Влез

View Full Version : Избор на професия

Ollas
05-25-2006, 15:41
Според вас имат ли проблеми българските ученици при избора си на професия? Какво им помага и какво им пречи? Получават ли достатъчно информация?

Stasi`f`
05-25-2006, 15:59
V tova otnoshenie Bulgaiq e pulen batak !!!

RoyTheReaper
05-25-2006, 16:06
аз мисля че някои ученици имат проблеми с избора на професия, но не заради липса на информация. информация има достатъчно и стига да искат, могат да си намерят. проблема идва оттам че някои от тях не са дорасли да вземат такова важно решение. интересуват се повече от несериозни неща и не отделят време да размишляват над бъдещето си. това поне съм забелязал от лични наблюдения.

CRaZy_IKT
05-25-2006, 23:41
ами аз вече направих своя избор,но нищо не се знае де може да сменя посоката,а избора определено е гаден и труден-защото трябва да се съобразяваш с желанието ти,но пъик парите винаги си казват думата,да не говорим че има и родители които се опитват да ти се разпореждат,пък и не навсякъде ще те приемат за работа...Е как да не е труднО?!

djigi
05-26-2006, 10:06
Не знам каква информация ти е нужна, за да решиш какво искаш да правиш в бъдеще. Избираш си и пологаш улията, за да го постигнеш. Както някой каза, и според мен, трудно е това решение да се вземе толкова рано -> 7-8 клас, но пък не ти пречи като осъзнаеш, понататък какво те влече, да го преследваш!

NeSTa_86
05-27-2006, 14:46
тираджия