Влез

View Full Version : Biv6ata :(

melbi4kata
05-25-2006, 08:59
Ami predi malko razbrah 4e moq muj si kazva vsi4ko na biv6ata...ot edin klas sa, priqteli, daje be6e na negoviq rojden den... iii nz...trqbva li da se pritesnqvam ot tova 4e i spodelq ama naistina VSI4KO ... normalno li e ?

ne se sumnqam v nego, 4e mi izneverqva..samo sum suvsem leko pritesnena za6to kazva na neq a ne na men za ne6to primerno, koeto go trevoji vuv vruzkata ni i taka

a bih iskala da go popitam oba4e mi go kaza priqtelka i tq mi kaza da ne se izdavam e znam.za6toto tq 6te izgori ako az kaja

e...kakvo da pravq?? da se primirq ili.. :-k

Nadelina
05-25-2006, 09:03
A zashto trqbva da te pritesnqva fakta che toi ima priatelki...nima e neshto losho..i nezakonno ? Mislq che si e normalno...Mejdu momiche i momche koito imat vrazka priatelstvo ne moje da ima..ti ne si tq .. i tq ne e teb...vie ste 2 razlichni momicheta v negovite ochi...razlichni potrebnosti ima ot dvete...razbirash li?

melbi4kata
05-25-2006, 09:09
a zabravih da spomena 4e tq o6te go haresva...i toi go znae...smisul - sigurno e :roll:

Nadelina
05-25-2006, 09:22
Sigurna li si v negovite chuvstva...ako si sigurna nqma kakvo da se kosish...ne e nujnu da pravish skandali...sceni i takia gluposti...gledai si gordo nagore..toi e s tebe..ne s neq v kraina smetka :)

Nadelina
05-25-2006, 09:24
A mejdu drugoto .. bifshia mi...ot 2 godini ima edno momiche...negovo bifsho gadje...s koeto do den dneshen sa si mn blizki...priateli sa .. prosto priateli !!!

ani4ka18
05-25-2006, 09:28
според мен е нормално той да има някой с когото да споделя, но чак пък с Бившата и чак пък Всичко... това вече е прекалено. вземи му кажи (да не ти пука за никой), че щом имате връзка искаш да си имате пълно доверие и да споделяте един с друг. ако е човек на място, вярвам, че ще те разбере. айде успех :smt023 :D :D :D

bluby
05-25-2006, 09:34
Spored mene tova ne trqbva da e problem. Ako sa se razbirali e normalno da ostanat blizki fr-ta i tova ne postavq tebe po-nazad ot neq :D .

IKisseDAGirL
05-25-2006, 10:14
абе вие така говорите, ама ако бяхте на нейно място нямаше да ви стане много приятно :?
все пак се предполага, че тя трябва да е най-близкият му човек - нали се обичат

апък се оказва, че не е така... да, няма лошо в това да общува с други хора, независимо момичета или момчета, да е приятел с тях, и няма лошо в това да споделя понякога, но не чак повече отколкото със собствената си приятелка :roll:

вместо да обсъди проблемите на връзката им със самата нея, той отива да се изповядва на друго момиче.. и то момиче, което го харесва и може да се възползва от слабите им места [-(

според мене обаче не можеш да направиш много в тази ситуация, за да не се объркат още повече работите
недей открито да показваш ревността си и да му натякваш, че тва не ти харесва, тъй като това само ще го отблъсне и ще го прати право в обятията на бившата :evil:
просто се опитай да си подобрите отношенията, направи така, че да има повече доверие и вяра в тебе и да не се страхува да обсъжда с теб проблемите :)

хайде, дано да се получи, bYeZzz ;-)

^FaiNt^F
05-25-2006, 10:22
Наистина много неприятно...също съм на мнение, че не можеш да направиш кой знае колко в случая. Бих те посъветвала да поговориш с него-кажи му че може да говори с теб винаги, когато има нужда. Кажи му че е наи-добре вашите проблеми във връзката да се решават от самите вас...но не показваи притесненията си в никакъв случай....няма нищо лошо в това да има приятелки момичета, с които да споделя....но бившата....която още има чувства към него нз доколко е най-добрия вариянт. А сигура ли си, че той още няма чувства към нея?

Мрън
05-25-2006, 15:16
Бившите гаджета са голяма работа! Особено онези, с които си си запазил приятелските отношения. Често се случва така, че можеш да си бъбриш толкова приятелски с някого, когото си обичал силно, едва след много време. Вглеждаш се в него точно какъвто е, откриваш очарование или черти от характера, които преди ги е нямало или пък по-скоро не си ги забелязал от опиянението си, от онази непосилна магия на любовта.

j0r0_fear
05-25-2006, 16:18
според мен е нормално той да има някой с когото да споделя, но чак пък с Бившата и чак пък Всичко... това вече е прекалено. вземи му кажи (да не ти пука за никой), че щом имате връзка искаш да си имате пълно доверие и да споделяте един с друг. ако е човек на място, вярвам, че ще те разбере. айде успех :smt023 :D :D :D да не ти пука за никои-пффф тва трябва да значи да не и пука за приателите само за него ли [-X [-X [-X мм не не бих казал