View Full Version : Moderated:Като имаш мускулна треска значи,че ти се ....
R-O-Z-I-C-H-K-A
05-21-2006, 19:02
zna4i ot edna sedmica pravq po 3 serii ot po 20 koremni presi i sega kato gi pravq use6tam kak mi se stqga i malko me boli,sigurno tva e muskulna treska.ta da vi pitam zna4i kato ima6 muzkulna treska zna4i li 4e ti se stqgat muskulite na mqstoto na koeto q ima6 taq muskulna treska? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
ycMuBkaTa
05-21-2006, 19:07
Логично е да ти се стягат мускулите като правиш коремни. За мускулната треста пий нещо-упсарин да речем. Но по-добрият вариант е да почнеш с по-малък брой и постепенно да увеличаваш натоварването, ако си се гръмнала наведнъж с по 20 затова те боли.
Пепи Дъ Ай
05-21-2006, 19:09
А мазнините отгоре какво ще правиш?! С коремни коремчето не се сваля - това е сигурно. ;-)
LuDaTa_14{P}
05-21-2006, 19:23
Mislq 4e se svalqt. zna4i muskulnata treska se polu4ava kogato si pravil fizi4eski uprajneniq. polu4i6 li muskluna treska zna4i 4e muskulite ti rabotqt i 4e si napravil pravilno uprajneniqta. a dokolkoto za mazninite nz na mene li4no mn burzo mi se stegna korema, za6toto trenirah 8 meseca leka atletika a nikoga ne sum imala izli6na masa bi trqbvalo da se svalqt mazninite :)
R-O-Z-I-C-H-K-A
05-21-2006, 19:23
A S MAZNINITE OTOGORE NAISTINA KAKVO DA PRAVQ A?TI4ANE 6TE POMOGNE LI ILI NE6TO DRUGO.POMAGAITE.
Пепи Дъ Ай
05-21-2006, 20:07
A S MAZNINITE OTOGORE NAISTINA KAKVO DA PRAVQ A?TI4ANE 6TE POMOGNE LI ILI NE6TO DRUGO.POMAGAITE.Диета + тичане/колело.
malko{f}
05-22-2006, 07:24
muskulna treska se poluchava kogato muskulite se natovarvat..za tova predi da po4enesh da pravish yprajneniq izpii edin aspirin i zagrei malko s leka trenirovka :-D
Мале, мале. Мускулна треска се получава поради отделянето на млечна киселина при нетипично за индивида физическо натоварване. Тя е нещо безвредно, но същевременно и безполезно. Разбира се някой хора я използват като индикатор за правилното натоварване на мускулните групи, докато други я трепят от зародиш с медикаменти. Ефекта на стягането не идва от нея! Дали с нея или без нея, ако се правят правилно упражненията ще доведат до стягане и растеж не мускула.
Коремните преси са упражения за стягане на горната част и средната част на корема, въздействат и на долната, но сравнително слабо. За стягане на долния корем се правят повдигане на крака от лег или от увисено положение на лост. Краката трябва да са изпънати!
С коремни преси не се горят мазнини на корема!!!!!! ЗАПОМНЕТЕ ГО!!! За топене на мазнини са нужни аеробни упражнения. Препоръчвам карана на колело, защото при бягането има по-голяма загуба на мускулна маса. Използването на Л-карнитин + подходяща ниско въхлехидратна диета и аеробни упражнения довеждат до бързо и качествено изчистване от ненужните мазнини. Разбира се може и без съответната хранителна добавка, но тогава ефекта е малко по-бавен за постигане.
Пепи Дъ Ай
05-22-2006, 12:49
Мале, мале. Мускулна треска се получава поради отделянето на млечна киселина при нетипично за индивида физическо натоварване. Тя е нещо безвредно, но същевременно и безполезно.
Мале, мале я попрочети новите статии в bodybuilding.com и работите във форума и пак си помисли дали млечната киселина или микроразкъсванията в мускулите е причина за мукулната треска.
Мале, мале. Мускулна треска се получава поради отделянето на млечна киселина при нетипично за индивида физическо натоварване. Тя е нещо безвредно, но същевременно и безполезно.
Мале, мале я попрочети новите статии в bodybuilding.com и работите във форума и пак си помисли дали млечната киселина или микроразкъсванията в мускулите е причина за мукулната треска.
Подкрепям твърдението за млечната киселина.
