View Full Version : Нещо им става на тея момичета
Sex_master
05-25-2006, 16:12
На 13 съм от София!! Значи много ми е трудно да си намеря здраво гадже-имам предвид с което да се целувам итн...На село в Банкя забих невероятно момиче-на моята възраст но всичките ми приятели я харесваха!! Тя обаче ни им пусна и почти всички се отказаха да я гонят и да се опитват да я свалят!! По късно се оказа че тя започна да ме сваля и ми пишеше че ме обича!! И наистина ме заглеждашеи ми намигаше докато караме колела!!Искахме да се срещаме но приятелите ми ни пречеха , но се срещнахме един път тази годинаи си говорихме в планината - после я питах дали иска да се целуваме , защото като сме си говорели тя винаги ми е казвала , че иска а после ми отвърна , че нещо не искала и избяга!! Естествено аз не съм я гонил!! Отсега нататък само си говориме за други неща и като я питам дали ме харесва или нещо такова тя не ми говори, но аз съм сигурен че ме харесва , защото ми се усмихва или си шушука с приятелката и и ме заглежда с усмивка!!! Моля за помощ от момиче!!!!!!! :mrgreen:
ycMuBkaTa
05-25-2006, 16:17
На 13 си.
Личи ти да ти кажа ли...
Не искам да те обиждам, не ме разбирай грешно, ама ти и тя се държите като някакви деца, каквито сте си всъщност.
Казала ти, че те обича, после сте карали колелета бла бла....Не знам какво й става на момичето, но щом я харесваш кажи й направо. И не разбирам какъв ти е проблема - че не можеш да си намериш "здраво гадже" или че тази сегашната не ходи с теб?
За първото как да ти помогнем ние? Ходи с приятели и ще си намериш все някаква...Пък на 13 години максимум колко ще е здрава...не знам.
За тая сегашната-кажи й, че я харесваш направо и може да стане свалката.
iskamTe_vednaga
05-26-2006, 13:02
kvo q pita6 iska6 li da se celuvame..!? #-o celuva6 q ti i tolkoz! ako ima nqkaf problem 6te se drapne i 6te ti kaje =;
a_curious_girl
05-26-2006, 13:06
Кажи й,че я харесваш и наистина пробвай да я целунеш без да я питаш преди това.Попитай я дали иска да тръгне с теб.Ако каже не,начи не! а ако иска -нямаш проблеми!Не е много сложно
MI6LETO 92
05-26-2006, 13:16
LELE MALE #-o . KAK 6TE PITA6''ISKA6 LI DA SE CELUVAME?''I AZ SAM NA 13 ,I VSI4KI ME HARESVAT ,AMA GADJETO MI NE ME PITA ISKAM ILI NE.TOI DEISTVA.PAK I SME NA 13.........POMISLI :-k KAK 6TE IMAME ZDRAVA VRAZKA SA ARE MOLQTE IZLAGA6 SE.......... :lol: :D :-D :::
teenkopele
05-26-2006, 13:18
Не я питай, а направо, докато си говорите, я целуни пък да става каквото ще. :)
Успех. :)
Ne6to ne shva6tate ! Tq me haresva i sam q celuval ve4e no ne6to se darpa i minalata sabota i teglih 1 p... m... i sa me goni da sme izlizali ama pak mal4i kato ПЪН
Sex_master
05-26-2006, 16:31
Az pisah otgore da znaete!!!
Хммм, човек-ако искаш "здраво гадже" земи търси другаде [-X Според мен с това девойче нещо няма да се получат нещата:: Ако ще се държите по тоя начин и така ще се гоните просто си търси момиче другаде! Някой неща трябва отрано да ги разбереш-айде успехче! :wink:
Sex_master
05-26-2006, 17:08
Abe ne shva6tate li - az iskam malko po seriozno gadge a ne 4e sam nqmal gadgeta!! Prosto malko po seriozni
white_chik
05-26-2006, 17:27
На 13 си.
Личи ти да ти кажа ли...
Не искам да те обиждам, не ме разбирай грешно, ама ти и тя се държите като някакви деца, каквито сте си всъщност.
Казала ти, че те обича, после сте карали колелета бла бла....Не знам какво й става на момичето, но щом я харесваш кажи й направо. И не разбирам какъв ти е проблема - че не можеш да си намериш "здраво гадже" или че тази сегашната не ходи с теб?
За първото как да ти помогнем ние? Ходи с приятели и ще си намериш все някаква...Пък на 13 години максимум колко ще е здрава...не знам.
За тая сегашната-кажи й, че я харесваш направо и може да стане свалката.
=D> нямам какво да добавя
Sex_master кво да ти кажа... ахаха смях се от сърце :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
e tva sramejlivite momicheta sa mn golem problem :D em sledvashtiq pat napravo q celuni taka nema da izbqga :D