View Full Version : Връзка от разстояние
MC_JAMAL
05-26-2006, 05:14
Хора имам сериозна връзка с едно прекрасно момиче, но сме на 60 км един от друг и се виждаме през седмица някой път през две и малко кофти се получава така. Добре че е НЕТа и тела за да имаме връзка един със друг. Имаме си доверие, не се ревнуваме, въобще няма глупости в нашата връзка, но се претиснявам че разстоянието може да се окаже проблем един ден между нас. Какво мислите вие :-k
ммм аз пък подържам връзка в ратояние най-малко 7000 км,но при нас не е вечно а само 7 месеца...не знма мога да ти кажя,че щом се обичате и искате да сте заедно разтоянието никога няма да ви попречи...Е,гадно е,че не може да виждаш любимата секи ден,но така няма да си омразнете...Е няма какво да кажя,нито се ревнувате нито се карате,имате си доверие а това е основата на всяка връзка...ПОжелавам ви Успех и дълго време да сте заедно:)
my_immortal_f
05-26-2006, 07:58
ne mislq che tova e seriozen problem,zashtoto vse pak kaza che se vijdate na 1-2 sedmici :) imam poznata koqto e na 300 km ot gadjeto si i se vijdat vednaj na 12 meseca i sa veche taka 1 godina i ..gadnichko e no shtom se obichate.. :D
Хора имам сериозна връзка с едно прекрасно момиче, но сме на 60 км един от друг и се виждаме през седмица някой път през две и малко кофти се получава така. Добре че е НЕТа и тела за да имаме връзка един със друг. Имаме си доверие, не се ревнуваме, въобще няма глупости в нашата връзка, но се претиснявам че разстоянието може да се окаже проблем един ден между нас. Какво мислите вие :-k
Кофти е но ако се обичате Любовта няма граници.
Moqta priatelka e ot Varna.az sum ot Sofiq.... ne e lesno....gadnoto e 4e predi kogato o6te "letqh" ot 4uvstva ne vijdah nikakvi drugi momi4eta a sega e mnoooogo razli4no.ve4e 1 god stana.precenqvai si
Moqta priatelka e ot Varna.az sum ot Sofiq.... ne e lesno....gadnoto e 4e predi kogato o6te "letqh" ot 4uvstva ne vijdah nikakvi drugi momi4eta a sega e mnoooogo razli4no.ve4e 1 god stana.precenqvai si
ето още хора ти доказва че любовта няма граници.
missito_
05-26-2006, 08:41
Ми ти сам каза че всичко е ОК между вас,така че няма за кво да се притесняваш.Щом за сега нещата вървят нормално живейте си живота и да не ти пука от нищо.както казаха щом се обичате не се притеснявайте от разтоянието.колкото и рядко да се виждате правете тези мигове колкото се може по-готини и не мислете че тези няколко километра ще ви разделят. :wink:
MC_JAMAL
05-26-2006, 08:52
Благодаря на всички за мненията които написахте. Виждам че не само аз имам любим човек някаде далече. Пожелавам ви на всички никога да не се разделяте и един ден да сте заедно завинаги и то всеки ден благодаря ви пак =D>
Ми ти сам каза че всичко е ОК между вас,така че няма за кво да се притесняваш.Щом за сега нещата вървят нормално живейте си живота и да не ти пука от нищо.както казаха щом се обичате не се притеснявайте от разтоянието.колкото и рядко да се виждате правете тези мигове колкото се може по-готини и не мислете че тези няколко километра ще ви разделят. :wink:
i az taka mislq
Благодаря на всички за мненията които написахте. Виждам че не само аз имам любим човек някаде далече. Пожелавам ви на всички никога да не се разделяте и един ден да сте заедно завинаги и то всеки ден благодаря ви пак =D>
Мми мерси и помощта тук винаги и полезна. \:D/
MC_JAMAL
05-26-2006, 09:20
Намерих точни хора на точното място =D>
teenkopele
05-26-2006, 13:54
Ако се обичате истински, 60км не са проблем. :wink:
jadna_za_lubov
05-26-2006, 14:00
mislq 4e nqma zna4enie kude ste stiga da se obi4ate i da si vqrvate kakto vie :) \:D/
Ако се обичате истински, 60км не са проблем. :wink:
дори 6000 пак няма значение.
Ot opit shte ti kaja, che trqbva da psresh da milish za tova, a da se naslajdavash na razgovorite i chtaovete i da se dyrjish taka vse edno shte se vidite utre. Godina i polovina sme s priqtelqt mi taka, no ne na 60 km, a na 7200...Kato prochetoh tvoite 60km i izobshto ne mi stana jal...I pesha mojete da stignete do sebe si edva li ne....Izobshto ne se pritesnqvai, che neshto shte se provalite. Razstoqnieto e mnogo dobyr pokazatel za istinskite otnosheniq mejdu dvama dushi. Shte ozteleete, spokoino, mila....Ne pozvolqvai i ne mu pokazvai, che razstoqnieto te prietesnqva. Samo taka nqma da e problem.
PleasureSeeker
05-26-2006, 14:16
За тия връзки най-важно е това да си вярвате...един приятел има такава...връзка от растояние..казвал ми е,че е трудно,защото постоянно искаш да си с този човек...но любовта поддържа търпението му...дано да сте още мн време заедно
black_dimond
05-26-2006, 14:16
shtom se obichate i dp sega ste nqmali roblemi ne se pritesnqvai sigurno i za napred nqma da imate problemi
MC_JAMAL
05-26-2006, 18:22
Shte ozteleete, spokoino, mila.....
Само да кажа че съм момче :::
em pichaga ne e mn na oferata ama ako si na 16 zemi si motoped 60 km za kam 40 45 min O:) O:) O:)
Shte ozteleete, spokoino, mila.....
Само да кажа че съм момче :::
oops....izvinqvai...usetih se, no malko kysno...
Shte ozteleete, spokoino, pich.....
P.S. ht_7j sym.
MC_JAMAL
05-26-2006, 21:00
em pichaga ne e mn na oferata ama ako si na 16 zemi si motoped 60 km za kam 40 45 min O:) O:) O:)
На 18 съм \:D/