View Full Version : haresva li me?
abe hora na4i mn haresvam 1 momi4e ama ne sam siguren dali i tq me haresva.Na4i ponqkoga e mila i si govorim ,6eguvame se i tn a drug pat vuob6te ne mi obra6ta vnimanie prai se 4e ne ma 4uva>!! pls kajete ko da praq hora pls ve4e ne moa 2 godini e taka :(
j0r0_fear
05-24-2006, 16:51
ми зарибяваи я флиртуваи с нея и работата ще стане
mi az taka praq ama ne moa mnoo 4e tez v daskalo pri 1 flirt po4vat bazik do nebesata i me dosramqva 6tot 6te 4ue :oops:
Eм ако не на училище, след училище, в чата, влез в нейната компания...
Хич да не ти пука какво казват другите!Действай както намериш за добре!Това с флирта ми се струва удачно
TheMaggie
05-24-2006, 19:29
Така е и също така !флиртувай!
Jenninka
05-24-2006, 19:33
ако ти се кефеше,за 2 години съм на 1005 сигурна,че щеше да направи нещо,за да потръгне м/у вас.а ако е имала и приятели през тва време...ми ти сам си прави изводите.не искам да звуча песимистично,но...мисля,че е по-добре да не се надяваш.
donkihot
05-24-2006, 19:41
tova za flirta e pravilno,no ne sum saglasna s mnenieto na Jenninka,naistina ponqkoga momi4etata haresvame nqkoi,no sme nesigurni v negovite 4uvstva za tova moje bi e po-sramejliva i nqma smelostta da ti go kaje v o4ite nakarai e da si kaje vsi4ko,flirt4e,zaka4ki taka se pe4eli momi4e. I uspeh!!!
emi stiga si se tormozil-govori napravo s neq(znam 4e zvu4i malko stra6no,NO tova e na4inut po koito nai-nakraq 6te se otursi6 ot sumneniqta.) az su6to bqh taka vse se 4udih dali 1 mom4e me haresva i nakraq mu se obadih da si pogovorim po vuprosa (telefona mu ne rabote6e hahaha) i vtori put ne subrah smelost...
Opitai se v po-udoben moment da i obqsnish kakvo chuvstvash ima 1 moment koito sigurno e minal , che kogato se darjish mnuchtivo i dobre s 1 momiche to veche vijda samo fr v tebe dori da e vijdala i drugo :(
ave hora az se opitvam no me e super sram da i go kaja 6toto tq postoqnno e s priqtelki a pak ako ne me haresva nqma da moga da q pogledna posle nqma li nqkav nomert ili siguren znak?
ludamacka
05-25-2006, 21:12
mi govori smelo s neq.momi4etata ne haresvame stesnitelnite mom4eta.davai smelo puk kvoto stane.yspeh :smt023
white_chik
05-26-2006, 06:59
покани я някъде и от дума на дума я подпитай нещо за хм "личния й живот".Може би като не те забелязва не го прави нарочно :roll:
праштай любпвни картички.
jadna_za_lubov
05-26-2006, 13:55
lal 2 god....da ne si vluben>?!
Хич да не ти пука какво казват другите!Действай както намериш за добре!Това с флирта ми се струва удачно
Agreed! Давай смело, пък ако не стане поне вече няма да се тювкаш :) Все пак всеки се е "опарвал"...няма да си нито първия нито последния :)