PDA

View Full Version : Да се откажеш от любовта, защото знаеш, че ще я загубиш?

Labelle
05-22-2006, 19:06
Изкарах няколко прекрасни дни с едно момче, от километри личеше, че се харесваме и ни е добре заедно. Само че, той ми каза, че заминава след месец и не иска да се влюбва, защото ще му е тежко после и било по-добре да не с е виждаме повече. Вече седмица не съм му се обаждала , опитвам се да уважа решението му. И все пак си мисля , че постъпва глупаво - след месец ще е на другия край на света може би няма да се върне , но значи ли това, че този месец не може да сме заедно и ако не друг опоне да си запазим един хубав спомен . Последните два пъти аз му се обаждах и вече ми е неудобно. Далида не опитам още веднъж или да оставя нещата така? До каква степен човек трябва да се "бори за любовта си", къде е границата с това просто да ме помисли за досадница , която не разбира от дума?

lil_sweety
05-22-2006, 19:42
може би малко ще те отчая ако ти кажа,че е прав да не иска да се обвързвате :? помисли си,ти вече звучиш като бая замаяна от тоя младеж и наистина като замине ше ти е много по- трудно.а ако искаш просто да се видите без да предприемате по-сериозни стъпки,изчакай той да ти звънне,за да разбереш дали наистнина се интересува от тебе.знам че е много трудно да се опреш на чувствата си,но в българия е пълно с много други момчета които на никъде не заминават \:D/ :::

^inana^
05-22-2006, 19:54
ami granicite sama si gi postavqsh,no po moe mnenie za granici v liubovta e smeshno da se govori.za neq prosto nqma takiva.ako deistvitelno haresvash ili daje si vliubena v tozi 4ovek,to se bori za liubovta si.vqrno,moje da ne uspeesh i neshtata mejdu vas da ne se polu4at,kakto ti iskash,no pone shte znaesh,che si napravila vsichko vuzmojno rabotite da potrugnat i nqma da sujalqvash,che ne se napraliva nishto.pojelavam ti nai-iskreno kusmet i te suvetvam da ne slushash nashite suveti,za6toto nie ne sme na tvoe mqsto i ti nai-dobre moje6 da preceni6 kakvo da pravi6 sama.prosto poslu6ai surceto si i se doveri na intuiciqta si.ima6e edin vic za nqkakuv,koito vse se molel na Bog za 6-tica ot tototo.i edin den Bog mu se qvil i mu kazal pone da pusne fi6,kato iska da spe4eli.lo6o go razkazah,no mislq,4e shvana za kakvo ti govorq.napravi ne6to,ne 4akai ne6tata sami da se podrejdat.ako be6e taka i nie prosto si stoqhme sus skrusteni ruce,6te6e da e tvurde hubavo,za da e istina.v realniq jivot 4ovek trqbva vinagi da se bori,za da polu4i tova,koeto iska.ni6to ne ni se dava kato podaruk.a i da ti kaja - nqma zna4enie,4e imate samo edin mesec da ste zaedno s tozi 4ovek i 4e posle sled eventualnata vi razdqla 6te te boli.povqrvai mi ima slu4ai,v koito dori za edin den s daden 4ovek si struva da izpita6 dokrai tugata i razo4arovanieto.davai,az sum s teb!

Malko_kote
05-23-2006, 00:55
Vij macka, mn veroqtno e i da te otreje i da si kaje 4e si dosadna.No taka ili ina4e ti absolutno ni6to ne gubi6.Edinstvenoto lo6o ne6to koeto moje da stane e da se vlubi6 i da ostane6 dulboko razo4arovana.No puk ot druga strana, tozi mesec 6te si prekara6 strahotno.6te se zapazqt mn hubavi spomeni.Opitai, no po-dobre mu napi6i sms v koito da pi6e ne6to ot sorta-''zdr.ne iskam da stavam dosadna, no ne e li po-dobre da se vidim da iskarame 1 mesec prekrasno, da ostavim mn hubavi spomeni i edin den da se setim za tova i da si misli-kolko be6e hubavo? pomisli si i mi se obadi, ako re6i6 4e si zaslujava.Za men si zaslujava!''napi6i mu go i 6te go trogne6.Pak ti kazvam 4e ni6to ne gubi6 i si zaslujava da opita6 :!: ;)

ycMuBkaTa
05-23-2006, 08:03
Щом той ще замине по-добре не се обвързвай. Заминаването му ще те нарани, така че откажи се сега от него колкото и да ти е тежко...Няма нищо по-лошо от това да гледаш как човекът който обичаш заминава за дълго време...Сърцето ти се къса:(

black_dimond
05-23-2006, 08:59
shtom iskash da si donego v tozi mesec ne se predavai i ne se otkazvai ot nego bori se a spored men nqma granica dokudeto mojesh da se borish kogato obicham nqkoi az se borq do krai

cvety_i_bebeto
05-23-2006, 10:30
shtom iskash da si donego v tozi mesec ne se predavai i ne se otkazvai ot nego bori se a spored men nqma granica dokudeto mojesh da se borish kogato obicham nqkoi az se borq do krai

otchaqnata
05-23-2006, 13:10
spored men ne mu se obajdai zashtoto taka shte se sblijite oshte poveche a povqrvai mi mn boli kogato nemojete da ste zaedno.no tova se sluchi s men nikoi ne e kazal che shte se sluchi s teb.znaesh mnenieto mi i iskam da podchertaq che e moe mnenie i ne e zadaljitelno da se vliaesh ot nego.USPEH

strawberry1988
05-23-2006, 14:51
Toi e mnogo prav,proso nqma smislu za tozi 1 mesec da se zadulbo4at ne6tata,za6toto kolkoto pove4e se zadulbo4at sled razdqlata pove4e boli

jadna_za_lubov
05-23-2006, 16:08
opitai se da go zabravish..toi she si otide i nqma da go vijdash veche i taka shte ti e po-lesno...moito mnenie e slednoto:NE mu se obajdai veche si go pravila 2 puti nqma smisal veche...ako toi iska da ne ste samo fr toi shti zvanne :)

05-27-2006, 08:56
Macka bori se za nego.Nedei da si suzdava6 nadejdi, oba4e ako se obiknete toi moje i da se otkaje ot zaminavaneto si.Puk i nqma ni6to po-hubavo ot spomeni koito 6te pomni6 cql jivot.Lubovta e ne6to hubavo zaradi koeto se strada, prosto nqma na4in.Ako ednoto ne6to e na red, drugoto nqma da e.Toest, dali 6te strada6 za tova mom4e ili za nqkoe drugo...Izpolzvai tozi mesec i se poradvai na lubovta si :!:

MC_JAMAL
05-27-2006, 09:05
Според мен решението е глупаво. Вместо този месец който ви остава да си прекарате супер двамата и както ти сама каза да ви остане един прекрасен спомен, сега ще се измъчвате само и ще тъгувате един за друг. Предлагам ти не да му се обадиш по телефона, а направо да отидеш до тях да звъннеш на вратата му и като излезе го сграбчи и почвай да целуваш, това е решението според мен. Успех ти желая и никога не се предавай щом искаш нещо толкова силно :smt023