View Full Version : Задържане
Vivid`Nature
05-23-2006, 10:32
Здравейте!
Аз съм момче, имам едно въпросче. Темата звучи подобно на много други в този форум, но НЕ Е!
Мнозина тук се хвалят, че можели да свършват когато си поискат. Може ли да обяснят КАК?! С някакви мускули ли? самовнушение? Интересува ме точно какво правят.
та...слушам :)
Всичко е въпрос на психика. Когато го правиш, трябва да бъдеш спокоен (доста) и да не се притесняваш. Също така трябва да бъдеш и много уверен в себе си, а да не бъдеш некъв стеснителен и така ще се прекърши всичко и по бързо ще свършиш. Трябва просто да бъдеш спокоен и да си мислиш нещо хубаво, а по добре вземи се отдай изцяло на момента 8)
Vivid`Nature
05-23-2006, 12:48
Да, това ми е ясно, но някои казват, че свършвали когато пожелаели ...и аз мога да бъда издръжлив, но после ми изтръпва не мога да свърша хахахах та как става ?!
Ма тва при секс, чекии, свирки... ?
Оточни се..
Vivid`Nature
05-23-2006, 17:17
Ами питам за конкретната техника.
Тя, предполагам, е една при всички подобни...действия :)
та?
Vivid`Nature
05-24-2006, 07:30
айде де, хора, никой ли не може/не знае ?!
Vivid`Nature
05-27-2006, 19:01
Разбихте ме ....Доста хора, вярвам, се интересуват от това, никой, ама НИКОЙ ли не може и не знае?!!??!
si4ki gi murzi da pi6at, i mene su6to, natrupai malko experience i 6te razbere6 sami4uk kak stavat teq fokusi i 6te digne6 level
Luciferian
05-28-2006, 07:03
Окей, пич, аз рядко пускам сериозна тема, но сега няма да се лигавя.
Така. Да речем, че вече сте започнали. Кеф ти е, на нея също, страстите бушуват. Усещаш, че наближава момента. Точно тогава , за няколко момента, си представи, че не си там, че си в някакво нормално ежедневие, мисли за всичко друго, самоне и за секс. Може дори за момент да си помислиш за нещо неприятно, колкото да намалиш възбудата и да отдалечиш момента. Когато усетиш, че изригването се отлага, пак се отдаваш на страстите.
Съвсем сериозно, пробвай, има ефект!
vsi4ko e vapros na psihi!tq te konttrolira za tova napravi kakto kazva luciferian - kkogato useti6 4e nabliji momenta spri da misli6 za seks pomisli za ne6to drugo dokato otmine i posle pak...
Така. Да речем, че вече сте започнали. Кеф ти е, на нея също, страстите бушуват. Усещаш, че наближава момента. Точно тогава , за няколко момента, си представи, че не си там, че си в някакво нормално ежедневие, мисли за всичко друго, самоне и за секс. Може дори за момент да си помислиш за нещо неприятно, колкото да намалиш възбудата и да отдалечиш момента. Когато усетиш, че изригването се отлага, пак се отдаваш на страстите.
s malki popravki e vqrno i to mnogo!az imah takuv problem i edin den kato bqhme v nas 1 4as sum q kurtil na divana.otna4alo si vikam eba si maikata sa 10 min max i sum gotov oba4e kvi ti 10 kato zapo4na da mi idva prosto si misleh kvo stana v4era v daskalo ili nekvi gluposti :D pi4 az ne povqrvah.posle daje mi iztrupna patkata i ako ne bqh zaburzal tempoto sigurno nqq6e da svur6a.deistva bezotkazno!!