Sweet_Runner
05-22-2006, 14:29
hei kato pto4etoh kakva e temata i za kakvo stava vapros i 4esno kazano padnah....:) zna4i mili4ka da te svetna ne6to 3 serii po 20 povtoreniq e sme6no v smisal kato za na4alo e dobre da kajem 4e np no ot 60 koremni presi opredeleno nemoje da ose6ta6 stqgane na korema si!?prosto e nevazmojno!!!davam za primer sebesi az pravq mejdu 4 i 6 serii po 150 povtoreniq!no da zabravime za men 6te ti kaja 4e priatelkata mi pravi po tolkova mn 4e gori negi broi i povqrvai mi pravi po dosta za6toto dokato si govorim v skype tq si pravi koremnite i za neq tova nee problem!!!ta ako se naloji da sam 4esten trebva da zapo4ne6 da ](*,) i da zaoi4ne6 da pravi6 pone po 4 serii po 60 do 80 povtoreniq ako iska6 da ima efekt i da stegne6 korem4eto si!!!!spoko ako iska6 jivota da e gotin trebva da stisne6 malko i da go napravi6 takav \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ i garantiram 4e s edni qki oprajneniq koito da stegnat tqloto ti no ne da go napravqm super ludo 6te ima mn :smt007 pogledi....ako ima6 dr problemi sprqmo oprajneniq i ti trebvat saveti prosto pi6i :mrgreen:
Пепи Дъ Ай
05-22-2006, 15:18
hei kato pto4etoh kakva e temata i za kakvo stava vapros i 4esno kazano padnah....:) zna4i mili4ka da te svetna ne6to 3 serii po 20 povtoreniq e sme6no v smisal kato za na4alo e dobre da kajem 4e np no ot 60 koremni presi opredeleno nemoje da ose6ta6 stqgane na korema si!?prosto e nevazmojno!!!davam za primer sebesi az pravq mejdu 4 i 6 serii po 150 povtoreniq!no da zabravime za men 6te ti kaja 4e priatelkata mi pravi po tolkova mn 4e gori negi broi i povqrvai mi pravi po dosta za6toto dokato si govorim v skype tq si pravi koremnite i za neq tova nee problem!!!ta ako se naloji da sam 4esten trebva da zapo4ne6 da ](*,) i da zaoi4ne6 da pravi6 pone po 4 serii po 60 do 80 povtoreniq ako iska6 da ima efekt i da stegne6 korem4eto si!!!!spoko ako iska6 jivota da e gotin trebva da stisne6 malko i da go napravi6 takav \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ i garantiram 4e s edni qki oprajneniq koito da stegnat tqloto ti no ne da go napravqm super ludo 6te ima mn :smt007 pogledi....ako ima6 dr problemi sprqmo oprajneniq i ti trebvat saveti prosto pi6i :mrgreen:
Глупости малко хора в света правят по 150 ИСТИНСКИ коремни преси. Занимавал съм се с много спортове и от 3-4 години с бодибилдинг и ми е трудно да направя повече от 100 наведнъж, а и съм момче.
За едно момиче 3-4 серии по 20 коремни е идеално - само да се правят правилно.
е тя не може да почне още отначало 5232352 коремни преси...направо си една липосукция хахахаха :-D а тва за микроразкъсванията е егати простотията
Пепи Дъ Ай
05-22-2006, 23:05
е тя не може да почне още отначало 5232352 коремни преси...направо си една липосукция хахахаха :-D а тва за микроразкъсванията е егати простотията
Да бе ти разбираш - хайде направи си труда да напишеш мускулна треска в гуугъл да видиш... а не да постваш 20 едно след друго и кое от кое по безсмислено. #-o
Пепи Дъ Ай
05-22-2006, 23:12
За Roxy(тъпото парче):
StanTheGreat, мускулната треска няма нищо общо с млечната киселина. Това са микротравми (разкъсвания) в мускулните влакна.
:arrow:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=8711&highlight=%EC%F3%F1%EA%F3%EB%ED%E0+%F2%F0%E5%F1%EA %E0
Има и статии на английски, но едва ли малоумници/чки като теб биха били заинтересовани! [-(
100% ANGEL
05-24-2006, 19:41
Muskulnata treska se polu4ava kogato tqloto ne e sviknalo na natovarvane i ti vzeme6 4e napravi6 ne6to natovarva6to! Az li4no nikoga ne bih sednala da se mu4a s koremni! Stra6no mn se natovarva i gurba i krusta! Az si vurta obru4 v ku6ti, koito po mn po priqten na4in ti stqga korema i izvaiva taliika ! Prosto da znae6!