PDA

View Full Version : 6TE Q PRE4UKAM TAQ!!

05-25-2006, 15:41
problema e sledniq: mrazq 1 momi4e ot dynoto na du6ata si! precaka men,precaka i nai dobrata mi prqtelka,razbi ni i kompaniqta! postoqnno se natiska na mom4eto,po koeto sym luda( ne 4e i az ne moga da igraq ne4estno, prosto tva e mn pod nivoto mi,dano me razbirate)! razdeli nai dobrata mi priqtelka i gadjeto i bqha 4 meseca zaedno! a be obladala e vsi4ki! ne stiga tova ami e tooooolkova gnusna,ne4istoplytna,mazna i svinska 4e nqma na kyde! kak mojah da dopusna tva da mi se slu4i ne znam! sega gledam da sym smirena, da ne q nareda,ama 4esno vi kazvam edva se sdyrjam da ne i posegna na taq myrla! ne mi kazvaite da ostavq taka ne6tata...znam 4e si e naredena ot prirodata,no iskam da q postavq malko na mqstoto i taq panagiurska kurva! daite nqkvo syvet4e mn 10x!

bluby
05-25-2006, 15:43
S mn jelezna lopata po glavata :D ili prosto kaji tova na vs i te she q namrazat kato tebe

05-25-2006, 15:47
a be te sa kato ov4ici sled neq pft! izpolzvat q samo da 4ukat...kato nqkyv talisman im e...ole umiram ot qd samo kato si pomislq...pft vsi4ki sa tolkova zabludeniiii

bluby
05-25-2006, 15:50
izpolzvat q samo da 4ukat

kade jivee tazi ? :D:D:D sheguvam se :D mi ne se boi kato q izchukat vs she razberat che ne e neshtu po-osobeno ot k*rva i tva e

a_curious_girl
05-25-2006, 16:01
Ама само ти ли я мразиш?!Не ми се вярва да си единствена,така че може да предприемете нещо и да я сложите на мястото й!

bluby
05-25-2006, 16:03
Ама само ти ли я мразиш?!Не ми се вярва да си единствена,така че може да предприемете нещо и да я сложите на мястото й!

s lopatata nali ? :D

barbito
05-25-2006, 16:05
Ама само ти ли я мразиш?!Не ми се вярва да си единствена,така че може да предприемете нещо и да я сложите на мястото й! \:D/

j0r0_fear
05-25-2006, 16:06
за тея курви кат тая само едно ще кажа-с сопата и без мазило :)

05-25-2006, 16:11
tochno v takava situacia izpadnah skoro.takiva az gi podludqvam po sledniq nachin,prosto im kazvam kakvo smqtam v ochite,a tova moje bi naranqva nai-mnogo.kazah i che ne q mrazq,a q sajalqvam.ucelih v desetkata s tozi izraz.razkatan i nervnata sistema ako trqbva da sam tochna.tova e unijavai takiva hora,prosto gi gledai ot visoko i go davai s golqmo samochuvstvie.

I_love_dead_people
05-25-2006, 16:21
О такива пачи ги има много.
Една се опита да направи същото с мен преди време,но за щастие не успя.
Бихте могли да й скроите някое гнусно номерче,но пък гледайте тя да не ви го върне още по-гнусно...
Примерно остравете пред вратата й лайна,грижливо опаковани в хубава кутияв с панделки,позвънете на звънеца и избягайте бързо...или...не знам,можете да измислите куп такива гадости,примерно нещо от куку-магазин,но гледайте да не ви отмъстри,щом е такава куч*а.
Друг вариянт-кажи й всичко,което мислиш за нея в очите.Определено ще я заболи от истината.

radica1
05-25-2006, 16:59
zna4i ti q mrazi6 za6toto i obru6tat mnogo vnimanie.az ot tova razbiram 4e ti malko revnuva6 ot taq kakto ti kaza k***a .a ako ne e taka to prosto kompaniqta ti e mnogo zagorqla i zabludena.emi edin predloji da iz4aka6 dokato q minat vsi4ki i togava vsi4ko 6te otmine:D na vseki mu se e slu4valo takova ne6to v edin moment stadoto izgonva 4ernata ovca :) adi spoko

