View Full Version : хехе :P
Еротичен разказ...
05-23-2006, 19:00
Ей, я разкажете нещо по-така...дали сте правили секс на някое нестандартно местенце или пък просто е имало нещо по-особено. А и ако някой случайно съчинява нещо да постне..
уфффф баси тъпата тема. аз лично не бих си споделил еротичните преживявания, с някой/я който сигурно не е бил момче/момиче. Абе..като преживеете това, което трябва, тогава си проявяйте любопитството!!!
mi eroti4ni razkazi ne sa4inqvam prosto 6tot ne moga
ina4e mestenca kolkoto iska6, kato po4ne6 ot kenefa na kru4ma ta do borisovata gradina si4ko sme obikolili vklu4aq i toaletnata na daskaloto i, peikata zad bloka, v edin hrast v zaimov i kade li o6te ne, v tqh go pravihme na si4ko koeto moje da se pravi v sqka edna poza koqto se setime, vklu4itelno izmislih i kak da go napravime na taburetka i e super udobno ama na teq niskite, mekite i 6irokite, drugite ne sa udobni, iska mi se da go napravime na 4in no nqma kade, tq iska da go napravi s momi4e i iska troika, kakto i az, ama nqma momi4eta koito da se naviqt :(
virtualniq sex me radva naposleduk, super veselo e, golqm maitap stava
a i na balkona i v banqta sme go pravili, i v vanata
mi ob6to zeto tva e ot mene
Edit: 4oveka pita za nekvi mestenca kade sme go pravili ne da mu razkazvame si4ko v podrobnosti, a i da pita tva predpolagam 4e moq otgovor mu e dostatu4en, ima nqkolko dobri idei
stereophonix
05-23-2006, 19:46
az vednaj sam pravila sex (skoro be6e de (: heh .. (: ) ... ii be6e 3ka 2 momi4eta + 1no mom4e...
sometimes_
05-23-2006, 20:06
Има такива теми... :|
NeSTa_86
05-23-2006, 21:30
да бе ...............,че как да няма
ProstoAz
05-23-2006, 22:47
Има много такива теми :arrow: потърси ги!
А и си нарушил/а 7 точка от правилника!
Благодаря!