Влез

View Full Version : Protrih se ot prekaleno 4esto...

Martichka
05-21-2006, 10:17
S priqtelq mi go pravim blizo mesec-dva i vsi4ko e idealno-vuzbujdam si se,ovlajnqvam si se,polzvame si daje dopulnitelni krem4eta za smazka problema e tam 4e naposleduk izpitvam bolka ili po skoro parene sqka6 sum se protrila.Otidoh pri genekolog moi kom6iq kaza 4e ne e infekciq.Zna4i qvno sum se protrila ta vuprosa mi e kak da spra bolkata???Ponqkoga dori mi se gubi udovolstvieto ot tova prokleto parene.Ima li ne6to s koeto da se maja povreme na akta ili ... ne znam !Molq da otgovarqt predimno damite s opit ako ima takiva ! :( :smt100 :smt102

Communist
05-21-2006, 10:19
Еми прави го по-рядко и ще се оправи от само себе си.

ProstoAz
05-21-2006, 10:26
Съгласна съм с горното мнение - ако наистина проблемът е такъв - намали секса! То и дете в детската градина ще се сети за това!

И между другото няма да е зле да посетиш и друг гинеколог, защото този твоя може да си е претупал работата - нищо чудно да става въпрос за гъбички или някаква друг инфекция!

fasta4eto
05-21-2006, 11:02
ako e protrivane predpolaga se 4e genekologa ti e trqbvalo da go zabeleji taka4e naistina konsultirai se i s drug genekolog ama parvo namali sexa i ako ne pomogne lekarq :wink:

Chiana
05-21-2006, 12:41
Мила, и аз съм на същото положение, само дето мене си ме боли, а го правим от 8 месеца насам редовно. Аз мисля, че моето е от протриване. Щом викаш, че по-скоро ти пари, може би лубриканта не ти понася. Може да си алергична. Мен ми се е случвало да ми пари от лубрикант на презерватив дори. Така че пробвайте без никакви лубриканти. Може и от това да е. :-k

05-21-2006, 20:57
Chiana macko pri men e ot skoro a lubrikanta go polzvame ot na4aloto edin i su6t:( mislq 4e e protrivane i az

05-21-2006, 20:58
Prednoto mnenie e moe :)

WaKo
05-21-2006, 23:25
Абе не ми изглежда да е от протриване - колко често ще го правите, че да се протриеш - ако го правите по 3-4 пъти на ден всеки ден може и това да е, но при положение, че се овлажняваш не мисля, че това трябва да става, още повече че лигавицата там се възстановява много бързо и дори една нощ е достатъчна, за да се възстанови леко охлузване от протриване. А това, че ползвате винаги един лубрикант не значи, че не е от него - при дълга употреба на кремове, лубриканти и такива работи може да се появи лека алергия и дразнене от тях. Моя съвет е такъв: спрете да ползвате тоя лубрикант за 4-5 дни, ако паренето не изчезне значи не е от него. Тогава пробваш да не правите секс 4-5 дни( няма как трябва да се разбере причината). Ако и след това пак ти пари отиваш при гинеколог да ти направи обстоен преглед и най-вероятно някое друго изследване. Това е. С тези работи шега не бива

belluci
05-23-2006, 06:16
Ne znam dali e to4no taka,noooo sled edin slu4ai s edna priqtelka se uverih 4e ve4e i na lekarite ne moje6 da ima6 pulno doverie,za vseki slu4ai idi pri drug.

05-24-2006, 19:45
idi pri drug, ne e na dobre pareneto.

NsG
05-24-2006, 20:26
Попринцип от прекалено секс е съвсем възможно ... но както казаха преди това ... трябва да 3-4 пъти на ден,по веднъж или два пъти няма начин да се получи протриване.

DepechMode
05-24-2006, 21:06
S priqtelq mi go pravim blizo mesec-dva i vsi4ko e idealno-vuzbujdam si se,ovlajnqvam si se,polzvame si daje dopulnitelni krem4eta za smazka problema e tam 4e naposleduk izpitvam bolka ili po skoro parene sqka6 sum se protrila.Otidoh pri genekolog moi kom6iq kaza 4e ne e infekciq.Zna4i qvno sum se protrila ta vuprosa mi e kak da spra bolkata???Ponqkoga dori mi se gubi udovolstvieto ot tova prokleto parene.Ima li ne6to s koeto da se maja povreme na akta ili ... ne znam !Molq da otgovarqt predimno damite s opit ako ima takiva ! :( :smt100 :smt102
Пък на мен ми се протри хуя от много хакане отзад :D :D :D

Така ... ся сериозно ... това не е много хубаво да ти се протрие влагалището. Може да бъде малка инфекция ... може да е съвсем леко протриване. Затова прекрати секса за поне седмица-две. Мине ли този период отиди на гинеколог. Всичко ще мине ;)

05-25-2006, 15:13
А бе я чакай малко сега , ти докато си неразположена почти 100% съм сигурна , че не го правите значи поне 3 дена имаш почивка и след това пак да те боли????? :shock:
Мен също ме болеше(пареше) и отидох на гинеколог и жената каза, че имам венерическо заболяване (дори не каза как се казва).Това си беше е гати шока след като и двамата с моя приятел си бяхме първи партньори и го правехме с презерватив !!!! :smt013 И така , лекува ме с някакви отвари и след месец два пак се появи болката . След около половин година чакане да ми мине и болки (при секс разбира се) , отидох при друга гинеколожка, която каза че имам доста голяма раничка на шийката :smt009 . Сега вече съм си ОК , ама това може да се разрастне и хич не е безопасно , това все пак са си вид ракови заболявания ...
Сега , не казвам че и при теб е така , ама иди при някой друг гинеколог и го приеми на сериозно това. Забрави за протриването.