05-25-2006, 20:17
az ti kaam ili q prezakai mnOoOOoOOooooOOo qko -kato naprimer napi6i bele6ka s neiniq po4erk i podpis na koeto da pi6e ne6to ot sorta ,,NQMA NIKOGA Da E TVOI ZA6TOTO 6TE SE 4uKA SAmO S MEN !!'' - 6ibni si go pod 4ina i posle go pokaji vidno pred si4ki se 1 tq go e slojila ,ako ne q namrazqt - LOPATATA :)

radica1
05-25-2006, 20:27
abe ti da ne si na 10 6e pi6e belejki xaxa ako sa golemi hora i edin razgovor 6e svur6i rabota,a ako li ne togava bog da ti e na pomo6t nqma opraviq 6e tree da q trae6 :P

MiRaCuLiXbb
05-25-2006, 20:39
За десет лева ше я опраим. Евтино ти го предлагам, прая пролетна промоция.

ludamacka
05-25-2006, 21:06
pff razbiram te napulno takiva sa golqma napast i vurtqt k...ski nomerca :evil: ako s dobro ne stava o6amari q i taka 6te i dade6 yrok

CRaZy_IKT
05-25-2006, 21:37
Квото и да си говорим словото винаги е било над всичко.Щото ако те пребият-то все някога ще мине,но ако ти кажат някоя остра дума и те ударят по слабото място е смятай че тва остава за цял живот...Така че разговор-тва му е майката.Аз принципно от най малкото нещо побеснявам и си казвам всичко(понякога не трябва ама такава съм си)... ](*,)

Rihanna
05-25-2006, 21:42
kogato 6te q bii6....izvikai me.... ;) \:D/ =; :wink: 6a pomagam...i 6te izvikam i moita kompaniq..lele...6te q napraim na guz...emm..tq ne 4e ne e de spored tvoite opisaniq...spoks macka....tegli i edna maina..i prosto q zatapvai mn zdravo ve4e!....nali ti kazah...ako 6a q biim...samo zvunni ;)..ai..uspeh :wink: =;

Labelle
05-25-2006, 22:17
Не не мога да повярвам. Не може да обвиняваш някой , че е такъв какъвто е . Стига сме гледали сламката в чуждите очи...... Разделила ви с гаджето , много е гадна, да бе да, а гаджето ако държеше на теб щеше ли да и обърне внимание? Разделила компанията, не е просто ви е създала повод сами да се разделите - на хора, които я харесват и хора ,които я мразят. Ще я набиеш ми действай ма няма да промениш положението най-много да станеш смешна. Ако беше толкова гадна и гнусна щяха ли да й обръщат внимание другите? А ти свети ли и като е спала с всички или са само слухове........ Стига сте гледали в паничката на другия, за да ти обръща някой внимания важното е сообственото ти поведение.

white_chik
05-26-2006, 06:50
еми напоследък се извъдиха много интригантки или маниполаторки,но поне тези,които аз познавам са хубави и точно за това хората им се връзват.Някой по-горе каза хващай лопатата и бой

dumbo_s
05-26-2006, 07:10
S mn jelezna lopata po glavata :D ili prosto kaji tova na vs i te she q namrazat kato tebe

Друг избор ако не с лопата то с мутика по ще боли с острото :lol: А иначр кажи на всички какво е направила.

Вътьо
05-26-2006, 08:10
Хаха, интересна ситуация ;)
Ти па що й се връзваш толкова...Кво се палиш...Дреме ти на гъза и тва е..

dumbo_s
05-26-2006, 08:25
Хаха, интересна ситуация ;)
Ти па що й се връзваш толкова...Кво се палиш...Дреме ти на гъза и тва е..

бене е така че много дразни.

TheMaggie
05-26-2006, 09:02
Простото решение според мен е да я унизиш пред вси4ки,като е толкова гадна и да и покажеш "кой командва парада" така да се каже! :wink: :)

puH43
05-26-2006, 09:02
nz oba4e na tvoe mqsto bih i hvanala za kosta i 6tqh da q nabiq i to pred neinite averi i unijenieto i 6te b1de ogromno!!!! =D>

dumbo_s
05-26-2006, 09:05
Простото решение според мен е да я унизиш пред вси4ки,като е толкова гадна и да и покажеш "кой командва парада" така да се каже! :wink: :)

ма предвсички даже ако и концерт па тогава думи немам.Тая ще потъне в земята.

