Влез

View Full Version : Моята история

lover`girl
05-26-2006, 22:21
Моля, помогнете ми да накарам момчето да се отпусне...излизахме ве4е няколко пъти, но минавахме все по някакви странни и малки улички, а не през главната.Той все сяда на някакви пусти места с пейки и просто не знам как да го накарам да се отпусне и някак си хладен, а аз не искам така...Нали ме разбирате...искам да чувствам, че ме обича и че ми се радва, но не знам как да постигна тази цел
Моля ви, кажете ми какво да правя, как да се държа...
БЛАГОДАРЯ!!!!

destiny
05-26-2006, 22:31
хм, искаш да ти каже, че те обича, като сте излизали няколко пъти ?!

а може той просто да си е такъв - да не си пада по тълпите и пренаселенита места ...

според мен, за да го "отпуснеш" просто трябв да му покажеш, че го харесваш наистина много .. има доста начини да го направиш :D

ElinoR
05-26-2006, 22:39
Ей,Здравей :wink:
...Да ти кажа честно при мен и моето момче нещата са абсолЮтно същите-само че с една разлика аз съм тази коята се държи по дръпнато.
...И да разбирам тревогите ти,но той просто все още не е свикнал да бъде по-открит,иска да сте си само вие двамката,явно е и срамежлив.Обграждай го с многото си внимание,предрасполагай го за да няма от какво да му е неудобно или нещо от този род и след време сам ще намери смелост да покаже на "Целият Свят",че те обичка и сте заедно.
По този начин стоят нещата при мен,а може би и при твоят приятел.Изисква се само че търпение.Успех!*

lover`girl
05-26-2006, 22:39
ami v internet mi go kazva i e mn po-otkrit i svoboden...i tova e ne6toto, koeto me izmu4va

NeNo_pz
05-26-2006, 22:42
Така е с повечето момчета. Значи според мен най добре ще е като се видите да му разкажеш всичко, че по нета е лесно, но най трудно е да кажеш на някой чувствата си. Успокой го и той ще е сериозен и мисля, че ще ти каже всичко и така надявам се да тръгнат нещата

ElinoR
05-26-2006, 23:04
Потърпи малко...
Поговории дори...
Само не се измъчвай ако той сам не проумее,че те наранява или нещо такова.
...Абе просто седни и му обясни,ко те мъчи :wink:

teenkopele
05-27-2006, 00:16
хм
...а може той просто да си е такъв - да не си пада по тълпите и пренаселенита места ...

според мен[color=red], за да го "отпуснеш" просто трябв да му покажеш, че го харесваш наистина много .. има доста начини да го направиш :D

Аз съм на същото мнение. :wink:

MI6LETO 92
05-27-2006, 04:23
SPOKO S VREMETO 6TE SE OPRAVI I AZ BQH V SA6TOTO TVOE POLOJENIE.GADNO E AMA TARPENIE [-X NE BARZAI.AIDE USPEH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

e_l_i_z_a
05-27-2006, 06:35
Цункай го :-D Така ще се отпусне :-D
Емчи тъй де....не е задължително той да действа...ти за кво си там :?: :twisted:

MC_JAMAL
05-27-2006, 06:54
Според мен е нормално в началото да е дръпнат от теб, но с времето ще "слегне почвата" и всичко ще си дойде на мястото, така че място за претиснение няма...А немислиш ли че е рано за да покаже колко те обича, има време за всичко..Бързай-Бавно.. 8-[ Успех

Lord Vader
05-27-2006, 08:52
Виж сега, аз съм така(за забутанитте места и улички). Това не е за това, че не се е отпуснал, а заради това, че просто не обича пренаселените места, може би е по-сантиментален човек. Опитай се да го опознаеш, недей да го зарязваш заради различията му... :)

Krem4eto
05-29-2006, 19:04
ami v internet mi go kazva i e mn po-otkrit i svoboden...i tova e ne6toto, koeto me izmu4va
Интернет?!О,мила?!Интернет :D Сори ама всеки по интернет всичко може да каже!!!Много по-трудно е на живо!Питай го защо вървите по такива затънтени улички!ХАЙДЕ УСППППППППЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Х!

bluby
05-29-2006, 19:13
Emi v tvoq sluchai ne trqbva da go ostavbqsh taka pokaji mu ti che nema ot kvo da se pritesnqva O:) ti go obqchai ti go ostavi (mb podtikvai da te dokosva spokoino) i s vrto she mine