията е виновна за това, че се виждате рядко, а не някаква промяна в чувствата ти към него :wink:
xOtkiSsSs
05-20-2006, 11:50
Винаги трябва да отделяме време за хората,които обичаме,защото ако не го направим,рискуваме да ги загубим и после да не си ги върнем никога.Тогава ще съжаляваме,но всичко ще е свършило. :( Имаш да учиш,но мисля,че можеш да си позволиш да отделиш време и за него,поне малко,да сте само двамата.
подкрепям :wink:
:D
ExTr3m3_GiRL
05-20-2006, 12:07
кажи му това,което каза на нас :!:
ще те разбере,много ясно :!:
споко,ако те обичка,ще те остави да учиш за изпитите и посло ще прекарате едно незабравимо лято :)
Мдам тъй е \:D/ И все пак отделяй поне малко време за него. И малко да е нека е пълноценно :) Поговорете си и спокойно всичко ще се уреди ;)