MC_JAMAL
05-26-2006, 09:08
problema e sledniq: mrazq 1 momi4e ot dynoto na du6ata si! precaka men,precaka i nai dobrata mi prqtelka,razbi ni i kompaniqta! postoqnno se natiska na mom4eto,po koeto sym luda( ne 4e i az ne moga da igraq ne4estno, prosto tva e mn pod nivoto mi,dano me razbirate)! razdeli nai dobrata mi priqtelka i gadjeto i bqha 4 meseca zaedno! a be obladala e vsi4ki! ne stiga tova ami e tooooolkova gnusna,ne4istoplytna,mazna i svinska 4e nqma na kyde! kak mojah da dopusna tva da mi se slu4i ne znam! sega gledam da sym smirena, da ne q nareda,ama 4esno vi kazvam edva se sdyrjam da ne i posegna na taq myrla! ne mi kazvaite da ostavq taka ne6tata...znam 4e si e naredena ot prirodata,no iskam da q postavq malko na mqstoto i taq panagiurska k***a! daite nqkvo syvet4e mn 10x!

Убийте я с камъни :::

dumbo_s
05-26-2006, 09:09
problema e sledniq: mrazq 1 momi4e ot dynoto na du6ata si! precaka men,precaka i nai dobrata mi prqtelka,razbi ni i kompaniqta! postoqnno se natiska na mom4eto,po koeto sym luda( ne 4e i az ne moga da igraq ne4estno, prosto tva e mn pod nivoto mi,dano me razbirate)! razdeli nai dobrata mi priqtelka i gadjeto i bqha 4 meseca zaedno! a be obladala e vsi4ki! ne stiga tova ami e tooooolkova gnusna,ne4istoplytna,mazna i svinska 4e nqma na kyde! kak mojah da dopusna tva da mi se slu4i ne znam! sega gledam da sym smirena, da ne q nareda,ama 4esno vi kazvam edva se sdyrjam da ne i posegna na taq myrla! ne mi kazvaite da ostavq taka ne6tata...znam 4e si e naredena ot prirodata,no iskam da q postavq malko na mqstoto i taq panagiurska k***a! daite nqkvo syvet4e mn 10x!

Бе неикой незаслужава да умре обаче дая унижат,по гадно е.

MC_JAMAL
05-26-2006, 09:11

Бе неикой незаслужава да умре обаче дая унижат,по гадно е.

Нямам предвит наистина да я убиват, изразих се така само. Наистина заслужава много долно унизение за това девойче трябва да и се върне много тъпкано

barbito
05-26-2006, 09:13
Не не мога да повярвам. Не може да обвиняваш някой , че е такъв какъвто е . Стига сме гледали сламката в чуждите очи...... Разделила ви с гаджето , много е гадна, да бе да, а гаджето ако държеше на теб щеше ли да и обърне внимание? Разделила компанията, не е просто ви е създала повод сами да се разделите - на хора, които я харесват и хора ,които я мразят. Ще я набиеш ми действай ма няма да промениш положението най-много да станеш смешна. Ако беше толкова гадна и гнусна щяха ли да й обръщат внимание другите? А ти свети ли и като е спала с всички или са само слухове........ Стига сте гледали в паничката на другия, за да ти обръща някой внимания важното е сообственото ти поведение.
mi pravo si e momi4eto

radica1
05-26-2006, 09:24
xaxa basi horata daide da q zavurjem za edno durvo za nazidanie i pruv da metne kamuk toz deto mu e nai-4ista suvestta :P :twisted:

05-26-2006, 10:07
syglasna sym 4e nai raZumniqt variant e da govorq s neq,NO msilite li 4e tolkova dolen 4ovek s kogoto do v4era sme se smeli zaedno,celuvali sme se po buzkite za '4ao' ,a dnes mi zabiva noj v gyrba 6te me izslu6a vyob6te?! ne kazvam 4e trqbva sys sila da opravq ne6tata (az 4esno kazano ne mislq 4e ima nadejda da se opravqt po kakyvto i da e bilo na4in) ..

jadna_za_lubov
05-26-2006, 13:43
molq?!dobre li razbrah 6te ima boi :D :shock: