View Full Version : flirta
mnogo_sladi4ka
05-23-2006, 21:07
Флиртът не е просто едно добро преживяване, а много добър начин да се почувстваме по-специални. Флирта е изкуство...повечето хора обичат да флиртуват едни за да си докажат че още излъчват сексапил , че могат да омайват и че все още не са за изхвърляне ...други за да се отърват от стреса и скучното ежедневие ...трети за да накарат половинката да ги ревнува и да събудят затихващия огън ...
А вие обичате ли да флиртувате ...защо ...как се чуствате ...какво ви дава тази емоция...мислите ли че флиртуващата жена представлява една от най-привлекателните гледки за мъжкото око...
pyrvo iskam da otbeleja-gotina tema!!! 4e mi pisna ot nqkvi bebe6ki problem4eta :-k
ina4e az mn obi4am da flirtuvam! tova me kara da se 4uvstvam jelana,sexy i vladee6ta situaciqta(ako flirtyt e uspe6en de,a toi vinagi e :wink: ) sy6to adrenalina mi se poka4va a i tova e the best way to seduce the boy you like
ani4ka18
05-23-2006, 21:37
флиртът е нещо най-нормално за всяко момиче и няма такава, която да не е изпътвала удоволсвтието от това да почувства че е харесвана и забелязвана от момчетата. флиртът наистина е изкуство! и той е достоен само за тези, които знаят неговите техники и правила :wink:
king_of_depression
05-23-2006, 21:43
Може би представите ми за морал и вярност са остарели,но КАК ПО ДЯВОЛИТЕ ОСВЕН ЛЕК ВАРИАНТ НА ИЗНЕВЯРА МОЖЕ ДА СЕ ТЪЛКУВА ФЛИРТА АКО ВЕЧЕ ИМАШ ГАДЖЕ!?Мамка му,само аз ли съм толкова наивен че да смятам,че верността трябва да е пълна,което включва(даже може би най-вече)липсата на желание за друг човек?Нз,просто не ми е ясно защо всички(или поне всички тийнейджъри)смятат,че флирта е нещо нормално?Как може да е нормално да твърдиш,че си верен на някого и в следващия момент да ти се качва адреналина от друг човек?За мен флирта честно казано си е чиста проба ИЗНЕВЯРА.Знам,че мисля старомодно,но според мен нещо повече от прост разговор с друг човек освен половинката ти не усилва чувствата и на двамата,а точно обратното!Как може някой да чувства ЛЮБОВ забележете ЛЮБОВ и в същото време да изпитва нужда от друг човек,пък било то и на ниво говорене и т.н. без нищо повече или респективно да нараниш човека,който обичащ по този начин.Радвам се,че гаджето ми мисли по същия начин,защото освен да ме нарани друго с флирт не може да постигне,тъй като чувствата ми нямат нужда от т.нар. разпалване,което всъщност представлява демонстрация пред половинката колко лесно може да загуби любовта на другия ако не прави всичко на 100%.А,и да не забравя-не,темата не е готина,тъпа е.
black_dimond
05-23-2006, 21:49
da mnogo obicham da flirtuvam ponqkoga go pravq ne suznatelno no vinagi mi e priqtno i me kara da se pochuvstvam dobre dori kogato nqmam nastroenie
avito_{P}
05-24-2006, 12:58
za men flirta e na4aloto na ne6to.ponqkoga ot nego ne izliza ni6to no drug put ot nego se rajdat istinski 4uvstva.tva e o6te edno dokazatelstvo 4e liubovta vodi na4aloto si ot strasta :smt057
iskamTe_vednaga
05-24-2006, 18:59
Какво е флиртът - докосване, поглед, усмивка или казана реплика? Както и да го наречем това е вид любовна игра между двама. Някои жени са овладели умението да флиртуват, което ги превръща в интересни и неустоими за мъжкия пол.
1. Гледайте в очите желания мъж, когато говорите с него.
2. Обръщайте се към него по име.
3. Бъдете приятелски настроени. Показвайте чувство за хумор.
4. Бъдете добри слушателки, задавайте му въпроси и показвайте интерес към него и това, което ви говори.
5. Правете му комплименти.
6. Погрижете се да изглеждате добре. Всеки харесва добре облечени и поддържани жени. Езикът на тялото и жестовете също са много важни.
7. Не преследвайте този, когото харесвате. Постарайте се, когато сте заедно да прекарвате приятно и да събудите интереса му към вас. Оставете го да поиска да бъдете по-дълго само двамата. И той ще ви потърси сам.
преди имах един мн мн лош навик заигравах се с всеки ! понякога флиртувах несъзнателно,но от както се появи голямата ми любов (АЛЕКС) всичко е в миналото сега немога и да си помисля даже
:smt008 :smt007 :smt008 ОБИЧАМ ТЕ!
