Влез

View Full Version : Много ми харесва, но не се познаваме

SS
05-25-2006, 17:38
Харесвам едно момиче от мойто даскало от дриугия клас ама не се познаваме :cry: а и тя се върви с поне една две нейни прятелки а аз съм адски претеснителен и немога даже даже да я погледна а какво остава да я заговоря в компанията на други момичета :?:

Хора какво да правя много я харесва последните дни немога да спра да мисля за нея и сичко отвътре ме изгаря

:cry: :cry: :cry:

Иначе и знам ника и скайп името ама дали това е начина да се запознаем ???

barbito
05-25-2006, 17:41
mi moje ako tolkova te e sram v daskalo i pi6i po skypa

sometimes_
05-25-2006, 17:47
Е, щом и знаеш ник-а, какво ти пречи да я заговориш в чата (по-добре в чата, защото по скайп ще е прекалено явно). Щом те е срам да се запознаеш лично, може да започнеш така и след като се сближите малко, да отидеш при нея и да я заговориш.
Успех ! :wink: \:D/

Fena
05-25-2006, 17:56
Еми да ... почвате по чата да си говорите. Ти ще се правиш на ударен, и когато ти каже къде учи, ти ще ахнеш "Ооо ама и аз уча там, какво съвпадение ! Писано ни е да бъдем заедно !" (Това второто можеш да пропуснеш :twisted: :twisted: ). На следващия ден се виждате в даскало, ще се познавате, и няма да те е срам от нищо ! :D

п.с: И внимавай какво ще и наговориш отначало в чата. Първото впечатление е най-важно. От него ще зависи дали ще ти обърне внимание в училище после !

a_curious_girl
05-25-2006, 21:36
Тва с чата е много добра идея.Уж случайно си попаднал на нея,разпитваш я къде учи и като разбереш,че е в същото даскало ахваш и викаш че я познаваш и се сещаш коя и така на другия ден се виждате и така........ O:) :wink:

CRaZy_IKT
05-25-2006, 21:40
Абе хора представяте ли си тя да влиза в тоя форум...винаги ми е било някво тегаво щото тука има най различни хора и току виж някой е писал за теб или нещо подобно...е разбира се тва беше лек ОФТОПИК,а иначе чата е перфектното място да се запознаете,само че не виждам защо трябва да се прави на Ударен,може просто да и каже че е научил СКАЙПА и и е решил да и пише кво толкова

dumbo_s
05-25-2006, 22:03
Е, щом и знаеш ник-а, какво ти пречи да я заговориш в чата (по-добре в чата, защото по скайп ще е прекалено явно). Щом те е срам да се запознаеш лично, може да започнеш така и след като се сближите малко, да отидеш при нея и да я заговориш.
Успех ! :wink: \:D/

чата е много добро решение забих сегашното гадже от чака или по точно от Skype

white_chik
05-26-2006, 06:57
Еми да ... почвате по чата да си говорите. Ти ще се правиш на ударен, и когато ти каже къде учи, ти ще ахнеш "Ооо ама и аз уча там, какво съвпадение ! Писано ни е да бъдем заедно !" (Това второто можеш да пропуснеш :twisted: :twisted: ). На следващия ден се виждате в даскало, ще се познавате, и няма да те е срам от нищо ! :D

п.с: И внимавай какво ще и наговориш отначало в чата. Първото впечатление е най-важно. От него ще зависи дали ще ти обърне внимание в училище после !
хахаха това ми хареса,мисля,че е много добър вариант.Ако пък не искаш да се обвързваш чрез скайп намери некви общи познати,които Чсъвсем небрежно" да ви запознаят.Каквото и да решиш обаче трябва да преодолееш срама.УСПЕХ!

dumbo_s
05-26-2006, 07:07

хахаха това ми хареса,мисля,че е много добър вариант.Ако пък не искаш да се обвързваш чрез скайп намери некви общи познати,които Чсъвсем небрежно" да ви запознаят.Каквото и да решиш обаче трябва да преодолееш срама.УСПЕХ!

Е тва е вариант.

radica1
05-26-2006, 07:36
Абе хорица вие само по чата ли можете да се запознавате?Тва не е наи-доброто решение.Ако се мисли за притеснителен и по-затворен,а и момичето си заслужава(това той ще си прецени) значи просто трябва да се помъчи да се промени.Чата не е идеалното решение.Едно яко кафенце може да сжурши същата работа:) Успех

P.S. Не се притеснявай да я заговориш дори в даскало!Не е страшно :D

dumbo_s
05-26-2006, 08:28
Абе хорица вие само по чата ли можете да се запознавате?Тва не е наи-доброто решение.Ако се мисли за притеснителен и по-затворен,а и момичето си заслужава(това той ще си прецени) значи просто трябва да се помъчи да се промени.Чата не е идеалното решение.Едно яко кафенце може да сжурши същата работа:) Успех

P.S. Не се притеснявай да я заговориш дори в даскало!Не е страшно :D

не ама и тва е решение.