View Full Version : Важен въпрос!
Street_Boy
05-25-2006, 11:03
Първо искам да кажа да не ми се смеете..Значи на 13 години съм и още нямам сперма, или имам, но не мога да се изпразня като лъскам...Много от връсниците ми имат, а аз не... #-o :shock: :cry: Къде е проблемът? :| И по принцип трябва да има 2 тестиса нали?През 90% от времето когато съм проверявал е имало само 1, един или в пъти съм напипвал и два, но през другото време си е един...Help!Не мога да разбера какво става...
Luciferian
05-25-2006, 11:24
Първо искам да кажа да не ми се смеете..Значи на 13 години съм и още нямам сперма, или имам, но не мога да се изпразня като лъскам...Много от връсниците ми имат, а аз не... #-o :shock: :cry: Къде е проблемът? :| И по принцип трябва да има 2 тестиса нали?През 90% от времето когато съм проверявал е имало само 1, един или в пъти съм напипвал и два, но през другото време си е един...Help!Не мога да разбера какво става...
Какво? Само 2 ли трябва да има? :shock: :shock: :shock:
Аз какво да правя с останалите 7 ? :shock: :shock: :shock:
Street_Boy
05-25-2006, 11:29
И за много остроумен ли се мислиш?В началото на поста си казах нещо, ама кой да слуша?
Luciferian
05-25-2006, 11:31
Неее, не съм много остроумен. Но това...
И по принцип трябва да има 2 тестиса нали?През 90% от времето когато съм проверявал е имало само 1, един или в пъти съм напипвал и два, но през другото време си е един...
Това е НЕЧОВЕШКО! :mrgreen:
имаш голям проблем.смъртоносен.по-добре отиди на лекар.веднагически. :!: [-X
ха.Луцифериян,не знаех че си толкоз дарен от Бога.
=D>
abe ne se bazikaite taka s mom4eto! [-X ami mili4ak otivai na lekar 6ot moje da si ima6 problemi.a za spermata ne se 6a6kai tolkoz
macka123
05-25-2006, 12:32
abe ne se bazikaite taka s mom4eto! [-X ami mili4ak otivai na lekar 6ot moje da si ima6 problemi.a za spermata ne se 6a6kai tolkoz
suglasna sum
ne misla 4e ima6 nekuf problem, prosto tokata ti se skriva, vij koq lipsva i ot tazi strana malko po nagore trqbva da q napipa6, prosto q izbudai nadolu, predpolagam 4e 6te stane, ako ne stane zemi edin skalepel i reji se nekade 6e q nameri6 ili otidi na lekar tam imat ostri bradvi