Влез

View Full Version : Искам HELP!

sladkoto_neli
05-23-2006, 19:48
Работата е там че харесвам(и то адски много)едно момче.с него се виждаме рядко но аз се влубих в него без да искам.та проблема ми е там че той няколко пати ми е показвал че ме харесва(поне така мисля) а сега се даржи адски студено.даржал се е толкова готино с мен че явно затова се влубих в него.моля ви кажете ми дали да му кажа и да рискувам да ме намрази или да си трая и да рискувам да полудея(щото наистина съм хлатнала по него и то много).и ако му кажа как да му го кажа?но има и друг проблем страх ме е че ако му кажа той ще ми се изсмее в лицето.pls кажете ми кво да правя.

alex(f)
05-23-2006, 21:13
offf,tva e tolkova banalno ve4e! ne razbrahte li 4e mom4etata na taq vazrast sa takiva. v nikakyv slu4ai ne mu kazvai 4e go haresva6-ili 6te se otvrati ako ne te haresva ili 6te te izpolzva. pitai go kakvo misli za teb i ako namekne po nqkav na4in ili napravo si ti go kaje 4e te haresva togava moje i ti da izpada6 v otkroveniq.no nai-dobriq na4inn za svalka si ostava dobriq flirt-polzvai ezika na tqloto si

ani4ka18
05-23-2006, 21:47
никак не е банално! на всеки мое да се случи подобно нещо. понякога обичаш, но и едновременно с това изпитваш невероятен страх... да не наранят отново. и затова понякога ставаме така предпазливи и мнителни към обичаните хора.
миличка, щом той сега се държи студено с теб, то ти нищо не губиш ако му признаеш! дори и да не те харесва света няма да се свърши с него :wink: :)

avito_{P}
05-24-2006, 14:09
prosto mu go kaji ako ti se izsmee,namrazi ili se pravi na mnou uboroten qvno ne zaslujava vnimanieto ti.nai mnogo mrazq takiva mom4eta

pussycat
05-24-2006, 14:29
prosto mu go kaji ako ti se izsmee,namrazi ili se pravi na mnou uboroten qvno ne zaslujava vnimanieto ti.nai mnogo mrazq takiva mom4eta
Napalno sam saglasna. Ako opita6 ni6to nqma da ti stane dori i da te otblasne prosto probvai ni6to ne gubi6! :D

jadna_za_lubov
05-24-2006, 15:04
ami...nqma ot kakvo da te e strah...otiva6 i mu kazva6 ni6to ne gubi6 :) \:D/

ludamacka
05-24-2006, 16:04
po dobre ne my kazvai za6toto 6te se vuzgordee i riskyva6 da stane o6te po gaden.po dobre iz4akai i pravi kato nego.pravi se 4e ne te interesyva i 6te vidi6 kak 6te zati4a sled teb.

a_curious_girl
05-24-2006, 16:04
Признай му,че го харесваш и виж какво ще ти каже и той

Krem4eto
05-26-2006, 19:16
Работата е там че харесвам(и то адски много)едно момче.с него се виждаме рядко но аз се влубих в него без да искам.та проблема ми е там че той няколко пати ми е показвал че ме харесва(поне така мисля) а сега се даржи адски студено.даржал се е толкова готино с мен че явно затова се влубих в него.моля ви кажете ми дали да му кажа и да рискувам да ме намрази или да си трая и да рискувам да полудея(щото наистина съм хлатнала по него и то много).и ако му кажа как да му го кажа?но има и друг проблем страх ме е че ако му кажа той ще ми се изсмее в лицето.pls кажете ми кво да правя.

Не му казвай!!!По-добре използвай флирта :)!Хайде успех!

bluby
05-26-2006, 19:20

mome po-dobre ne poludqvai nema da pomogne 2 struvash mi se mn gotina nema da se izsmee 3 dori da ne prieme she znaesh che si opitala O:)

05-27-2006, 13:24
ас викъм дъ спреж да поствъш вав форумъ :lol: :lol: :lol:

sladkoto_neli
05-27-2006, 13:39
ас викъм дъ спреж да поствъш вав форумъ :lol: :lol: :lol:

ami ako az neiskam da spra kvo 6i stane a?

05-27-2006, 14:32
Поне пиши грамотно....

cocaina
05-27-2006, 16:07
maina az sam mom4e i s moito gadje parvo bqhme nai dobri fr i az i pokazah kolko mn q haresvam i ne6to pove4e daje i tq malko se razsardi no posle i tq kaza 4e izpitva nqkvi 4yvstva i sq sme mn dobre po dobre my kaji