Влез

View Full Version : problem pri vuzbujdane

malko{f}
05-21-2006, 16:03
znachi hora imam edin problem...kogato sum s gadjeto si i toi..i toi kato me obarva po triugulnika prez dunkite i az mnogo se vuzbujdam,i bqloto mi techenie se zasilva.dori narochno si slagam ejedevni prevruzki za da ne mi namokrq pantalonite.no..kakto toi si me bara prez pantalonite,taka i nqkoi put me bara na golo i mnogo gadno se poluchava az kato mu durpam rukata,za da ne mi barne prevruznakata...ae ujas

SeXyAdrenaLinka
05-21-2006, 16:13
Ami nedei slaga prevrazka, i az imam bqlo te4enie ama ne slagam to4no poradiq taq pri4ina, kato me pipa priqtelq mi da ne useti 4e sam s prevrazka i ne samo kato me pipa kat zemem da praim sex iii da vidi xax gadno e, e da capam si ga6ti4kite ama nqma na4in :)

Game_Over_Boys
05-21-2006, 16:16
Възбудата ти е напълно нормална!Всяко нормално момиче се възбужда,ако я докосват там...и в следствие на това се подмокря!А за ежедневната ти превръзка не се притеснявай!Той нея ли ще пипа или...?Дори няма и да рабере! 8)

Chiana
05-21-2006, 16:20
Виж, то е нормално да ти се засилва секрецията на вагинални сокове при възбуда. И приятелят ти ако си има елементарни познания, няма да му направи впечатление. Ноо ако бялото ти течение е силно и се налага да носиш превръзка, какво лошо има?? В смисъл да кофти е, ама според мен щом можете да се обарвате, то можете и да си споделите проблемите. Просто ще му кажеш, че имаш бяло течение. Нз ти защо не пробваш нещо за изчистване на това бяло течение? Има билкови добавки, които спомагат за прочистването на организма от такива неща. И аз преди доста време имах бяло течение, но това ми помогна да се прочистя.

05-21-2006, 16:31
Chiana, kak si se pro4istla ot tova bqlo te4enie?
Az imam i mn mi pre4i ujasno e, sega piq edni bilkovi tabletki na d-r sa6ka nikolova i se nadqvam da iz4ezne 4e mn me tormozi...

porcelain
05-21-2006, 17:10
q kajete neshto poveche za tova prechistvane be macki :shock:

SeXyAdrenaLinka
05-21-2006, 17:15
mda q kajete 4e i az iskam da znam, kak moje da se pre4istq i kvi sa tiq bilkovi tabletki ? :)

Chiana
05-21-2006, 17:27
Значи, милички, това беше предии 4 години мисля. Та тия билкови добавки са на фирмата VISION, продуктът се казваше DETOX. Той беше не само за прочистване на бялото течение, ами за лечение като цяло на организма. Мн хубав продукт. Аз тогава имах гнойна ангина и се излекувах мн лесно. Та тоя продукт имаше действието и като пречистващ от бяло течение. Значи течението ти оначало се усилва много, това за 3-4 дена примерно и след това спира. Това е, просто го изчиства. :wink:

malko{f}
05-21-2006, 19:41
kolko stryva tozi produkt

mravkata_z
05-21-2006, 21:47
Да и аз имам и по тази причина, за да не нося ежедневни превръзки и да не се получават такива неприятни ситуации, ползвам естествен обикновен памук! Много по дискретно и малко е и можеш да си го махнеш на всякаде много по-лесно. А ако отивам в гаджето си и отивам първо в тоалетната в тях ... и така. Повече от година сме заедно и не се е случвало да сега да разбере.

Chiana
05-22-2006, 09:38
Ooo ne pomnq, mislq 4e kymmm 30 i ne6to li da be6ee... :-k

BePoHuKa
08-07-2009, 01:22
schoolgirl темата е от преди 3 години ;) КЛЮЧ!

Punisherrr
08-07-2009, 06:24
^ Актулна е само простотията,която бълваш. ;)