Влез

View Full Version : Намразих секса

HATE_SEX
05-26-2006, 09:38
Хора приятелката ми забременя...днеска напарви аборт. вече ме е страх да права секс. Мраза го..., защото ако ми се случи пак и незнам направо...... Свърши се със секса за мен. Едва ли ще ми пуска само отзад или пък да караме на свирки. ;(
Мраза шибания секс, мраза си пишката, мраза всичко.
Е поне ням да ставам млад татко

MC_JAMAL
05-26-2006, 09:41
За да него мразиш секса и за да не се е стигнало до тук е трябвало да си сложиш кондомче :-s

SuN4o_F
05-26-2006, 10:18
nedei da mislish taka ... prosto badi po-vnimatelen i vsi4ko 6te bade ok!

i'm so excited!
05-26-2006, 10:46
хората са измислили презервативи, а тва че вие не искате да ги ползвате заради няколко минути кеф е друг въпрос. дано приятелката ти се оправи... и следващия път по-внимателно.

05-26-2006, 10:54
vinagi moje da stane nekva gadna avariq s gumata. Puk i az ne vijdam nikade da e kazal 4e e bil bez guma

PleasureSeeker
05-26-2006, 11:00
Голяма травма за момичето и за теб....другия път трябва да си мн по-внимателен

MiRaCuLiXbb
05-26-2006, 11:02
Е ние кво да напраим по въпроса? Не си внимавал, твой си е проблема. Стани гей и нема ти забременява партньора. :wink:

`Death`Whore`
05-26-2006, 11:26
Не мразИ секса, мразИ себе си. Случилото се е изцяло вина на двамата ви. да сте внимавали.

При такова нещо естествено, че няма да ти се прави секс. Както ако хванеш инфекция или венерическа болест.

olive_oil
05-26-2006, 12:15
не мрази секса бе човек!!!еди мислител е казал :слабите търсят реда,а силните владеят хаоса" нещо такова беше.А твойта мацка с****и незнам дали ще се съгласи да ти прави.А иняче има презервативи,хапчета.за хапчетата няма определена възраст.Щом си реши да се тровиш,....ама шпоне едно презервативче,...

bluby
05-26-2006, 12:19
abe dobre be hora ot taq rabota nema zashto da namrazvash sexa nito pishkata si nito nishtu prosto she davash pari za kontraceptivi nz shto ne si go prail no sam veche vijdash che e po-dobre s tqh

05-26-2006, 12:50
Карай го на свирки по-безопасно е когато станеш готов пак топни чушката в боба :lol: :lol:

sherry
05-26-2006, 12:50
Съжалявам за случилото се..
Мисля,че сега секса трябва да ти е последна грижа,навярно приятелката ти е доста объркана и може би уплашена от случилото се.Не забравяй,че в нейното тяло е било това макар и още недоразвито дете...Това си е голяма емоционална травма и решението сигурно е било трудно :? Едва ли и е до секс след станалото! Покажи и любовта си,радвайте се на чувствата си,за секса има време.Бъдете по-внимателни,за да не стане същия гаф.Да,лошо е това,което се е случило,но поне ще ви е за урок.Спокойно,всичко ще е ОК ;-)

LoRinSeR
05-26-2006, 13:00
Съжалявам за случилото се..
Мисля,че сега секса трябва да ти е последна грижа,навярно приятелката ти е доста объркана и може би уплашена от случилото се.Не забравяй,че в нейното тяло е било това макар и още недоразвито дете...Това си е голяма емоционална травма и решението сигурно е било трудно :? Едва ли и е до секс след станалото! Покажи и любовта си,радвайте се на чувствата си,за секса има време.Бъдете по-внимателни,за да не стане същия гаф.Да,лошо е това,което се е случило,но поне ще ви е за урок.Спокойно,всичко ще е ОК ;-)

Много правилно мнение. Първо помисли за приятелката си. Сигурно преживява емоционален шок сега. Не е задължително да го правите с презарватив, да използва противозачатъчни ...

VoodooServ
05-26-2006, 13:02
Аз пък вече искам да бъда татко ;) , на някои неща по някога им идва времето... Е разбира се при тебе не е дошло. Така, че споко...

sherry
05-26-2006, 13:07
Аз пък вече искам да бъда татко ;) , на някои неща по някога им идва времето... Е разбира се при тебе не е дошло. Така, че споко...
Гадно е когато човек получава този Божи дар (детето),в момент,когато не е готов за него и трябва да се откаже от него :?
Но на хора като теб,които го искат,които са готови за него,да му дадат обичта си,им пожелавам да си имат бебе,да са щастливи.Успех :)

bluby
05-26-2006, 13:08
Гадно е когато човек получава този Божи дар (детето),в момент,когато не е готов за него и трябва да се откаже от него :?
Но на хора като теб,които го искат,които са готови за него,да му дадат обичта си,им пожелавам да си имат бебе,да са щастливи.Успех :)

BIG RESPECT!!!

LoRinSeR
05-26-2006, 14:22

Едно дете си е голяма отговорност. Нали трябва да разполагаш с доходи.

шери
05-26-2006, 14:59

Едно дете си е голяма отговорност. Нали трябва да разполагаш с доходи.
Именно това казах и аз..Гадно е,че има хора,които желаят бебче,готови са да го гледат,могат да му дадат всичко,от което се нуждае,а не могат да имат деца..А от друга страна други хора,които още не са готови да стават родители,които нямат това,което трябва да дадат на едно дете,те разбират,че то е на път...Както и да е,много е кофти,че е направила аборт,но след като не сте били готови,това е било правилно решение.