View Full Version : ne moga da se vazbudq :(
nz kakvo stava imam gadje ot 2 meseca i ve4e za treti pat ne mu puskam prosto nz kakvo stava celuvame se , gali me blije me po korema gardite pravi mi i 6pakla oba4e ima nqkav problem izglejda v men 6toto ne se vazbujdam prosto i az nz ne6to s men li ne e nared ili prosto ne sam bila v takova nastroenie i az nz .... ami ako izob6to ne moje da me vazbudi basi ne moga vinagi da mu otkazvam da praim sex :(
a strannoto e 4e drug pat samo lek dopir me e vazbujdal stra6no silno?! i az nz ve4e ....
^Pretty{}Girl^
05-22-2006, 21:01
i az sam v takova polojenie do nqkade ve4e zeh da se opravqm de :P
shte mine :P xax
sometimes_
05-22-2006, 21:12
Може би той не прави нещо както трябва или пък не те привлича физически... :-k
ama kak ze da se opravq6 i ot kade da znam dali 6te mi mine :(
prosto nz kakvo da pravq i dali da mu pusna za6toto ve4e ne izdarja gorkiq
mi 4esno kazano moje i tova da e da ne me privli4a fizi4eski za6toto sqka6 nqma strast m/u nas tai de ot moq strana i izob6to nz kakvo da pravq obarkana sam
Sunny_stz
05-22-2006, 21:39
Ами именно защото нямаш 4увства към него,може би затова не се възбуждаш!Ако наистина не го харесваш те съветвам да не го правиш ,защото няма да го направиш по твое желание,а за негово и така лъжеш него!!
mi nz haresvam go no....... vse o6te obi4am predi6niq i moje bi tova e problema
Emi macko, vij kakuv e moq problem...napuln te razbiram :shock: :?
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=38625
Аве отва е много относително! Зависи от много психологически фактори! Просто трябва да се отпуснеш и ще видиш, че дивото зове!
На мене ми се е случвало да ми падне по време на секс...когато съм много изморен например и давам вече заето...
Не се притеснявай!
naistina mn se nadqvam da se opravqt ne6tata za6toto go haresvam pak i e mn mil i romanti4en i prosto neznam kyv e problema moje bi e tova i 4e izbarzva a mu kazah 4e ne iskam da spa se o6te snego ne sam gotova
fasta4eto
05-23-2006, 08:03
Може би той не прави нещо както трябва или пък не те привлича физически... :-k
dam