View Full Version : mom4eta haresvate li....?
mom4eta po kvi momi4eta si padate zn 4e na 15 16 vs se kefiat na kurvi ma se paka i haresvate li momi4etata da sa zame4tani i da govoriat na niakvi temi kvi iskat da stanat i da upotrebiavat izrzai ot sorta ima ne6a koito ne se vigdat a prosto use6at i taka natatuk razbirate me po filosofski no ne i da izglegdat zubari pravete razlika! :?
Бе тва е много очтносително.Аз съм с различни качества и затова харесвам различни момичета.
Има предивд различни качеств че некой я гледаат само у пичката и тва.
MC_JAMAL
05-26-2006, 09:25
Курвите мен не ме радват [-X
`Death`Whore`
05-26-2006, 11:13
Днешната младеж е доста изпростяла. Между философското мислене, сериозните разговори и ученето в училище няма нищо общо.
Abe k*rvi ne sa na oferta po-dobre nqkoq s koqto da moga da se zanimavam i po razlichen nachin ot da q e*a :::
xax pove4eto mom4eta s pone malko mozak v glavata ne haresvat kurvite teq deto gi haresvat se pravqt na playboy-i i taka iskat da si prikriqt nedostatacite
MartoS_88
05-28-2006, 21:06
Ami az li4no haresvam momi4ata,koito ne se naduvat i znaqt kude im e mqstoto,koito mogat da te nakarat da se 4uvstva6 spokoen i v dobri ruce! I nai ve4e da budat mili,romanti4ni i vejlivi! Ako vse o6te ima takiva momi4eta,to vsi4ko 6te e nared! :)
MiRaCuLiXbb
05-28-2006, 21:08
Дъъъъ, я пак... :smt017
Добре нека само ви попитам нещо. Ако един мъж из*бе повече от 10 момичета той е ебати пича и всички му се възхищават, но ако едно момиче се из*бе с повече от 10 мъже тя моментално става курва. Що за логика е това!?
Според мене човек докато е по-млад трябва да опита от всичко по нещо, за да може когато му дойде времето да направи правилния избор. Аз лично не харесвам надутите момичета, това че са били с повече момчета не е някакъв критерии за оценяване. Бил съм с такова момиче и знам много добре, че на тази възраст доста бързо си омръзваме. Дойде ли момента просто се разделяме мирно и спокойно, както стана и в моя случай. Нито сме си първи нито последни така че...
Гледайте си кефа и се опитвайте да видите колкото се може повече от живота, но никога не забравяйте, че не е хубаво да прекалявате. Това е моят съвет.
Добре нека само ви попитам нещо. Ако един мъж из*бе повече от 10 момичета той е ебати пича и всички му се възхищават, но ако едно момиче се из*бе с повече от 10 мъже тя моментално става курва. Що за логика е това!?
adu ima takava tema da zn i e ot po-skorushnite i tam pishe kvoto ti trebe bez prostutii
MiRaCuLiXbb
05-29-2006, 13:30
Според мене човек докато е по-млад трябва да опита от всичко по нещо, за да може когато му дойде времето да направи правилния избор. Аз лично не харесвам надутите момичета, това че са били с повече момчета не е някакъв критерии за оценяване. Бил съм с такова момиче и знам много добре, че на тази възраст доста бързо си омръзваме. Дойде ли момента просто се разделяме мирно и спокойно, както стана и в моя случай. Нито сме си първи нито последни така че...
Гледайте си кефа и се опитвайте да видите колкото се може повече от живота, но никога не забравяйте, че не е хубаво да прекалявате. Това е моят съвет.
живота е несправедлив :lol:
живота е несправедлив :lol:
Чак пък несправедлив. Предпочитам да гледам от хубавата страна на нещата. Черногледието до никъде не води.
всички момчета на около 15-17 като ги питаш казват че не искат к*рви пак накрая само с такива се занимавт!Не всички момчета д, но по голямата част!И немога да разбера...защо?!Има толкова много свастни момичета,с които можете да се занимавате!Вярно че ся ви тресе хурмона и се чудите коя да изч*кате,но все пак... замислете се малко.. :roll:
всички момчета на около 15-17 като ги питаш казват че не искат к*рви пак накрая само с такива се занимавт!Не всички момчета д, но по голямата част!И немога да разбера...защо?!Има толкова много свастни момичета,с които можете да се занимавате!Вярно че ся ви тресе хурмона и се чудите коя да изч*кате,но все пак... замислете се малко.. :roll:
То пък вас щото не ви тресе :D