View Full Version : Моята история
lover`girl
05-26-2006, 22:21
Моля, помогнете ми да накарам момчето да се отпусне...излизахме ве4е няколко пъти, но минавахме все по някакви странни и малки улички, а не през главната.Той все сяда на някакви пусти места с пейки и просто не знам как да го накарам да се отпусне и някак си хладен, а аз не искам така...Нали ме разбирате...искам да чувствам, че ме обича и че ми се радва, но не знам как да постигна тази цел
Моля ви, кажете ми какво да правя, как да се държа...
БЛАГОДАРЯ!!!!
хм, искаш да ти каже, че те обича, като сте излизали няколко пъти ?!
а може той просто да си е такъв - да не си пада по тълпите и пренаселенита места ...
според мен, за да го "отпуснеш" просто трябв да му покажеш, че го харесваш наистина много .. има доста начини да го направиш :D
Ей,Здравей :wink:
...Да ти кажа честно при мен и моето момче нещата са абсолЮтно същите-само че с една разлика аз съм тази коята се държи по дръпнато.
...И да разбирам тревогите ти,но той просто все още не е свикнал да бъде по-открит,иска да сте си само вие двамката,явно е и срамежлив.Обграждай го с многото си внимание,предрасполагай го за да няма от какво да му е неудобно или нещо от този род и след време сам ще намери смелост да покаже на "Целият Свят",че те обичка и сте заедно.
По този начин стоят нещата при мен,а може би и при твоят приятел.Изисква се само че търпение.Успех!*
lover`girl
05-26-2006, 22:39
ami v internet mi go kazva i e mn po-otkrit i svoboden...i tova e ne6toto, koeto me izmu4va
Така е с повечето момчета. Значи според мен най добре ще е като се видите да му разкажеш всичко, че по нета е лесно, но най трудно е да кажеш на някой чувствата си. Успокой го и той ще е сериозен и мисля, че ще ти каже всичко и така надявам се да тръгнат нещата
Потърпи малко...
Поговории дори...
Само не се измъчвай ако той сам не проумее,че те наранява или нещо такова.
...Абе просто седни и му обясни,ко те мъчи :wink:
teenkopele
05-27-2006, 00:16
хм
...а може той просто да си е такъв - да не си пада по тълпите и пренаселенита места ...
според мен[color=red], за да го "отпуснеш" просто трябв да му покажеш, че го харесваш наистина много .. има доста начини да го направиш :D
Аз съм на същото мнение. :wink:
MI6LETO 92
05-27-2006, 04:23
SPOKO S VREMETO 6TE SE OPRAVI I AZ BQH V SA6TOTO TVOE POLOJENIE.GADNO E AMA TARPENIE [-X NE BARZAI.AIDE USPEH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
e_l_i_z_a
05-27-2006, 06:35
Цункай го :-D Така ще се отпусне :-D
Емчи тъй де....не е задължително той да действа...ти за кво си там :?: :twisted:
MC_JAMAL
05-27-2006, 06:54
Според мен е нормално в началото да е дръпнат от теб, но с времето ще "слегне почвата" и всичко ще си дойде на мястото, така че място за претиснение няма...А немислиш ли че е рано за да покаже колко те обича, има време за всичко..Бързай-Бавно.. 8-[ Успех
Lord Vader
05-27-2006, 08:52
Виж сега, аз съм така(за забутанитте места и улички). Това не е за това, че не се е отпуснал, а заради това, че просто не обича пренаселените места, може би е по-сантиментален човек. Опитай се да го опознаеш, недей да го зарязваш заради различията му... :)
Krem4eto
05-29-2006, 19:04
ami v internet mi go kazva i e mn po-otkrit i svoboden...i tova e ne6toto, koeto me izmu4va
Интернет?!О,мила?!Интернет :D Сори ама всеки по интернет всичко може да каже!!!Много по-трудно е на живо!Питай го защо вървите по такива затънтени улички!ХАЙДЕ УСППППППППЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Х!
Emi v tvoq sluchai ne trqbva da go ostavbqsh taka pokaji mu ti che nema ot kvo da se pritesnqva O:) ti go obqchai ti go ostavi (mb podtikvai da te dokosva spokoino) i s vrto she mine