PDA

View Full Version : Една мъжка тема :Рр~

Инта-хаяти
05-26-2006, 21:34
Предполагам на много момчета им се е случвало да искат дадено момиче за една вечер,за секс..та въпроса ми е защо го правите,в смисъл мислите,че момичето не става за нищо друго освен за един път,защото ви привлича,но не искате връзка с нея или просто ви се е дое***о в момента..?И случвало ли ви се е в последствие да се появят чувства към момичето,с което сте били?
Пускам темата,защото наскоро и аз изпаднах в подобна ситуация пък и ми е интересно... :?

05-26-2006, 21:52
mdaa,obi4am raznoobrazieto,a i ne moga da polzvam priqtelkata si samo za sex....6te i pisne

machoka
05-26-2006, 22:49
защото ви привлича,но не искате връзка с нея или просто ви се е дое***о в момента..

При повечето е комплекс от двете, взаимосвързани са ;)

Само че не забравяй, че както има такива мъже, така ги има и жените, които го искат.. така че не 'ни изкарвайте' животни, защото сме заедно в кюпа ;)

BluELF
05-27-2006, 01:46
Аз не виждам нищо лошо !!! Според мене е съвсем норамално! Един секс за спорта щом има взаимно привличане! А в последствие може и да се случи нещо...съдба

RaFaeLo
05-27-2006, 02:31
1 no6t ponqkoga e tvurde dulgu vremi...pregru6tam q dokatu ne se nasitq na momata,a tova si zavisi ot neq...az sum za sexa za 1 no6t,za6toto ako nqma6 priqtelka vse pak si ima6 estesveni nujdi i trqqq se poddurja6 vuv forma,puk daje i da ima6 edna avantiura vinagi vnasq trupka :)

NeSTa_86
05-27-2006, 07:16
докато има жени, които да пускат за един път, до тогава ще има мъже, които да си търсат жени за един ден................

Ollas
05-27-2006, 07:22
Аз не виждам нищо лошо !!! Според мене е съвсем норамално! Един секс за спорта щом има взаимно привличане! А в последствие може и да се случи нещо...съдба

Няма такова нещо като "секс за спорта". Това е глупост. Това не е надпревара кой с колко от другия пол ще си легне. Има един лаф: "За да разбереш с колко жени е спал един мъж, раздели на две бройката, която ти казва. За да разбереш една жена с колко мъже е спала, умножи по две бройката, която ти казва. Както казаха преди мен, докато има жени, които пускат за една вечер, дотогава ще има и такива мъже. Търкулнало се гърненцето, та си намерило похлупак...

honey91
05-27-2006, 11:12
mdaa,obi4am raznoobrazieto,a i ne moga da polzvam priqtelkata si samo za sex....6te i pisne.
Ne sam saglasna!Ako nqma6 priqtelka oks oba4e ako ima6 e xiper tapo i prosta6ko

PleasureSeeker
05-27-2006, 11:43
по скоро...щот имаме нужда от секс...или просто сме решили тая вечер да забършем нещо...а за чувствата...да случва се..и после съжаляваш,че си я искал само за 1 вечер..но рядко се получава

Mu-ha-ha
05-30-2006, 07:41
bih kazal 4e tova da iskame nqkoq za edin pyt e za6toto iskame da razberem kak e v seksa ni6to drugo vseki si re6ava dali bi go napravil ili ne az li4no ne bih kolkoto i da mi se iska

bluby
05-30-2006, 08:00
защото ви привлича,но не искате връзка с нея или просто ви се е дое***о в момента..

При повечето е комплекс от двете, взаимосвързани са ;)

Само че не забравяй, че както има такива мъже, така ги има и жените, които го искат.. така че не 'ни изкарвайте' животни, защото сме заедно в кюпа ;)

O:) machoka go e kazal madro i razumno !!! :!: O:)

05-30-2006, 09:55
Първо нежелани е за дълготрайна връзка - Комплекс

Второ разнообразие - има си и предимства има си и недостатъци.

Трето По добро опознаване и социялна интеграция - различни хора различни характери.

Четвърто - е така е по-лесно - без любов

lubimoto
05-30-2006, 11:24
vsi4ki kazvat 4e mom4etata koito sa za sexa za 1 ve4er sa idioti i neseriozni.az ne sam privarjeni4ka na toq sex oba4e sq haresvam edno mom4e koeto ne me haresva i sam gotova da legna s nego samo zaradi sexa.

NeSTa_86
05-30-2006, 12:00
vsi4ki kazvat 4e mom4etata koito sa za sexa za 1 ve4er sa idioti i neseriozni.az ne sam privarjeni4ka na toq sex oba4e sq haresvam edno mom4e koeto ne me haresva i sam gotova da legna s nego samo zaradi sexa. [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [

bulgarche
05-30-2006, 15:31
Случвало ми се е естествено да го пожелая, но това не означава, че бих го направил.
Правил съм секс с момиче което...тогава незанм до каква степен съм харесвал...защото я бях виждал само един път. Хареса ми колко е "земна" и "човечна". Без да се познаваме тя от Пловдив, а аз от Стара Загора отихохме на мач (майка й ни закара от Пловдив до София и ни върна след мача) и след това спах у тях. Другата седмица тя дойде при мен за 4 дена и...така...с нея ми е била най-дългата връзка и мисля, че е единственото момиче което съм обичал истински.

Вътьо
05-30-2006, 16:57
Не моа да го обесна що...Просто идва от вътре едно такоа чувство ;)