Влез

View Full Version : mn daleche

05-25-2006, 10:13
sega 6e vi kaja kakav e problema.sreshtnah edno momche v chata i vseki den si pishem.i dvamata se haresvame,no sme ot razlichni gradove i ne mojem da patuvame.tolkova mn si dopadame.toi mi e obeshtal da doide pone za malko,obache mi e mn gadno.i vse pak ne znam dali kato sme tolkova daleche da ne prikluchat neshtata za da ne stane po-seriozno i kogato nqkoi ot nas si nameri gadje darugq da strada za chovek,koito ne e vijdal. :roll: ](*,) :cry: :-k

priti_kiti
05-25-2006, 10:19
най-добре въобще не се захващай.. мн ще ти е гадно,а напразно. какъв е смисъла да старадаш за някого,който даже не си виждал а и има почти нулева вероятност да видиш?? тва няма да е връзка а мъчение.. намали чатовете и не се вживявай толкова ;)

ani88
05-25-2006, 10:20
Mnogo e gadno taka da imash chyvstva kum nqkoi i da nemojete da ste zaedno.Rastoqnieto opredeleno prechi za edna vruzka kolkoto i da sa silni chyvstvata te sa silni do edin moment i kolko po rqdko se vijdate te shte izcheznat.Az mislq che shte stradate nishtio che ne ste se vijdali ako edin ot vas si xvane gadje no tva shte bude kratko zashtotot ne ste se vijdali.No moje kato se vidite chyvstvata vi da stanat mn silni vsichko e vazmojno v lubovta.PO dobre si kajete kvo imate edin kum drug tva e nai dobroto reshenie uspex

Nadelina
05-25-2006, 10:44
Kazvala sam go milion pati..i sega shte go kaja...VRAZKA OT RAZSTOQNIE NE MOJE DA IMA...ne mojete da si dadete tova ot koeto imate nujda..prosto ne moje...ne se zanimavai ...ne vlagai nekfi bezmisleni nadejdi na neshto koeto uj imash a vsashnost nqmash !

black_dimond
05-25-2006, 10:46
ne se zanimvai mnogo 6e strada6

ycMuBkaTa
05-25-2006, 11:08
Тия чатърски връзки в 97% от случаите са неуспешни...За какво изобщо се захващате.
Не можеш да очакваш, че човек, който никога не си виждала ще тръгне да те вижда, да прави чудеса за теб. Просто не възлагай големи надежди.

bluby
05-25-2006, 11:27
Abe nz zavisi kolku mn go obichash ako naistina ama mn naistina darjish na negu sled vreme shte vi se otvotri vazmojnost no moje da e sled mn vr :(

sherry
05-25-2006, 11:37
И аз мисля,че доста трудно би се получило нещо след като сте толкова далече един от друг и при условие,че не можете да пътувате...
Дори да се виждахте примерно веднъж месечно,пак щяхте много да се ревнувате,разстоянието си казва думата...а камо ли с вашия случай,като казваш,че не можете да се виждате често,а даже почти няма да се виждате...това няма да бъде връзка,а мъчение.По-добре я прекрати от сега,за да не стардаш толкова...Ако нещата се променят и има шансове да сте заедно повече време,може,но не и така ,както е сега :?

05-25-2006, 13:18
ami az se uspokoqvam s tova che moi priqtelki imat gadjeta ot drgi gradove i momchetata patuvat do tuk da gi vidqt.vsichko varvi uspeshno za sega.obmislqla sam i varqnta da si ostanem priqteli,no s nego ne moga da ostana samo priqtelka i 6te stane o6te po-machitelno.a dori ne moga da si pomislq da spra da ob6tuvam s nego.tova ne moje i da mi mine prez glavata,zashtoto do tuk sme napravili mn jertvi edin za drug,a da spra da chatq s nego 6te oznachava da zagarbq vsichkite ni usiliq. :(

teenkopele
05-25-2006, 13:22
Не храни напразни надежди. :?

Victorya
05-25-2006, 14:12
оо милатаааа! :( по добре не се захващай!после много ще боли!а и представи си че като се видите се разочароваш?тогава какво ще стане?или пък той се разочарова?все пак хората в интернет са мн мн мн по различни от на живо!
не не не!по добре не си лслагай главата в торбата \:D/

piFka_LP
05-25-2006, 14:45
ot kolko vreme chatish s nego che si napravila tolkos mnogo jertvi
az sum suglasna s priti_kiti che trqbva da namalish chata s nego i prosto da go zabravish spox shte ti mine :)

05-25-2006, 15:25
kato se zamislq ot nqkolko meseca chatim.toi se e karal s nqkoi svoi priqteli zaradi men,osobeno s momicheta,koito 'revnuvat'.prosto smqtam che qvno ima nqkakvi chuvstva kam men...za da revnuvat momichetata,koito sa pri nego...vse pak nali ne bi trqbvalo da gi e 6ube... :-k

dumbo_s
05-25-2006, 15:31
най-добре въобще не се захващай.. мн ще ти е гадно,а напразно. какъв е смисъла да старадаш за някого,който даже не си виждал а и има почти нулева вероятност да видиш?? тва няма да е връзка а мъчение.. намали чатовете и не се вживявай толкова ;)

правилно недей да започваш