Влез

View Full Version : Kакво ви прави впечатление,когато видите някои за пръв път?

IceAGE
05-24-2006, 20:42
Kакво ви прави впечатление,когато видите някое момиче/момче за пръв път?Какво ви прави добро и какво лошо впечатление?Какво търсите в противоположния пол?На мен лично ми прави впечатление начина на обличане и начина по който се държи момичето-дали не е някоя сдухана или нещо такова.А това което търся съм го намерил вече в едно момиче-красива,умна,секси,да мога да говоря откровенно с нея,да се чуствам добре с нея и т.н.

a_curious_girl
05-24-2006, 21:35
Ми по принцип гледам характера,дали е умен или не и външният вид,но той не е толкова важен.Важно е да разбереш и дали ще си пасваш с този човек,демек дали ще имате общи теми и т.н.,дали ще ти е добре с него и така.

^sladyranka`
05-24-2006, 21:35
Mi parvoto ne6to estestveno van6niq vid.Ne haresvam zle podarjani mom4eta(ne brasnati ili ne postrigani(bez pri4eska)),drehite sa6to ...
Posle gledam kak e "otvatre".Ne haresvam grubite mom4eta...Trqbva da e mili4ak,dobri4ak...... ima i dr ne6ta ,no tezi sa osnovni :-)

dumbo_s
05-24-2006, 21:37
Ми по принцип гледам характера,дали е умен или не и външният вид,но той не е толкова важен.Важно е да разбереш и дали ще си пасваш с този човек,демек дали ще имате общи теми и т.н.,дали ще ти е добре с него и така.
До някъде.

black_dimond
05-24-2006, 21:48
mi purvo kato go vidq i ne go poznavam ot vun6niq vid gledam o4ite i na4ina na oblichane a 6om se zapoznaq s nego haraktera

dumbo_s
05-24-2006, 21:49
mi purvo kato go vidq i ne go poznavam ot vun6niq vid gledam o4ite i na4ina na oblichane a 6om se zapoznaq s nego haraktera

Та нормално е да неможеж да се запознаеш с характера му като го зепаш.

bilka
05-24-2006, 21:55
Много неща... очите, самия поглед, облеклото, фигурата, излъчването като цяло...

Tamara†
05-24-2006, 22:12
Външен вид:
-> Гледам стил на обличане!Обичам хората.. които се обличат добре и един вид са .. с двата крака в модата :shock:
-> Очи/Усмивка Незнам..винаги когато се запозная с някое момче,винаги това ми прави впечатление..
Характер:
-> Държание!Ауу да... това май трябваше да е на второ място!Мразя селяни и ругачи,по скоро немога да ги понасям!Обичам готини момчета.. които знаят какво искат и към какво се стремят!
-> Език!Може да ви се стори страмно.. но много мразя хора които говорят на "Ма" или такива подобни!Затова реших да включа и това..

priti_kiti
05-24-2006, 22:17
Външен вид:
-> Гледам стил на обличане!Обичам хората.. които се обличат добре и един вид са .. с двата крака в модата :shock:
-> Очи/Усмивка Незнам..винаги когато се запозная с някое момче,винаги това ми прави впечатление..
Характер:
-> Държание!Ауу да... това май трябваше да е на второ място!Мразя селяни и ругачи,по скоро немога да ги понасям!Обичам готини момчета.. които знаят какво искат и към какво се стремят!
-> Език!Може да ви се стори страмно.. но много мразя хора които говорят на "Ма" или такива подобни!Затова реших да включа и това.. Напълно съгласна..

ElinoR
05-24-2006, 23:44
Лично аз когато видя човек за пръв път...
...мМм търся едно закачливо изражение,блещукащи очички,леко засмяни устни...(Дори човекът да не е весел за момента,в моите очи аз го виждам точно по тоз начин.)...т.е. едно омагьосващо излъчване :oops:
След това се вглеждам и в начинът на обличане.
Добро впечатление:
-чувство за хумур
-отношение към околните
..и така...сигурно и др има,но сега не се сещам. :wink:

teenkopele
05-24-2006, 23:51
Нещата, които ми правят впечатление, са външен вид(Очи, усмивка, коса и тяло.) и не на последно място- характер. :wink:

POLA^_^
05-25-2006, 07:38
ами първото нещо което гледам е косата(трябва да е поддържана),после усмивката,много голямо впечатление ми правят устните...
След това начина на обличане.Начина на изказване(в никакъв случай селски-отблъскващо е!).Държание....и т.н.

