PDA

View Full Version : a sega kakvo

MOmiETo
05-26-2006, 23:11
zdraveite neznam dali temata e za tyk iliza luibov za6toto ima i dvete
ako ne e tyk IZVINQVAM SE MNOGO

ZNa4i imam fr na 19 a az smana 16 i polovina ... edin out stana duma da pravimsex no azmukazah 4e o6te em estrah da spq sas 2ro mom4e za6tyoto 1viq mi mn zlobnome preca i toi kaza ok nqma da te karam ako iska6 sex ima ako ne nqma ....
kazval mie 4e e vluiben v men 4e meiska i kakvoli ne
edna ve4e bqhme samo azitoi v kolata ..... i kakvo stana ....pravihme sex.... be6e prekrastno ...zabolq mei toi 6te6e da se razpla4eot tovanz kakvo 6te re4e moje bi darji na emn ili nz moje da se luja .... den sled tfa ne smqh da kaja ni6to no posmqh imukazah 4e bqh nai nai momi4e ittoi kaza sa6toto 4e bilamn priqtna ve4er i kakvoli ne no sega toi e dale4 ot sf po abota a az sam tyk poburkvam se bez nego srahme e dane ne nameri po otmen. i t.n. daite mi davet kak da preodoleq tova 4yvtvo ..kak da smapo overena imam mu doverie no mn ot priqtelkite mi po tozina4in gubqt gajetat si a ne iskami az taka da go zagubq izob6to ne iskamda go gubq ...no mn me e strah kak da preodoleq tfa

sajelqvam ako vuprosa mie tup i nqma otg. no sam mn tujni4ka imn me strah
mersi na vsi4ki mnogo :(

SheLLia
05-26-2006, 23:18
аре утре като изтрезнееш да го напишеш на ново за да схванем за какво става въпрос :)

asdfasdf
05-26-2006, 23:52
Emi az razbrah za kvo stava vapros..ama go 4etoh 10mins..Tai ili inache normalno e pone malko da te e strah, no ako naistina mu vqrvash.....nqma kvo da sa pritesnqvash tolkos! I sda nau4i da pi6e6! :!: ок??

Dr. Kazimbutt
05-27-2006, 00:00

ZNa4i imam fr na 19 a az smana 16 i polovina ... edin out stana duma da pravimsex no azmukazah 4e o6te em estrah da spq sas 2ro mom4e za6tyoto 1viq mi mn zlobnome preca i toi kaza ok nqma da te karam ako iska6 sex ima ako ne nqma ....
edna ve4e bqhme samo azitoi v kolata ..... i kakvo stana ....pravihme sex.... be6e prekrastno ...zabolq mei toi 6te6e da se razpla4eot tovanz kakvo 6te re4e moje bi darji na emn ili nz moje da se luja .... den sled tfa ne smqh da kaja ni6to no posmqh imukazah 4e bqh nai nai momi4e ittoi kaza sa6toto 4e bilamn priqtna ve4er i kakvoli ne no sega toi e dale4 ot sf po abota a az sam tyk poburkvam se bez nego srahme e dane ne nameri po otmen. i t.n. daite mi davet kak da preodoleq tova 4yvtvo ..kak da smapo overena imam mu doverie no mn ot priqtelkite mi po tozina4in gubqt gajetat si a ne iskami az taka da go zagubq izob6to ne iskamda go gubq ...no mn me e strah kak da preodoleq tfa

Ти наспи се и пробва напише това отново, м?

Chiana
05-27-2006, 07:59
Еми ако те обича, няма да те зареже! Спокойно! Човека е отишъл по работа, не му е първа цел да си хване гадже! А докато го няма, ти си поопражнявай правописа! :wink:

KpuCuTo0o
05-27-2006, 08:08
Еми ако те обича, няма да те зареже! Спокойно! Човека е отишъл по работа, не му е първа цел да си хване гадже! А докато го няма, ти си поопражнявай правописа! :wink:

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Ollas
05-27-2006, 08:13
Ако говориш така, както пишеш... не го търси повече. А иначе ние не можем да ти кажем как да го задържиш. Той явно те харесва такава, каквато си била до сега. Продължавай и за напред така.

