View Full Version : otgovorete pls
azzzzzzzzz
05-25-2006, 17:06
zdr ne sam mn obrazovan otnosno seksa za tva 6e pitam dva vaprosa:
1)moje li edno momi4e da se otvori samo s prust?
2)kakvo 6te stane ako edno momi4e pravi seks predi da i e do6lo?/v smisal ako o6te e "dete"/
molq vo otgovorete [-o<
1-Не!Само с тръба от 15 цола нагоре!!!Естествено,че може....
2-Ще те пребие баща й.....
PleasureSeeker
05-25-2006, 17:39
1...може само с пръст...дори някои го правят...
2...не е препоръчително...ще я разпориш ако си по-надарен
Kvi sa tia vaprosi be...abe via ste nevmenqemi,kazvam vi..
ne znam 6to ste tolko sigurni 4e moje da se otvori samo s prust, az li4no vi kazvam 4e ne moje
nqmam ideq kakvo 6te i stane, 6te q raspori6 6te i uvredi6 polovinata organi vutre i tva e, ni6to seriozno
Не може само с пръст да се отвори... къс и ТЪНЪК е ! Химена има дупка/и, през каято изтича мензиса (макарче тя още няма) И както някой каза, баща й ще те убие :lol:
Жените ли свършиха,че си се наточил на такова момиче ?
hem ste jeni , hem ste tupi :evil: MOJE DA SE OTVORITE S PRUST!!!!!!!!!!PROUMEITE GO!!!!!!!
poprincip s pryst ne moje,no sled kato ne i e do6yl menzisa de da znam moje i da moje. a otnosno sexa s neq-osven 4e 6te i uvredi6 organite 6te i uvredi6 i psihikata.o66te e mn mn mn malka za takova ne6to nezavisimo kvo kazva!!!!
MC_JAMAL
05-26-2006, 04:35
може с пръст. но след това трябва да го направят защото има вероятност да не си е свършил работата както трябва
flying_girl
05-26-2006, 08:01
1-Не!Само с тръба от 15 цола нагоре!!!Естествено,че може....
2-Ще те пребие баща й.....
=D>
xaxaxa abe a ot kade znaete 4e i toi ne e na neinite godinki.Iskam da vi kaja 4e na malkite lapetii nai-mnogo im se vurtqt tiq ne6ta v glavata.Kat ne stane sexa 6e se poopipat i 6e im mine meraka kato vidqt 4e ni6to ne staa :mrgreen: :D :-D a ako tq e na 8 a toi na 40 po-hubavo da se predade na vlastite :D
1...може само с пръст...дори някои го правят...
2...не е препоръчително...ще я разпориш ако си по-надарен
Така но да я разпориш требва да и го мушнеш бая навътре а с некоя свирка и малко отгоре ти свършваш и готово.
По точка 2).Разбирам,че сте загорели,ама чак пък толкова.. [-X
NeSTa_86
05-26-2006, 09:42
пробвай и ще видиш! :smt019
`Death`Whore`
05-26-2006, 11:09
Защо да трябва да го мушне много навътре, за да я разпори? Мислете малко.