PDA

View Full Version : Имам проблем със скайп



FikyScHetOo
05-23-2006, 17:11
Значи на компютъра ми нещо му стана и се рестартира сам. След това скайпа искаше парола. Паролата не я помня, защото само аз си влизам на този скайп. Давам "забравена парола" и пиша в подходящите полета име и и-мейл. Казва,че има грешка. Отивам в нова регистрация на скайп и търся по мейл и намирам стария си скайп. Търся по име и пак го намирам. Незнам какво става, а стария скайп ми е важен. Моля ви помогнете

Преместена тема
.: machoka :.

forrzi
05-23-2006, 17:26
същото ми се случи и на мене,прееба ми се скайпа и за тфа серегнах наново
просто аз не намерих друго решение на проблема

hamilcar
05-23-2006, 17:38
Трябвало е да си запомниш паролата.Да те питам слагала ли си допълнителни мейли.Ако си пробвай с някой от тях.

FikyScHetOo
05-23-2006, 17:40
Трябвало е да си запомниш паролата.Да те питам слагала ли си допълнителни мейли.Ако си пробвай с някой от тях.
Пробвах. Когато въведа името и мейла ми показва,че няма такова име с такъв мейл. После отварям друга регистрация и търся по мейл - откривам старото си име :)

magesnik
05-23-2006, 17:41
И аз се преебах по тоя начин и оттогава вече съм си запомнил паролата.Дееба и тъпия Скайп.

hamilcar
05-23-2006, 17:42
Трябвало е да си запомниш паролата.Да те питам слагала ли си допълнителни мейли.Ако си пробвай с някой от тях.
Пробвах. Когато въведа името и мейла ми показва,че няма такова име с такъв мейл. После отварям друга регистрация и търся по мейл - откривам старото си име :)

Мисълта ми е да не би да си въвела няколко мейл адреса.Ако си пробвай с някой от тях.

FikyScHetOo
05-23-2006, 17:44
Трябвало е да си запомниш паролата.Да те питам слагала ли си допълнителни мейли.Ако си пробвай с някой от тях.
Пробвах. Когато въведа името и мейла ми показва,че няма такова име с такъв мейл. После отварям друга регистрация и търся по мейл - откривам старото си име :)

Мисълта ми е да не би да си въвела няколко мейл адреса.Ако си пробвай с някой от тях.
не съм въвела няколко(аз имам само един) и попринцип слагам еднакви пароли да не ги забравям. Пробвах всички, които съм слагала, но не...

hamilcar
05-23-2006, 17:49
FikyScHetOo -> За жалост ще се наложи да си направиш нова регистрация или поне,аз не се сещам за друг начин по който да си разбереш паролата.

hforce
05-23-2006, 17:50
probvai s nqkoi tvoi pass koito go polzva6 4esto az li4no imam kum 5 pass-a i gi znam, i kato mi se zapune nekade taka se edin ot 5te stavat

[¤.D.u.D.e.¤]
05-23-2006, 17:50
Здрасти :wink:
Не съм напълно сигурен, че ще стане, но пробвай да върнеш системата на по-ранен момент:
СТАРТ -> Всички програми -> Принадлежности -> Системни инструменти -> Възстановяване на системата.
Избираш си по-ранен момент (такъв, който е преди да се случи рестарта).

PS възможно е функцията "Възстановяване на системата" да е била изключена. При такова положение не се сещам как да ти помогна. :-k

Успех!!! :wink: :wink: :wink:

FikyScHetOo
05-23-2006, 17:57
значи start/programs/accsesoriess/system tools/disc defragmenter
Това ли е?

[¤.D.u.D.e.¤]
05-23-2006, 18:11
Не точно, но си в правилната посока :wink:
start/programs/accsesoriess/system tools/SYSTEM RESTORE (би трябвало да е второто)
Кажи после дали е станало :)

FikyScHetOo
05-23-2006, 18:15
При мен не е това второто

[¤.D.u.D.e.¤]
05-23-2006, 18:36
Зависи с какъв WINDOWS си. Все пак разбра за какво става на въпрос. Няма нищо, като не е второто. Щом го има - жега! :wink:

05-24-2006, 15:49
Еми трябвало е да си помни6 паролата бе 4овек,освен тва в скайп няма рангове,така 4е и да се регне6 наново 6е си е пак съ6тото :wink:

hamilcar
05-24-2006, 15:51
Еми трябвало е да си помни6 паролата бе 4овек,освен тва в скайп няма рангове,така 4е и да се регне6 наново 6е си е пак съ6тото :wink:

Най-глупавия пост.Нищо лично.Погледни какво е написала.Защо въобще намесваш ранговете.Тя си иска старата,защото има важни абонати.Чети преди да пишеш.

П.П. Извинявам се за офф топика.

FikyScHetOo
05-29-2006, 06:39
Еми трябвало е да си помни6 паролата бе 4овек,освен тва в скайп няма рангове,така 4е и да се регне6 наново 6е си е пак съ6тото :wink:

Най-глупавия пост.Нищо лично.Погледни какво е написала.Защо въобще намесваш ранговете.Тя си иска старата,защото има важни абонати.Чети преди да пишеш.

П.П. Извинявам се за офф топика.
не ми пука с какъв ранг съм! и в мирк не ми е пукало и тук не ми пука... Проблема е че незнам на всички абонати имената, с които са се писали и ...регнах се наново и от 60 абоната имам 20 (половината с въпросителни....да не си помислите друго...)но мисля че ще го преживея :-D
а за ранговете - и да имаш най-висок неможеш да го използваш когато ти е кеф. Тежка е короната

FikyScHetOo
06-03-2006, 21:22
Днес пак ми се появи подобен проблем със новото скайпе...
Иска ми парола - слагам парола. Пише, че не става. Пиша име и парола да вляза в профила ми в сайта и влизам...накрая след много време, много сменени пароли от сайта и много мъка влязох в регистрацията си, НО нямах нито един абонат в листа...

Devilsplaymate
06-03-2006, 22:07
Оф и аз имам проблем :smt013 Пускам си интернета , долу ми показва че съм свързана (в скайпа) , но като си отворя прозорчето , всички абонати не са на линия :-s Някой да ми помогне ? :|

WILD__BOY
06-03-2006, 22:15
Бозата винаги се скапва.
Пробва ли с преинсталация?!

03-15-2007, 17:17
същото ми се случи и на мене,прееба ми се скайпа и за тфа серегнах наново
просто аз не намерих друго решение на проблема

03-15-2007, 17:46
същото ми се случи и на мене,прееба ми се скайпа и за тфа серегнах наново
просто аз не намерих друго решение на проблема
Zashto rovite stari temi!!!!!!! Tva go opravih i go zabravih veche!!!! Razbrah zashto se poluchavat podobni neshta i ne mi se e sluuchvvalo ot polovin godina

P.S. Murzi me da se regna ;)