Влез

View Full Version : За външния вид

Sarabi
05-23-2006, 18:47
Вижте хора,искам да ви питам-за вас важен ли е външния вид на някой човек за да го приемете за гадже.Работата е,че в училище има едно готино момче,с което страшно много си допадаме,много се разбираме,готино ни е заедно...обаче никой с който споделя не го харесва и вика "бе гледай го тоя къв е!" :evil: .Знам,че не трябва да се интересувам от мнението на другите,но е гадно да знаеш (или да си мислиш),че зад гърба ти приказват,че е грозен или нещо такова.Айде,не е първа хубост на пръв поглед,но аз намирам неща у него които страшно ми харесват.А и много си допадаме!Извратен е колкото мен... :lol: Ккакво да правя-да си остана само приятелка с него за да не ме бъзикат и да не се подиграват или да я преживея тая гадост с ограничеността на по-голямата част от съучениците си и да станем гаджета? :smt012

`Death`Whore`
05-23-2006, 18:50
Много по-неприятно е всички да мислят гаджето ти за много привлекателно. Така няма да му се натискат.

Sarabi
05-23-2006, 18:53
Хах,да :lol: Обаче ще се заяждат...някои хора в даскалото са много зле с възприемането на чуждото мнение

`Death`Whore`
05-23-2006, 18:56
Както и ти. Когато ти казват, че е грозен, се усмихвай и казвай, че точно затова ти харесва толкова.

Sarabi
05-23-2006, 19:02
Да,права си.Наистина няма да се интересувам какво мислят другите

a_curious_girl
05-23-2006, 19:15
По-добре не обръщай внимание на другите-какво като не е толкова хубав!Това няма значение.Изобщо не се засягай :P

[UN]HappY
05-23-2006, 19:25
Ne obr1shtai vnimanie na drygite. Vse pak ti shte si my gadje (ako tova stane i dano stane) a ne te!!!! Ako se haresvate i obichate..ne trqbva da se vliqesh ot chyjdite mneniq :smt007

DevilWish
05-23-2006, 19:49
Щом ти харесва какво чакаш.И едно мое бивше гадже всички го смятат за смешен и аз преди го смятах за мн. як,ама сега разбрах,че е супер смешен!

ExTr3m3_GiRL
05-23-2006, 20:22
Не прави грешката да го изпуснеш заради това....само това ще ти кажа...от личен опит..после ще съжаляваш повярвай! Да не ти пука горе главата той е як за теб, ти ще го имаш..не някой друг. И най-важното не гледай само външния вид! Успех! И не прави грешката да го изпуснеш заради това!

SmiLe_BaBy{P}
05-23-2006, 20:50
В никакъв случай не трябва да те интересува чуждото мнение.Външния вид е важен,но само когато става въпрос за човек който не познаваш,с който не си близък... :roll:

05-23-2006, 21:03
Oho mila tva da ti e problema ti go haresva6 toi teb su6to => together :smt006 :smt006

Lovebaby
05-23-2006, 21:25
Ами аз преди като ходих с едно момче .. мн мн мн хубаво :-D рус със сини очи много сладък беше .. ама беше по-малък от мен и почти всичките ми приятелки не го харесваха .. бил мн малък , не бил за мен ..казваха ми да си намеря някои по голям ..ала бала и така ..и аз отначало се шашнах защото никой не го харесваше защото приличал на лапе обаче на мен мн ми харесваше :-D и една приятелка дето хич не го харесваше като ги запознах и те почанха да си чатят .. и така и така и сега е на мнение ,че тои е е "мн миличък,мн чувствителен,мн добричък.." казва също,че и бил променил мнението за лапетата(не че ние като сме 8 клас и 7 клас са лапета ама както и да е..) и сега като стане въпрос нещо за него и очите и светват само се зарибява с него и още кви ли не простотии при положение ,че знае ,че все още изпитвам някви чувства към него .. и сега той я харесва ..
Въйй ..маи "малко се заплеснах" хаха но исках да ти кажа да не с еинтересуваш от хорското мнение ..щом ти си харесваш и си е твои няма никакъв проблем .. а и при това ти не го харесваш смао на външен жид нали?Не е наи-важно външния вид на момчето , важното е по характер да става :) \:D/

leri
05-23-2006, 21:30
живеи си живота,по такъф начин,какти ти искаш!!!!

sk8girL
05-23-2006, 21:30
Изобщо да не ти пука какво мислят другите.Значи ти трябва да пренебрегнеш щастието си заради това че другите смятат това момче за грозно.Ми кво значение има ?! Не е най-важното как изглеждаш отвън , може да си красив и да те заглеждат , но ако не си красив отвътре и не ставаш като човек за никъде не си.Нали на теб си ти харесва и се разбирате и ви е хубаво заедно:) Майната им на другите и гледай ти да си добре ! Пък и както вече ти казаха тъкмо няма да ти го заглеждат много много:)

ycMuBkaTa
05-23-2006, 21:48
В един човек има много повече от външен вид - излъчване, характер...Трябва да си супер неориентиран, че да ходиш с някой само заради външния вид. Така че да не ти пука какво казват за него. Ти си с него, не те.

ani4ka18
05-23-2006, 22:04
лично за мен важен е не толкова външният вид, колкото това човека до теб да бъде наистина ЧОВЕК!!!

avito_{P}
05-24-2006, 14:25
KVO TI PUKA!?ne im obru6tai vnimanie.ne e vajno te kvo mislqt a ti.moje s nego da si 6tastliva.q si predstavi sled nqkoq godina toi da stane super qk i tursen pi4.nqma li da si gorda sus sebe si 4e to4no ti purva si vidqla krasivoto v nego i si go ucenila??.........

jadna_za_lubov
05-24-2006, 15:06
estrestveno 4e e vajen van6niq vid nali za da si haressa6 purvo trqbva da go zabeleji6 a kak 6te stane taka ako e grozen i pap4asal :) ...no se pak van6niq vid ne e ot tolkova golqmo zna4enie vajen e 1000 puti pove4e haraktera!!

CRaZy_IKT
05-24-2006, 15:14
Те завиждат :twisted: Хич да не ти пука щастието си е твое не тяхно

ludamacka
05-24-2006, 15:45
nqma zna4enie kvo mislqt drygite.hi4 da ne ti pyka [-X puk i 6tom govorqt taka za nego zna4i ne sa ti istinski priqteli

strange__
05-24-2006, 18:19
Ако няма физическо привличане ще сте просто приятели :arrow: външнният вид е важен. А това,че някои гледат само него показва колко ограничени хора има в дейтвителност :? А ако ти тръгваш само с момчета,които се виждат хубави на приятелите ти и по този начин жертваш собственото си щастие,не очаквай да бъдеш щастлива :wink:

honey91
05-24-2006, 19:28
Щом на теб ти харесва какъв е проблема!Все пак ти ще ходиш с него,а не другите...

Jenninka
05-24-2006, 19:32
Сигурна съм,че само в началото това ще те интересува и какво говорят другите за него.ако си имате една хубава връзка,ще почнат да ви възприемат такива,каквито сте.не се влияй от чуждото мнение,хората са много лоши....

donkihot
05-24-2006, 19:45
tztz vinagi sam v takava situaciq,reshenieto e ako si go haresvash ti xodi s nego,da ne ti puka ko mislqy drugite za nego tqhnite gajeta pak moje da ne sa i te parva hubost,ne vinagi vunshnostta e vajna,po-vajna e dushata,zashtoto kogato nqma harmoqniq mejdu krasotata i dushevnostta po-vajna e dushevnata krasota.

VeSiNcEtU
05-25-2006, 06:43
:) важно е ти какво мислиш , а не хората :) физическата красота е нещо преходно :) по-важно е каква е душата на човека :) и какво е той за теб

RoSsY88
05-25-2006, 07:49
Знаеш ли един приятел ми каза "Няма грозни хора,само такива които не знаят да се подържат.Секи е красив по свои му".Знаеш ли всеки харесва различен тип момчета/момичета...Аз харесвам един тип момчета-високи и с яки тела,занимаващи се с компютри,а приятелака ми си харесва момчета с дълги коси и с брада,метали да са задължително.И аз мисля,че харесва грозни маже и тя мисли същото за мен...Но знаем,че секи харесва различен тип мъже...За тва съвета ми е щом ти го харесваш тръгни с него!Да не плашташ данък обществено мнение...Не,нали?!?!За тва давай напред щом го харесваш...Да не ти пука ко мислят другите нали ог харесваш ти...другото не е важно!

05-25-2006, 08:07
moq savet e-STAVITE GADJETA VAZMOJNO NAI-SKORO!takmo si go namerila i zaradi kakto si se izrazila 'sauchenicite' ti nqma da imash momcheto koeto haresvash.na teb kvo ti puka za chujdoto mnenie,ti da si go haresvash.na tqh za kakvo im e.za momchetata koito az haresvam mi kazvat che bili mn grozni,skapani i kvi li oshte ne.hvashtai go,da ne ti dreme za chujdoto mnenie. :mrgreen:

honey_beibie
05-25-2006, 13:39
Миличка недеи да ги слушаш, единствено слушаи сърцето си! има много красиви момчета които се държат уйасно а има момчета които не са толкова красиви а имат чудесен характер!!!

MI6LETO 92
05-26-2006, 10:26
SLU6AI MACKA DA NE TI DREME.PRI MEN E PO4TI SA6TOTO ,AMA NA KOI MU PUKA KVO MISLQT DRUGITE ....TOI E SLADUR,NO NE GO HARESVAT 4E E MN DIV- ABSOLUTNO KUKU,SAMO PRAI 6TORUTII I TO4NO TOVA MI HARESVA NIE HODIM VE4E 2 MECECA I SME MN QKA DVOIKA ,6TOTO I DVAMATA SME KUKU :lol: :smt007 MNOGO GO OBI4AM TVA SA6TESTVO . :smt008 :smt007 LUDA SAM PO NEGO :smt007 I TOI PO MENNNNN :lol: DA NE TI DREME [-X USPEH MACKA :lol: :lol: :lol: