Влез

View Full Version : Агенция "Клю клю"

8494
05-25-2006, 20:54
не знам дали темата е точно за тук де ама няма значение.значи имам (според някои хора ужасният) навик да обсъждам хората.просто като видя нещо грозно иии имам непреодолимо желание да го споделя с някого.едва ли не тва ми доставя удоволствие.
та кажете кво мислите по въпроса,кво ви е отношението към такива хора,абе квот ви скимне :-D

techCandy
05-25-2006, 21:07
Ами едва ли ще има второ мнение, че това са избиване на комплекси.
Просто е глупаво да обсъждаш, кой как се облякъл, как се гримирал и т.н. Живеем в свободна страна в крайна сметка. Някой който избива комплексите си толкова явно, всеки ги има, но все пак...ами пада ми в очите, такъв човек, трудно би могъл да бъде на място.

`Death`Whore`
05-25-2006, 21:18
Има и доза избиване на комплекси. Обаче това е просто критика и възмущение. И ясното им изказване. Като видя педерас, се възмущавам, какво толкова? И мен хората ме гледат, като че ли съм невменяема, аз да не гледам критично тях ли?

r_i_k_i_t_a
05-25-2006, 21:19
Spored men tva ne e izbivane na kompleksi!Vseki go pravi!I az kato vidq nqkoi deto nqma nikakva mqrka v grima si sram v oblekloto i durjanieto i az vednaga go otbelqzvam pred drygite koito sa s men!6oto ako postavim vuprosa s kompleksite - ako si super slab i vidi6 nqkoi super debel deto se e oblqkul vse edno e fidanka nqma li da ti napravi vpe4atlenie?

Roxy
05-25-2006, 21:29
ми има една дето се къпи 1 път в седмицата,няква мазна коса,мяза на циганка,супер лигла,и кат дойде със зелена рокля и цикламен грим до веждите(кат пребита) иии просто не мога да се сдържа :roll:

MorTi6a
05-25-2006, 22:14
ee сички го правят това стига да е в граници.И аз го правя то понякога не се сдържа.Сигурно и за мен има някакви критики ама това просто си е изява на лично мнение

CRaZy_IKT
05-25-2006, 23:21
Тва всеки го прави.Кви комплекси ви гонят.

white_chik
05-26-2006, 06:29
ами ние като сме малко хора често обсъждаме другите,но както лошите,така и добрите им страни.Не мисля, че това е кой знае какъв грях-много хора го правят.Може би трябва като си решила да обсъждаш хората да търсиш и некви обри качества в тях :-k

dumbo_s
05-26-2006, 06:32
ми има една дето се къпи 1 път в седмицата,няква мазна коса,мяза на циганка,супер лигла,и кат дойде със зелена рокля и цикламен грим до веждите(кат пребита) иии просто не мога да се сдържа :roll:

бекажи боклук.

teenkopele
05-26-2006, 07:58
ee сички го правят това стига да е в граници.И аз го правя то понякога не се сдържа.Сигурно и за мен има някакви критики ама това просто си е изява на лично мнение

Аха. :wink:

In4iTu_
05-26-2006, 20:48
Тва всеки го прави.Кви комплекси ви гонят.

black_dimond
05-26-2006, 21:50
o da ne men lichno mnogo cheseto mi se sluchva da gonorqt zad gurba mi i da me obsujdat no chestno kazano az se staraq da ne obrushtam vnimanie na takiva hora

fti4ka
05-27-2006, 08:15
като са ми смешни ще ги обсъждам много ясно... :smt005

sweet_girl_14
05-31-2006, 15:12
еми мисля 4е всеки го прави като видиш някой с проскубана от сушене боядисване и тн няма да изброявам коса или с грим като 4е до са са я били неможе да не ти направи впе4атление и просто споделяш :roll:

The Goodbye Girl...
05-31-2006, 19:19
То като се замисли човек, наистина няма смисъл от подобни критика, защото нещата няма да се променят (добрият вкус не се научава отведнъж) и с това нищо няма да стане по-красиво. Аз не оглеждам толкова хората и не ги коментирам, но ми се случва понякога и аз да изръся някое възклицание по адрес на твърде забележима грозота. Обаче всъщност не ме бърка кой как се носи.

DeSiTo0o
05-31-2006, 19:35
:wink:

[B]a[N]D[i]T[k]a
06-04-2006, 19:42
e .. :) sq ko ti puka golqmata rabota i