View Full Version : kak da go poburkam!!!kajete ne6to naistina sexi!!!
zdraveite na vsi4ki!!!!ta zna4i vaprosa mi se sledniqt.....imam seriozen priqtel vodim redoven polov jivot ...6tastliva sum naistina,toi e strahoten 4ovek nqma drug kato nego,obi4ame se stra6no mnogo i to4no zaradi tova iskam da napravq ne6to razli4no,ne6to naistina dqvolski sexi za nego!!!nqmame problemi v sexa 4esto experimentirame s novi pozi....i t.n ......................no daite nqkakuv savet kakvo da napravq da e ne6to unikalno i vazbujda6to koeto napravo da go poburka ......sriiptiiz li qgodi i smetana li...offf i az neznam prosto ne6to razli4no i mnogo vazbujda6to.......iskam da mu se revan6iram za vseki put koito me e izpra6tal na sedmoto nebe!!!!
EIII HAIDE MOM4ETA I MOMI4ETA DAVAITE SAVETI TAZI TEMA NQMA DA POMOGNE SAMO NA MEN ....A I NA VSI4KI KOITO ISKAT DA ZARADVAT GAJETATA SI!!!!!
Пусни му отзад, гълтай му спермата и т.н.
OFFFF BOJE AMAN OT TAKIVA KATO TEB ....NQMAH PREDVID NE6TO TAKOVA......UDOVOLSTVIETO OPREDELENO NE SE SUSTOI SAMO V TOVA!QVNO SI POREDNIQ HLAPAK ,KOITO MISLI ZA SEX SVIRKI I T.N......S IZVINENIE I BEZ IZVINENIE!!!!
unnamed_user
05-22-2006, 16:00
Moje6 naprimer da mu predloji6 analen sex,da mu pozvoli6 da svar6i v ustata ti (pak ako si mu mn navita moje6 i da glatne6),a i tvoite idei za streeptease i za qgodi i smetana sa6to sa mnogo dobri,a po-nadolu ima6e edna tema za nomera s prust4e v dupeto -moje da ti svar6i rabota... :wink:
prosto 4ovek
05-22-2006, 16:04
po4ti vsi4ki obojavat oralnata lubov,vuzbyjdat se samo kato gledat partniorkata si kak im dyha.
Malko suveti za oralnata ......
1.predi da my dyha6 izq6 edna duila,vkysat v ystata ti se promenq na leko gadni4ko no dokato my pravi6,garanciq 4e 6te se kefi o6te pove4e.
2.ako ne moje6 da nameri6 duila vzemi edno lyk4e kato go osmy4e6 malko ,zapo4vai :mrgreen: muja yse6ta hladina i my egot.a ako moje6 da zadurji6 lyk4eto v ystata si dokato my dyha6 6te e o6te po-dobre.
3. e su6toto stava i s alkohol piiva6 malko i zapo4va6-nai dobre e s menta
4. izpolzvala sum i te4en 6okolad ama mi stava mnogoo sladko a i te4niq 6okolad e za tvoe ydovolstvie ne za negovo.
tehnika za oralna lubov nqma da kazvam, za vseki si e individyalno.
pove4eto ot tezi ne6ta,analen sex gultane,... ve4e sme gi pravili nie sme zaedno ot 2 godini,imah predvid ne6to mnogo po uriginalno i po skoro izrazqva6to 4uvstvata ni....
biberon4e
05-22-2006, 17:08
Ще ти кажа нещичко,което е лично изпитано и гаджето ми се накефи супер яко като го видя.За начало не правете секс около 1 седмица. През това време ако се бръснеш отдолу,спри.Изобщо остави си интимната прическа на самоуправление.След ката попорасне иди на козметик и кажи да ти направят прическата отдолу с формата на първата буква от името му. =P~ Гаранция,че секса ще е супер, първо заради прическата и второ за това че сте се въздържали цяла седмица...А ако успееш да се справиш сама ,още по-добре .Успех :D
OFFFF BOJE AMAN OT TAKIVA KATO TEB ....NQMAH PREDVID NE6TO TAKOVA......UDOVOLSTVIETO OPREDELENO NE SE SUSTOI SAMO V TOVA!QVNO SI POREDNIQ HLAPAK ,KOITO MISLI ZA SEX SVIRKI I T.N......S IZVINENIE I BEZ IZVINENIE!!!!
Haha човека е донякъде прав удоволствието не се състои само и в ягоди и сметна найстина ще го накефи да му духаш или дори да му гълташ аналния секс също едобра идея ;-)
i_want_u_f
05-22-2006, 20:47
nameri nqkoq gotina macka i si napravete troika :)
ami kato imate seriozna vruzka bi trqbvalo da znae6 kakvo mu haresva,kakvi to4no sa sex fantaziite mu,kakvo go vludqva,a o6te ne ste go pravili.Ako ne znae6 bi mogla diskretno da podhvane6 temata,no DISKRETNO iii da se naso4i6 kum kakvo da vurvi6;)