View Full Version : MNOGO SUM OBURKANA
understood
05-23-2006, 14:55
Mnogo sum oburkana,kogato sme s priqtelq mi s kogoto hodim ot 1 godina se 4uvstvam strahotno i ne iskam da se razdelqme i za sekunda,no ponqkoga kogato ne sum s nego imam 4uvstvtoto 4e iskam ne6to drugo 4e iskam da sum pove4e s drugi hora dori ponqkoga imam 4uvstvoto 4e iskam da sum sama i da pravq kakvo mi e kef na men bez da se suobrazqvam.A toi se surdi kato izlizam osobeno s mom4eta,vupreki 4e sum mu dokazala che nqma za kakvo da se pritesnqva i imam chuvstvoto che tochno tova negovo draznenie me kara da se chuvstvam ne chak do tam dobre i da iskam vsichko tova.Molq vi daite nqkakuv suvet mnogo mi e oburkano . :?
moje bi trqbva da pogovori6 s nego....
jadna_za_lubov
05-23-2006, 15:02
spored men toi adski mnogo revnuva drori i da si mu go dokazala...moje bi trqbva da pogovorite i da mu obqsnish che imash nujda i ot dugi hora :) :-)
Кажи му, че не можеш така, че трябва да се срещаш с други хора...
understood
05-23-2006, 16:36
podoziram 4e nqma da go razbere pravilno i ne znam...a i samoto oburkvane e v men,moje bi.Nali vi kazvam kato sum s nego mi e super,ne iskam izob6to da se razdelqme,no kogato ne sme zaedno,ponqkoga imam 4uvstvoto 4e ni6to ne u4vstvam ili 4e pone imam nujda ot po4ivka.
avito_{P}
05-23-2006, 16:38
ami 6tom iska6 ne66to drugo qvno negovata kompaniq ne te zadovolqva dostatu4no,za tva pogovori s nego i stignete do nqkakvo vzaimno re6enie.naprimer reduvaite se vseki put kato se vijdate ti ili toi da izmislq nqkakvo zabavno i za dvama vi zanimanie.uspeh mila! :smt059
strawberry1988
05-23-2006, 18:50
ami pogovori s nego i mu obqsni situaciata,puk ako ne te razbere,zna4ie mn tup.Trqbva da znae,4e 4ovek ima nujda ot li4na svoboda i ot priqteli,a ne samo ot lubim 4ovek
Ами както казаха другите-поговори с него,обясни му,че това че сте заедно не означава да прекъснеш всичките си контакти с другите хора.Но не му го казвай все едно късате,разясни му още веднъж,че го обичаш наистина и че желанието ти за купонясване с други хора не е със замисъл-търсене на ново гадже :smt006
В това,че искаш да излизаш с други хора на твоята възраст няма лошо,това е встественото желание у хората да търсят разнообразие!
understood
05-23-2006, 19:36
problema e nai-veche che izlizam s niakakvi momcheta koito sa mi prosto priateli
hm...i az imam podoben problem s priqtelq mi,4e izlizam s mom4eta koito sa mi prosto priqteli i ni6to pove4e,no nqma kak da go ubedq v tova,i ti nqma kak da premahne6 draznenieto 4e izliza6 s drugi mom4eta,za6tot toi nikoga ne moje i nqma da e 100% siguren 4e te sa ti prosto priqteli,za6toto ti si momi4e a edi koi si mom4e iii vsi4ko se slu4va:)tova e revnost i strah...moje bi trqbva da pogovori6 s nego:)
uspeh:) ako se spravi6 i uspee6 da mu vtulpi6 4e 6tom ima6 priqteli mom4eta i izliza6 s tqh ne zna4i e se .... s tqh,kaji kak go postigna:))))
DevilWish
05-23-2006, 19:46
И при мен беше така и за това го зарязах! :smt014
tazi negova revnost nikak ne e na dobre...vse pak ti ima6 nujda i da se sre6ta6 i s drugi xora!!!
understood
05-24-2006, 08:44
emi ne e hubava ama i az ne znam iskam li da sum s nego ili iskam da sum svobodna da sum sama da pravq kakvoto iskam
ne znam niakoi ako ima vruzka i se e chuvstval taka neka mi kaje na kakvo se dulji i kak go e preudolql kakvo reshenie e nameril
ludamacka
05-24-2006, 16:33
mi kaji my 4e ima6 nyjda ot malko svoboda i raznoobrazie i 4e iska6 da izliza6 i s drygi hora ot vreme na vreme
Krem4eto
05-26-2006, 19:31
moje bi trqbva da pogovori6 s nego....