05-27-2006, 08:14
moq priqtel sy6to e na 19 ot 7 meseca sme zaedno moga da ti kaja 4e edin 4ovek ako te obi4a naistina nqma da te zareje samo sled kato te mine ti preci sama dali moje da mu sse ima doverie na tozi 4ovek !Prosto v edna vrazka trqbva da se ima dverie kakto az i moq priqtel si imame i men me be6e strah otna4alo da spq s moq poradi sa6tata pri4ina da ne me zareje sled tova i mu pusnah 4ak na tretiq mesec ina4e imahme vyzmojnost mnogo pati da go napravuim prosto mu se doverih i sega sme dalgo vreme zaedno 6tastlivi i umnata s sexa uspeh mili4ka

SuN4o_F
05-27-2006, 08:28
pfff palna si s pravopisni greshki po dqvolite... po temata zna4i 6tom spish s nego qvno mu imash doverie, a kakto kazaha po gore toi e otishal po rabota a ne da si tarsi druga...

hforce
05-27-2006, 08:48
verno gledai kakvo pi6e6 4e se izmu4ih dokato go pro4eta
po temata: s averkata bqhme 2 godini zaedno posle zaminah za 1 godina v 4ujbina i se vurnah i tq ne e bila snikoi drug prez tva vreme i si produljihme i ve4e sme 1 godina zaedno ta ob6to 3 :) taka 4e spoko ako te obi4a si4ko 6te e ok

temata ne e za tuk, za lubov e, napisala si 4e ste pravili sex no problema ne e v sex-a a 4e toi e zaminal i ti si tujna => za Lubov

sometimes_
05-27-2006, 13:14
Ъ-ъ... Моля ти се, пиши по-разбираемо, защото това беше най-неграмотното "писание", което съм чела...
По темата...Съгласна съм с Chiana.

thirteen
05-27-2006, 13:39
Ауеее стига сте говорили за тоя правопис!?!?Още някой да е пропуснал да го каже?!?!?!?Баси хората...Или отговаряте или не пишете.. Темата да не се казва "Как ми е правописа , нещо разчитате ли?"

..Та момиче , разбирам че много си го обичкаш и аз така като си помисля , че може да срещне друга и си ми става гадно , но му вярвай..дано да не отсъства много , че знам кво е гадничко ае излизай на вънка с приятелите и не му мисли.Аз така се расейвам..А пък ти и да се притесняваш и да не се притесняваш ,.. всичко се случва..Съдба.

NeSTa_86
05-27-2006, 14:43
уф всички жени ли мислите какво ще стане след 11111111 години. Еми ако си намери намери си, Живей си щастливи с него докато можеш

flying_girl
05-27-2006, 23:54
az li4no ni6to ne mojah da pro4eta vse edno si pisala s krakata si po klaviaturata :-k

Tamara†
05-28-2006, 01:38
Тъъ по темата,не че загрях нещо и все пак..
Според мен няма от какво да се страхуваш!!Радвай се на моментите в които той е до теб..защото няма да е дълго!
"Страхувам се да не го загубя" Е,да ама в по-вечето случеи така става!Искаш не искаш... любовта не е вечна!Трудно се запазва..
Някои може да ме оприличат за груба,гадна лоша!Да оспорват мнението ми,да го цитират.. Не че ми пука де,но Аз предпочитам да казвам всичко направо отколкото да залъгвам с "Да,той ще се върне.Ще бъдете вечно заедно" Бла-бла

Luciferian
05-28-2006, 06:24

С какво се надруса преди да напишеш цялото това безумие?
Уж минавам за нормално интелигентен човек, но ми беше доста трудно да разкодирам какво точно искаш да ни кажеш...

По темата - щом се е появило съмнението, значи наполовина вече си го загубила.