Влез

View Full Version : Какво да говоря...

Lord Vader
05-21-2006, 13:16
hi all! :-D ...може би някои от вас помнят, че преди време пуснах една тема "Мразя се", която се отнасяше за едно момиче, което аз много харесвах и мислех, че нямам шансове, мислех се за лузъра(то си е така де), но въпреки това бях получил шанс да се опоная и да се запозная с нея...еми да, за сега се справям...и за мой голям УЖАС и кеф утре имам среща с нея...и съм се сдухал...сигурен съм, че ще се сдухам още повече когато я видя, защото се познавам и преценявам, че няма шансове това да не стане...Та, плс...кажете ми поне какво да й говоря за какво да й гояворя, някаква тема...хах...мамка му аз съм идиот...да и подаря ли плюшка, цвете?fuck, fuck!...да се тупам ли прекалено много...

jadna_za_lubov
05-21-2006, 13:19
hi all! :-D ...може би някои от вас помнят, че преди време пуснах една тема "Мразя се", която се отнасяше за едно момиче, което аз много харесвах и мислех, че нямам шансове, мислех се за лузъра(то си е така де), но въпреки това бях получил шанс да се опоная и да се запозная с нея...еми да, за сега се справям...и за мой голям УЖАС и кеф утре имам среща с нея...и съм се сдухал...сигурен съм, че ще се сдухам още повече когато я видя, защото се познавам и преценявам, че няма шансове това да не стане...Та, плс...кажете ми поне какво да й говоря за какво да й гояворя, някаква тема...хах...мамка му аз съм идиот...да и подаря ли плюшка, цвете?fuck, fuck!...да се тупам ли прекалено много...
ne se 6a6kai..ako za pruv put izlizate zaedno moje bi prosto 6te e dostatu4no da q po4erpi6....ne za drugo ama da ne si pomisli 4e i se mazni6...:)

barbito
05-21-2006, 13:20
ne trqbva vsi4ko da e 4ak perfectno vse pak kaji parvo kade 6te xodite i togava ve4e 6a ti pomognem ae sq napi6i kade 6a vi e sre6tata v nqkoe ejadnevno kaffe ili v parka?!

WindWaker
05-21-2006, 13:22
s tupaneto gledai da ne prekalqva6. oble4i se prosto prili4no, da ne izglejda6 nqkoi golqm "otvorko" ot druga strana da ne izglejda6 i kakto go napisa nqkoi "loser" . za cveteto - ako 6te go podarqva6, na 1-vata sre6ta e dobre, qko e ama nali znae6 4e vsqko momi4e e razli4no, taka 4e ne moga da te posyvetvam i neznam tvoito momi4e kak 6te go prieme. a za sduhvaneto - spok e 4ovek, mai ne sym ti 4el prednata tema ama to4no tozi period - ot 1-vata sre6ta do samoto "trygvane" e nai qkiq. tova predstavlavq istinskata trypka. horata prekalqvat s taq duma i kaat "mi hodih s nego 2 meseca ma nqma trypka ve4e i go ostaih". to tva sa gluposti. trypkata e sega. sled mesec 6te iska6 da se vyrne6 po tova vreme i da q useti6 otnovo. nqma da se sduhva6 - vsqkvi syveti sa izli6ni, 6te vidi6 kak vsi4ko 6te si doide na mqstoto na momenta.

Lord Vader
05-21-2006, 13:22
ne trqbva vsi4ko da e 4ak perfectno vse pak kaji parvo kade 6te xodite i togava ve4e 6a ti pomognem ae sq napi6i kade 6a vi e sre6tata v nqkoe ejadnevno kaffe ili v parka?!
Паметника на НДК...

barbito
05-21-2006, 13:43
mi sled tfa se razxodete po4erpi q sladoled 6tot vij kva jega e fani q za raka i .........q :smt008

Lord Vader
05-21-2006, 14:15
mi sled tfa se razxodete po4erpi q sladoled 6tot vij kva jega e fani q za raka i .........q :smt008
10х много...а дали ще й е досадно ако почна да говоря за себе си, или да я питам нещо за нея?

teenkopele
05-21-2006, 15:56
10х много...а дали ще й е досадно ако почна да говоря за себе си, или да я питам нещо за нея?

