View Full Version : obi4am li q
ot dosta vreme "sum" s edno momi4e!v kavi4ki e za6toto tq e ot drug grad i ob6to subrano vremeto ni zaedno ne e mnogo no prez tova vreme se slu4iha dosta ne6ta i prosto mi e trudno da se razdelq s neq,a znam 4e tq me obi4a mnogo!prosto ne6tata zapo4naha da se promenqt i az ve4e ne izpitvam tolkova golqma nujda da q 4uvam ili da i kazvam OBI4AM TE a na neq ne i e priatno.No vupreki tova ne sum i izneveril s druga vupreki 4e sum imal predlojenie po4ti neotkazvaemi na koito sum otkazvam bez da se zamislqm.No ve4e ima momi4e ot koeto pak 4uvstvam onazi trupka v korema !!!!! emi horica kajete si mnenieto 6te se radvam da go pro4eta :)
P.S. ako tq go pro4ete stavam avtomati4ko samotnik :P
ot dosta vreme "sum" s edno momi4e!v kavi4ki e za6toto tq e ot drug grad i ob6to subrano vremeto ni zaedno ne e mnogo no prez tova vreme se slu4iha dosta ne6ta i prosto mi e trudno da se razdelq s neq,a znam 4e tq me obi4a mnogo!prosto ne6tata zapo4naha da se promenqt i az ve4e ne izpitvam tolkova golqma nujda da q 4uvam ili da i kazvam OBI4AM TE a na neq ne i e priatno.No vupreki tova ne sum i izneveril s druga vupreki 4e sum imal predlojenie po4ti neotkazvaemi na koito sum otkazvam bez da se zamislqm.No ve4e ima momi4e ot koeto pak 4uvstvam onazi trupka v korema !!!!! emi horica kajete si mnenieto 6te se radvam da go pro4eta :)
P.S. ako tq go pro4ete stavam avtomati4ko samotnik :P mi davai s novoto momi4e onova ot koeto ima6 trapka pak i 6tom ste ot razli4ni gradove.............
LP_girl_14
05-25-2006, 17:04
Само ТИ знаеш какво чувстваш-никой друг!Не може хора,които не те познават да определят на какво ниво са чувствата ти към определен човек.Но..щом си почнал да изпитваш неква тръпка към друго момиче,щом не изпитваш потребност да си с тази първата..Тогава просто й кажи че вече не е същото,че трябва да поговорите...И в крайна сметка бъди с тази,с която чувстваш щастлив :!:
dobre de ami ako ti si poznavala gorespomenatoto momi4e ot 9 god i 4ak sega si trugnal s neq bi li trugnala s drugoto? men tva mi e problema
:-k vsi4ko tfa e dosta obarkano :-k
sometimes_
05-25-2006, 17:55
Само ТИ знаеш какво чувстваш-никой друг!Не може хора,които не те познават да определят на какво ниво са чувствата ти към определен човек.Но..щом си почнал да изпитваш неква тръпка към друго момиче,щом не изпитваш потребност да си с тази първата..Тогава просто й кажи че вече не е същото,че трябва да поговорите...И в крайна сметка бъди с тази,с която чувстваш щастлив :!:
Напълно съм съгласна. След като вече не изпитваш същите чувства към първото момиче и не си щастлив с нея...няма смисъл да се мъчиш, пък ако ще да я познаваш не от 9, а от 90 години. И както каза LP_girl_14 - Бъди с тази, с която се чувстваш щастлив! :wink:
otchaqnata
05-25-2006, 18:18
spored men badi s tazi s koqto 6te si po-6tasliv.ne se vliai ot 4ujdoto mnenie.
kat se zamislq LP_girl_14 ima pravo!
mi ne ste purvite koito mi go kazvate vse pak mnogo vi blagodarq :) no ne e vuzmojno da stava tolkova burzo ot4ujdenieto to4no za 4-5 dena razbrah 4e tq e malko egoisti4na daje prekaleno i az ne moga da buda s priatelite si za malko(za mom4eta stava duma)bez tq da e s men a ina4e samo fiziopnomii
ne moga da di6am spokoino!