Влез

View Full Version : как да му покажя колко мн го обичам

RoSsY88
05-22-2006, 11:50
в моят случай не точно показване...а какво да му напиша,за да разбере,че го обичам...Преди 2 месеца се запознах с невероятно момче...докато бях с него макар за 5 дена бяхме мн щастливи двамата...В момента супер мн се обичкаме,но не може да сме заедно.Преди месец замина да работи и живее за около4-5 месеца в чужбина...в момента ни деля 7000 километра...Няма да се върне по рано от септември за тва си обещахме всеки си живее живота и ако като се върне нямаме друг да пробваме пак да сме заедно...Останахме приятели,но той има нет у тях и като се прибере от работа по цяла нощ си чатим...почнахме да се държим като гаджета.Не знам просто е страхотен и не искам да го загубя,той сам казва,че не иска да е с друга освен с емн,но постоянно ме кара да излзиам с други момчета.Не искал да ме мъчи да стоя сама и да съм го чакала толкова мн време.Всеки си живее живота,а вечер се държим като гаджета в чата...Когато намерих някой да обичам по силно от бившият си той зе че замина за друга страна...Вчера ми каза,че не съм го обичала...щот последните два дни се посдърпахме,явно иска да съм с друг ама мн ме ревнува...Та някакви идеи какво да му пиша,чв чата да му покажя колко мн го обичкам..сякакви идеи ще са ми в помощ и мн ще ви благодаря...

05-22-2006, 12:42
Мила по чата е трудно да изразиш чувствата си,но от разказа ти виждам че се обичате и искате да сте заедно.Но не ми е ясно какъв е смисъла да си с друг,щом искаш да си с него,ако го обичаш ти ще си го чакаш,било то до септември или друг месец.А той щом те ревнува толкова много за какво те кара да излизаш с други!Един чисто приятелски съвет,ако го обичаш му напиши че нежелаеш да си с друг,а само с него и че ще си го чакаш колкото време е нужно!Успех! :wink:

Angel_eyes
05-22-2006, 12:44
Oф тва беше мое мнение,забраих да си вляза в акаунта,но все пак пиши как се развиват нещата м/у вас!!:)

ludamacka
05-22-2006, 15:38
ami v 4ata 6te ti e malko trydni4no no s jelanie vsi4ko se poostiga.mi kajzvai my 4e e edinstven za teb,4e ne iska6 dryg i taka natatuk.kakvoto ti idva otvutre

RoSsY88
05-22-2006, 15:48
ммм постоянно му казвам,че не искам друг и както замина за Португалия не съм излизала с друг дори и само на кафе.Наистина мн се обичкаме и за ся ще го чакам дано като се върне да ме потърси и пак да сме заедно...благодаря за съветите

ninsy
05-22-2006, 17:54
Мила по чата е трудно да изразиш чувствата си,но от разказа ти виждам че се обичате и искате да сте заедно.Но не ми е ясно какъв е смисъла да си с друг,щом искаш да си с него,ако го обичаш ти ще си го чакаш,било то до септември или друг месец.А той щом те ревнува толкова много за какво те кара да излизаш с други!Един чисто приятелски съвет,ако го обичаш му напиши че нежелаеш да си с друг,а само с него и че ще си го чакаш колкото време е нужно!Успех! :wink:

podkrepqm :)