View Full Version : feder
Това е да ви лижат ануса - или поне аз така знам че се казва.Искам наистина сериозно да ми кажете дали ви харесва, защото на мен ми харесава страшно много , а като искам да го правя на някое момиче и тя неиска , а винаги ги подбирам да са хигиенично чисти и не би трябвало да се притесняват от нещо ? Също моля да няма лапешки мнения " оф това ми се струва много гнусно , никога няма да опитам" ако е така по-добре не пишете - МЕРСИ !
emi vseki ima razli4ni predpo4itaniq i na4ini da dostavq udovolstvie! primer za tva e 4e priqtelq mi obojava da celuva krakata mi dokato na men tva ne mi dostavq udovolstvie a na nego mnogo!!! a momi4etata se pritesniavat est ot tva niakoi da im lije anusa ,za6toto ne e masovo vazprieto!
portokalkaa
05-26-2006, 14:02
"a momi4etata se pritesniavat est ot tva niakoi da im lije anusa ,za6toto ne e masovo vazprieto!" napylno sym prava :D
ami az si imam priqtelka ot 4 meseca i mnogo se obi4ame. Ta v na4aloto ne mi dava6e , no sega i e priqtno i obi4a da i go pravq :) gl
haresvam razkreposteni hora s takova mislene!pi4 ako nastoqva6 6te se suglasi. :-D
мноо е яко това да го правиш и да ти го правят :wink:
bloody_angel
05-27-2006, 14:01
Мне на мен не ми харесва особено .... обаче останах като втрещена , когато един от бившите го поиска :lol:
Communist
05-27-2006, 14:22
оф това ми се струва много гнусно , никога няма да опитам
NeSTa_86
05-27-2006, 14:27
оф това ми се струва много гнусно , никога няма да опитамхахаха :smt017