white_chik
05-25-2006, 08:28
за мен е много важен характерът (знам,че всички така казват,но аз наистина вярвам в тва),но мисля,че ти питаш какво първо ми прави впечатление,така че в едно момче тва е как е облечено.Голяма манячка съм на кецове.Знам,че не трябва да преценяваш хората по дрехите,но това е първото нещо,което ми грабва окото

malko{f}
05-25-2006, 08:49
purvoto neshto koeto gledam e dali se usmihva...neznam.tva mi pravi nai golqmo vpe4atlenie.ne se li usmihva..da se spasqva :)

05-25-2006, 10:20
po princip na vseki nai-napred im pravi vpechatlenie vanshniq vid.oblichaneto,kosata,ochite...i chak kogato zapochne razgovor se precenqvqt ostanalite neshta-intelekt,dushevnost... :roll:

ycMuBkaTa
05-25-2006, 10:32
Най-вече ми прави впечатление общото излъчване на човека. Дори очите не ми правят впечатление, но усмивката му да речем. Най-важното си остава характера-това как говори, как се държи. Дори и да не ме впечатли външния вид характера яката може да ме заплени.

bluby
05-25-2006, 11:38
V savremieto drehite sa zapochnali da govorqt mn za edin chovek vseki znae kak se oblichat metali skinove rapari i t.n. koeto govori mn za nego nai-veche kakva muzika shlusha no i kak razbira jivota s kakvi hora e priqtel a v sledvashtite 10 min mi pravi vpechatlenie kmolko e prost :D ako e mn e tochno za mene :D

sk8girL
05-25-2006, 12:45
Еми най-много ми прави впечатление начина му на държане.Да не се прави на някъф гъзар,ами да се държи естествено.Да има чувство за хумор.
Усмивката! Страшно много ми прави впечатление..
И след това са останалите неща,начин на обличане и т.н :)))

Мрън
05-25-2006, 15:03
Общото излъчване е важно. Прави ми впечатление дали се усмихва, дали гледа събеседниците си като говори с тях или блее по минаващите наоколо обекти. Също така голямо впечатление ми правят ръцете, не само като средство за жестове, а и как изглеждат. Установила съм, че ръцете издават доста от човека. После разбира се държание и начин на изразяване.

Това дето го изписахте, че гледате характер, ми е много интересно как определяте характера на човека без да сте го опознали. Все пак темата е точно за първото впечатление. И също ми е много интересно изказването на автора "да не е някоя сдухана" - как ще определиш дали аз съм сдухана - от рошавата ми коса, от липсата на грим, от късата пола, от неучастието в тема, която не ми харесва, или ?

piFka_LP
05-25-2006, 15:08
emi vunshniqt vid usmivkata ochite durjanieto dali e samouveren abe takfis drebni rauti

.:Lady_marmaladE:.
05-25-2006, 15:17
очите,ръцете,усмивката,сти на обличане,прическата...

648541
05-25-2006, 15:20
vun6niq vid :arrow: povedenie da ne e nqkoi prostak :arrow: i nai ve4e gledam usmivkata :-D

dumbo_s
05-25-2006, 15:21
очите,ръцете,усмивката,сти на обличане,прическата...

отвънка си е тка па характера после.

hollaback_girl®
05-25-2006, 15:42
ami, nqma da izlaja ako ne kaja 4e van6niqt vid e bez zna4enie... ima i to golqmo, za6toto obiknoveno nai-napred se zapoznavame s "4erupkata" i posle dalbaem navatre.li4no az haresvam mom4eta,koito polagat usiliq za van6niq si vid, no ne prekaleno suetnite.mn mrazq musta4ki, osobeno oniq deto sa "devstvenite" kakto im se kazva :wink: ne si padam i po kosmati mi6nici i kosmati kraka, makar 4e vtoroto moje i da go prejiveq :P sa6to i dre6kite doprinasqt za parvoto vpe4atlenie.a za haraktera...mom4eto trqbva da e s 4uvstvo za humor, da moga da si govorq za si4ko s nego, da ne e grubiqn ili prostak nqkoi,... abe mai-mnogo styana ama tva e,kvo da se prai
I da ne zabravq-Mirizmata na POT e adski otblaskva6ta!!!

Krem4eto
05-29-2006, 17:37
Kакво ви прави впечатление,когато видите някое момиче/момче за пръв път?Какво ви прави добро и какво лошо впечатление?Какво търсите в противоположния пол?На мен лично ми прави впечатление начина на обличане и начина по който се държи момичето-дали не е някоя сдухана или нещо такова.А това което търся съм го намерил вече в едно момиче-красива,умна,секси,да мога да говоря откровенно с нея,да се чуствам добре с нея и т.н.

Ммм да прав си аз гледам вътрешността и външността!