TheMaggie
05-24-2006, 19:05
Флиртът не е просто едно добро преживяване, а много добър начин да се почувстваме по-специални. Флирта е изкуство...повечето хора обичат да флиртуват едни за да си докажат че още излъчват сексапил , че могат да омайват и че все още не са за изхвърляне ...други за да се отърват от стреса и скучното ежедневие ...трети за да накарат половинката да ги ревнува и да събудят затихващия огън ...
А вие обичате ли да флиртувате ...защо ...как се чуствате ...какво ви дава тази емоция...мислите ли че флиртуващата жена представлява една от най-привлекателните гледки за мъжкото око...
Първо темата е супер,радвам се 4е я има.Второ:
Преди да отговоря искам само да добавя,4е флирта е хубаво нещо,но в граници.Не да ходиш при всяко мом4е ида се лигавиш-това ве4е глупаво!!!
Така.........аз оби4ам да флиртувам,но в граници и не с всеки срещнат.Оби4ам да флиртувеам,защото се 4увствам добре и ми е весело.Флиртуваща жена,като го 4уя това съ4етание се сещам за няква лигла дето ходи при всеки срещнат.Според мен мъжете оби4ат пове4е жената да флиртува с тях,отколкото да гледат как флиртува с друг.Конкурират се.
pyrvo iskam da otbeleja-gotina tema!!! 4e mi pisna ot nqkvi bebe6ki problem4eta :-k
ina4e az mn obi4am da flirtuvam! tova me kara da se 4uvstvam jelana,sexy i vladee6ta situaciqta(ako flirtyt e uspe6en de,a toi vinagi e :wink: ) sy6to adrenalina mi se poka4va a i tova e the best way to seduce the boy you like
На същото мнение съм
Jenninka
05-24-2006, 19:21
Ми да,всеки се чувства добре ,когато го забелязват,когато събужда интерес у срещуположния пол.Така става и с флирта.Виждат те,ти виждаш,че правиш впечатление и ти става хубаво:)Дори и да си имаш приятел или приятелка,чуждото внимание не е излишно(не става дума за изневяра).Просто се чувстваш желан и това ти показва,че не си харесван само от един човек.........
e_l_i_z_a
05-24-2006, 20:05
Може би представите ми за морал и вярност са остарели,но КАК ПО ДЯВОЛИТЕ ОСВЕН ЛЕК ВАРИАНТ НА ИЗНЕВЯРА МОЖЕ ДА СЕ ТЪЛКУВА ФЛИРТА АКО ВЕЧЕ ИМАШ ГАДЖЕ!?Мамка му,само аз ли съм толкова наивен че да смятам,че верността трябва да е пълна,което включва(даже може би най-вече)липсата на желание за друг човек?Нз,просто не ми е ясно защо всички(или поне всички тийнейджъри)смятат,че флирта е нещо нормално?Как може да е нормално да твърдиш,че си верен на някого и в следващия момент да ти се качва адреналина от друг човек?За мен флирта честно казано си е чиста проба ИЗНЕВЯРА.Знам,че мисля старомодно,но според мен нещо повече от прост разговор с друг човек освен половинката ти не усилва чувствата и на двамата,а точно обратното!Как може някой да чувства ЛЮБОВ забележете ЛЮБОВ и в същото време да изпитва нужда от друг човек,пък било то и на ниво говорене и т.н. без нищо повече или респективно да нараниш човека,който обичащ по този начин.Радвам се,че гаджето ми мисли по същия начин,защото освен да ме нарани друго с флирт не може да постигне,тъй като чувствата ми нямат нужда от т.нар. разпалване,което всъщност представлява демонстрация пред половинката колко лесно може да загуби любовта на другия ако не прави всичко на 100%.А,и да не забравя-не,темата не е готина,тъпа е.
Кой е казал,че флиртуващите жени непременно са със гаджета?Та нали флиртът в повечето случаи е средство за намиране на гадже :wink: А ако е в случая,който ти описваш-въпрос на личен избор.Всеки е различен.Такъв е животът :wink: ...
Аз лично обичам да флиртувам,но зависи кога,къде и с кого.Като всеки нормален човек,съм имала и успешни,но и неуспешни опити.. :oops: Но всяко зло за добро-поне сега като се сетя за някой от тях и много се смея на простотията си :D :D :D
Обичам да флиртувам. Обикновено ми се случва в нета. Но до там. Не обичам да се срещам на живо с хора от мрежата. Най-готино ми е като флиртувам с приятеля ми. Все едно сега сме се запознали. Много е сладко :smt007
ina4e az mn obi4am da flirtuvam! tova me kara da se 4uvstvam jelana,sexy i vladee6ta situaciqta(ako flirtyt e uspe6en de,a toi vinagi e :wink: ) sy6to adrenalina mi se poka4va a i tova e the best way to seduce the boy you like breh, priqtelko mnogo sa 4yvstva6
.:Lady_marmaladE:.