bravo kolega za hubaviq post i za serioznosta, az ne sum puskal seriozen post ot dosta vreme, trqbva i az da pusna 1 ama 6te vida koga 6te e
po-temata: kato dolulnenie bih ti dal 1 ideq da smeni6 pozata ako slu4aino tova koeto ti napisa kolegata po-gore ne stane, a nai-dobre e kombinaciq ot 2te, a po vuprosa kakvo da si misli6, moje da predprieme6 po-drusti4ni merki naprimer da si predstavi6 maika i ili baba i gola, no ne prekalqvai za da ne spadne :D
Нз за вас но на мен няма да ми е много конфортно ако знам 4е партиора ми си мисли за други неща(например за у4илищ е или за някви гадории)за да не свърши!пПредпочитам да свърши и да го направим отново но не и това което казвате :)
Nice :)
Vivid`Nature
05-28-2006, 14:28
Дааа, мерси за сериозността :Р
Но психическите начини за задържане ..са ясни, имам предвид и аз имам достатъчно опит, че да знам, че самовнушението върши доволна работа ..
Значи все пак номерът със "сексуалните мускули" не съществува... :/
Luciferian
05-28-2006, 14:34
Нз за вас но на мен няма да ми е много конфортно ако знам 4е партиора ми си мисли за други неща(например за у4илищ е или за някви гадории)за да не свърши!пПредпочитам да свърши и да го направим отново но не и това което казвате :)
Nice :)
Кой ти каза, че трябва да знаеш??? :mrgreen:
Vivid`Nature
05-28-2006, 14:49
Ами това е форум, логично е да потърся съвет.
Или?
Дааа, мерси за сериозността :Р
Но психическите начини за задържане ..са ясни, имам предвид и аз имам достатъчно опит, че да знам, че самовнушението върши доволна работа ..
Значи все пак номерът със "сексуалните мускули" не съществува... :/
emi az bqh 4el za nqkvi tehniki koit ose prilagat s muskulite za da se oveli4i zadarjaneto ne znam sega kolko to4no 6te go obesnq 6toto i na mene ne mi e mnogo qsno.
Zna4i do kolkot bqh razbral v statiqta pi6e6e 4e pri sfur6vane moje da zabai6 ako se stegne6 daden muskul i da oveli4i6 izdrajlivosta na toq muskul kato rapi6 uprajneiq seki den. toq muskul se treniral kato hmmm dokato pika6 primerno se stqga6 i spira6 strukiata i posle otpuska6 i taka qnkolko pati predpolagam ve4e vi e qsno za koi to4no musku lstava vapros i su6to pi6e6e 4e moje i prez denq priemrno dokato si sedite da se opitvate da go stqgate su6tiqt muskul i taka po nqkolko pati na den kato seki apt e primerno ot nqkolko stqganiq i otpuskaniq. I taka sled izvestno vreme moje6 ve4e da zadarja6 pove4e kato stegne6 dadeniqt muskul predi da sfar6i6
Luciferian
05-28-2006, 14:53
Ами това е форум, логично е да потърся съвет.
Или?
Ох , че си ми злееееееее... да беше си направил(а) труда да изчетеш няколко постинга подред, за да схванеш нишката на мисълта, вместо да ми вадиш думите от контекста и да се изказваш неподготвено.... както казах преди на едно друго същество като теб - виж какво пише в сигнатурата ми, долу, под постинга.
Vivid`Nature
05-28-2006, 14:53
Аз четох същото или поне подобно нещо, някой от форума по-компетентен ли е? Изпробал ли е сам дадения метод?
Здравейте!
Аз съм момче, имам едно въпросче. Темата звучи подобно на много други в този форум, но НЕ Е!
Мнозина тук се хвалят, че можели да свършват когато си поискат. Може ли да обяснят КАК?! С някакви мускули ли? самовнушение? Интересува ме точно какво правят.
та...слушам :)ами помисли си че ебеш неква бабичка и готоо само внимавай да не ти спадне
Здравейте!
та...слушам :)ами помисли си че ебеш неква бабичка и готоо само внимавай да не ти спадне
ako ne se luja tova go bqh pisal ve4e
po vuprosa za muskolite ne sum mnogo siguren ama taka nqma li da svur6i6 po burzo kato go stegne6 toq muskul
Vivid`Nature
05-29-2006, 07:19
Ххахаха е знам ли :Р
Факт е, че някой е писал за тоя мускул, но никой не знае за него.
Изглеждам само бабичката остана :D