По-скоро я питай нещо за нея. :)

Game_Over_Boys
05-21-2006, 15:59
Питай я с какво обича да се занимава...много ще е приятно за едно момиче,ако се интересуваш от нея,ако споделяш хобито й.... :wink:

05-21-2006, 17:59
Абе кви са тия хващанки за ръце и целувки на 1 среща?!?!?!Are u OK?!
Според мен ще се стресне...!Недей да избързваш!!!Никакви такива историики на 1 среща...!
Не се изтупвай много,бъди `приличен`,както спомена някой...Не допускай да има неловки мълчанки.Опознай я-задавай й въпроси за самата нея...Предполагам,че тя ще ти върне въпросите.Говори за себе си,но не прекалявай!Усмихвай се !!!Бъди готин и непринуден и всичко ще е perfect!... Прави всичко,което смяташ за редно,НО С ГРАНИЦИ!;]]]
Айде успех човек!

ani4ka18
05-21-2006, 18:35
и според мен не е особено добра идеята за прегръдки и особено за целувки още при първата среща. можеш да й направиш мъничък намек като уж случайно допреш ръката си в нейната :wink: облечи нещо не по-различно от това с което тя е свикнала да те вижда, а и не слагай прекалено много парфюм! :? като момиче мога да ти кажа от личен опит че тва е просто отвратително, защото изтъква твърде много намеренията ти. не че тя не ги знае, ама нали знаеш, че обичаме да се правиме малко на чукнати в началото :wink: :D айде успех! :D

05-22-2006, 14:32
и според мен не е особено добра идеята за прегръдки и особено за целувки още при първата среща. можеш да й направиш мъничък намек като уж случайно допреш ръката си в нейната :wink: облечи нещо не по-различно от това с което тя е свикнала да те вижда, а и не слагай прекалено много парфюм! :? като момиче мога да ти кажа от личен опит че тва е просто отвратително, защото изтъква твърде много намеренията ти. не че тя не ги знае, ама нали знаеш, че обичаме да се правиме малко на чукнати в началото :wink: :D айде успех! :D

само да допълня:ако ще я целуваш го направи към края на срещата-най-добре на изпращане пред входа и.Ако я целунеш и тя не се отдръпне-твоя е и ще почерпиш :wink: Я кажи на колко години е момичето щото тва е от голямо значение за действията ти.

Lord Vader
05-22-2006, 15:32

само да допълня:ако ще я целуваш го направи към края на срещата-най-добре на изпращане пред входа и.Ако я целунеш и тя не се отдръпне-твоя е и ще почерпиш :wink: Я кажи на колко години е момичето щото тва е от голямо значение за действията ти.
ми тя е 8-ми клас, аз съм 9ти, но мисля, че зимата навърши 15...

Krem4eto
05-22-2006, 19:25

По-скоро я питай нещо за нея. :)

Ми да!!! УСПЕХ!Говорете си за вас също!Важно е!Почерпи я хвани я за ръка и ако няма нищо против я :smt008

Lord Vader
05-22-2006, 21:50
heh...to svur6i ve4e...

Lord Vader
05-23-2006, 20:49
are ve4e moje da lock-nete temata... :)

05-23-2006, 21:27
Kaji kvo stana de?

Lord Vader
05-23-2006, 22:02
Хах...ми к'во стана :D ...?Ми срещнахме се, аз яко се прецепих,почервенях, ъм...кофти беше...
Не се бях наконтил както ми казахте...бях си чист, нормално облечен...
Ъм, т'ва няма значение...
Та тя се опита да ме отпусне...е, успя....щото заговорих за Star Wars и говорих половин час...баси, по едно време се усетих, че ставам досаден и почнах да я питам разни неща...тя ми говореше...и на края на срещата тя за моя най-голяма изненада ме целуна, ама то не беше целувака, а по-скоро няк'во нежно допиране на моите и нейните устни, аз се бях взепенил и неможах да се мръдна...абе не знам...не мога да повярвам...не съм я виждал от отгава...
Благодаря ви за подкрепата и рабирането... \:D/