05-25-2006, 15:30
емммм...аз обичам да флиртувам...незнам защо :-k просто ми харесва :lol:
Abe tuka gledam che mn momi se kefat na flirtove ama nie majete izflirturame li loshu stava na iznevera na jenkar na nz tam kvo oshe :D ne e dobre tai RAVENSTVO M\U POLOVETE (ANARHIQ V LIUBOVTA :d )
Krem4eto
05-29-2006, 17:32
1.А вие обичате ли да флиртувате ...2.защо ...3.как се чуствате ...4.какво ви дава тази емоция...5.мислите ли че флиртуващата жена представлява една от най-привлекателните гледки за мъжкото око...
1.Ми да яко е да се флиртува!2.Защото ми доставя удоволствие!3.Ми приятно4.Самото преживяване 5.А защо не!
little_sweet
05-29-2006, 17:46
ne znam za vas no az flirtuvam vseki den po nqkolko pati s razli4ni mom4eta.no zatova li si nqmam gadje?drugite momi4eta kazvat 4e sam kurva i zatova nikoi ne iska da mi se varje.no za6to pka kato im se puskam nqma mom4e koeto ne e ustoqlo?
Флирта е един чудесен метод да си повдигнете настроението особено когато сте в компания. Много хора флиртуват по различни причини, както е опоменато и в заглавния пост, но в крайна сметка всички целят едно и също нещо....да привлекат вниманието на някое момиче, респективно момче. Аз лично се чувствам много приятно, когато някое момиче флиртува с мен. Вярвам, че и на същото момиче и е приятно, когато и отговоря. При положение, че и на двамата ни е приятно, защо да не го правим. Винаги ми е изключително интересно да видя как едно момиче флиртува с мен. Всички си имат индивидуални навици и правят намеците по строго определен начин. Всеки път научавам по нещо ново и винаги ми е много, ама много интересно да видя по какъв начин ще го прави. Определено едно флиртуващо момиче излглежда много приятно и възбужда множество сетива поне в мен. :)
sexy_dizzy
06-03-2006, 13:06
Хайде и аз да се впиша в групичката към флиртуващите момичета. :lol: Бих казала,че флиртувам спонтанно,въпреки че имам гадже.Поне той приема това,което правя с други момчета пред очите му за флирт,а аз не мисля така.Аз възприемам флирта като една игра,макар,че винаги една връзка започва точно от флирта
cskamoni4ka
06-03-2006, 13:13
направо обожавам да флиртувам навсякъде и по всяко време :-D
Nadelina
06-03-2006, 13:35
I az flirtuvam...mnogo! Daje mai malko prekaleno..shtoto ponqkoga si imam problemi po toq nachin..v smisal takaf gadjeto mi da mi nqma doverie...da ne kaja che do sega nito edno gadje ne mi e imalo doverie...am mai istinata e che ne sam namerila choveka koito da me ima izcqlo...i ne e doshal momenta v koito she ignoriram vsichki ostanali:)
literbebe
06-03-2006, 13:46
Обожавам да флиртувам,правя го с по4ти всяко мом4е,просто такъв ми е характера :-D Оби4ам защото ми доставя удоволствие да се държа предизвикателно :lol: и ми харесва някой да ме желае,да ме харесва...дава ми удоволствие от съжителството с мъжете :-D :-D :-D и да мисля 4е на мъжете много пове4е им харесва флиртуваща жена отколкото някоя свити4ка :D
xOtkiSsSs
06-03-2006, 14:12
всеки обича да флиртува дори и да не го признава :) и аз като повечето момичета обичам да флиртувам, но с граници разбира се ! :-)
ludamacka
06-03-2006, 16:46
ami taka si e vseki flirtyva malko ili mnogo.pone za men flirta e zabavlenie.mimoletno izjivqvane s cel bqgane ot skykata
Mda obi4am da flirtuvam...daje mnogo
no sega imam seriozna vruzka i neiskam da prava
pove4e gre6ki za6toto vednuj ve4e napravih...zaradi flirta
i imashe mn skandali
](*,)
iLoveChocolate
06-04-2006, 17:47
obi4am da flirtuvat s men kakto i az da flirtuvam s nqkoi.pravq go vinagi kogato sum v nastroenie,za da im pokaja 4e vse pak i az sam ne6to :)