View Full Version : Trqbva li postoqnno da pravq tova,koeto toi iska?
bmw_fenka
05-25-2006, 14:24
Zna4i problema e sledniq:imam priqtel ot izvesno vreme.S nego pravim sex i ni e mnogo gotino zaedno.Az postoqnno mu ugajdam i pravq tova koeto toi iska!(kogato mu se ebe ili iska da mu napravq svirka az go pravq).Samo 4e dnes mi doide i mu kazax 4e nqma da mojem da go napravim,a toi mi se razsurdiZa nego tova ne e problem,no za men e!Molq vi kajete kvo da pravq?? :cry:
missito_
05-25-2006, 14:34
Значи според мен той би трябвало да се съобрази че си неразположена за секс и няма да ти е удобно и приятно в това състояние да го направите.както ти каза винаги му угаждаш а не може и той веднъж да угоди на твоето желание да не правите секс,защото не ти е удобно в момента.в една връзка(ако вашата е сериозна и не се гради само върху секса)трябва да се правят компромиси и да се съобразяваш поне малко с желанията на партниора.вупреки че нямам опит в това отношение смятам че не би трябвало и е глупост той да ти се сърди за такива неща.явно не осъзнава че няма да се чувтсваш добре както обикновено.поговори с него и му обясни!късмет.
bloody_angel
05-25-2006, 14:44
Приятелят ти е върхът на егоизма...връзката с даден човек е двустранен процес, не може да си 100% отдаден на някой, а на него да не му дреме за теб ... трябва сериозно да си поговорите по този въпрос ако искаш изобщо да ви просъществуват взаимоотношнията
Stasi`f`
05-25-2006, 15:23
Qvno si dosta vliubena za da mu ogajdash taka i da mu se vurzvash na akula :-k Prosto kaji na priqtelq ti da go duha (izvinqvam se za izraza) i se omitai,nqma kakvo da mu mislish.Napravi go dokato e vreme,zashtoto posle ... ](*,)
Абе чета и се възмощавам :x Хората се се обикнали вие сега исакте да ги разделите пълни дебили сте :smt011 Идиоти !!!
П.С Няма нищо от това само за момента му е станало кофти ;)
PleasureSeeker
05-25-2006, 16:51
Според мен това си е егоизъм...трябва и той да се съобразява...в случая не търси вината в себеси...ще му мине бързо...гарантирам ти :D
egoist! ne moje vinagi kogato mu skimne da pravite sex vse pak trqbva da se saobrazqva s tvoeto mnenie draj go po-izkaso
miss_kiss181
05-25-2006, 20:14
pogovori s nego i mu obqsni kak se 4ustva6 i ne burzai da go kusa6 tva e mn tupo ako naistina go obi4a6.prosto mu obqsni 4e trqbva da se suobrazqva malko i s teb a ne samo ti s nego i ako toi razbere ve4e moje i da go zareje6.
NeSTa_86
05-25-2006, 20:15
много ясно, че трябва :smt019 :smt019 :smt019
базикам се бе момиче :smt018 [-X :smt018 [-X :smt018 [-X :smt018 [-X :smt018 [-X
Е що да не те вътри на пръст човека, като си малка и гл*пава ;-) Нямаш собствено мнение и лесно се поддаваш на манипулации, аз да бях и аз така щях да се държа ... и кво ако ти кажеме тука да се друсаш ще го направиш ли 8-[ Земи се в ръце и не си забравяй достойнството, дете. :-k
cvety_i_bebeto
05-25-2006, 21:42
mi kakvo lo6o ima da mu ogajda...i az ogajdam na gadjeto mi..i toi na men..i dvamata gledame na drugiq da me hubavo..kato sam v cikal..ne mise sardil za tova 4e sam v cikal i neiskam da pravim sex..ami prosto mustava adski tapo...toi da si poiska i da ne stane...v tva nqma lo6o..i na teb bi ti stanalo gadno..
Естествено че трябва да правиш това което тои иска. Винаги!
МИ КО МОГА ДА ТИ КАЖА ХОДИ С ТЕБ МАИ САМО ЗА ДА ТЕ ЕБЕ :) И ДА МУ ЗАДОВОЛЯВАШ СЕКСУАЛНИТЕ ПОТРЕБНОСТИ
ne mu se vodu non stop po akyla! tova e typo. proqvi malko individualizym :-({|=
bmw_fenka
05-27-2006, 19:39
ami mn vi blagodarq za mnemiqta.nie ve4e si opravihme otno6eniqta.nie sme zaedno za da si ogajdame vzaimno.ne samo az pravq tova koeto toi iska no i toi pravi sa6toto za men ama az pove4e se staraq.vse pak blagodarq.ne smqtam da kasam s nego i ne sme zaedno samo za ednoto ebane [-X [-X
`Death`Whore`
05-27-2006, 19:41
ami prosto mustava adski tapo...toi da si poiska i da ne stane...
Мъжът иска секс в поне 90% от случаите, когато има възможност за него.
Има поне 90% истина в това, което казваш :wink:
А по въпроса на момичето - явно човека има БМВ, а тя нали е БМВ-фенка и трябва по някакъв начин да се отплаща за возенето, така че да му огажда и това е - иначе ще пътува пак с автобуса :)
alex_7777
05-28-2006, 10:54
spored men trqbva da mu ugajda6 do edna stepen no ne postoqnno... ne moje vseki put kogato iska ti da si suglasna...a ako ne iska6 toi se surdi nzm ebasi egoista e gadjeto ti... :!: trqbva d apogovorite i da mu kaje6 tova koeto misli6
a jenata 99% .v drugite slu4ai misli kak da se oble4e predi da pravi seX!
dokato muja ima 10% prez koito se 4udi kvo da prai dokato ne doide momenta da pravi seX
bmw_fenka
05-28-2006, 19:41
napalno sam saglasna s tebe.to i az mislq za sex daje ponqkoga pove4e ot nego. =P~ =P~ =P~
Martichka
05-30-2006, 16:07
Spokoino.Ne e problem.I az ogajdam na moq prosto iskam da mu e gotino i ne iskam da mi se surdi.Samo 4e prilagam edna malka hitrost:kazvam mu A TI KAK 6TE SE REVAN6IRA6 i se usmihvam.Toi posle izmislq kakvi li ne na4ini :) Opitai i uspeh :!: :D :!:
^^_MaLkoTo_InChi_^^
05-30-2006, 16:09
Zna4i problema e sledniq:imam priqtel ot izvesno vreme.S nego pravim sex i ni e mnogo gotino zaedno.Az postoqnno mu ugajdam i pravq tova koeto toi iska!(kogato mu se ebe ili iska da mu napravq svirka az go pravq).Samo 4e dnes mi doide i mu kazax 4e nqma da mojem da go napravim,a toi mi se razsurdiZa nego tova ne e problem,no za men e!Molq vi kajete kvo da pravq?? :cry:
ми според мен тоя трябва да го зарежеш щот поне от това което ти си написала изглежда че иска само секс 8-[